136

Анонимен

преди 3 години

Америка управлява света, последните 100 години, дали ще продължи, не се знае.

135

Татул

преди 3 години

До тоа па наглярАе нагляр, я почети малко история да видим кой кого граби и какви територии. Латиномоделите на поведение на хамериканците още от 70 те и до сега ги провеждат. Арабската пролет, от която пламна целия свят нищо ли не ти говори. Ако не бяха те и жалките им опити да се намърдат и дестабилизират региона Крим още щеше да в границите на Украйна. Мислиш, че руснаците ще си дадат черноморския флот ли? Не ти ли горчат още осколките в сърбия дето падаха, та дрънкаш глупости тук.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167поредният увисналяк си ти ,който обЕснява ,как някой нападал русия.русия напада, русия е побойник, русия не може да направи свестен автомобил или хладилник, в русия средната продължителност на живота е 60 години, русия лъже като u,иганин, русия е с безкрайните претенции.

133

тоа па нагляр

преди 3 години

колкото и големи гадовe да са от САЩ такава наглост като руската няма - САЩ не са заграбвали територии от съседни държави а русия го прави.руснакът разбира само от бой по кyхия самовар.

132

Русия няма проблеми

преди 3 години

Прави високотехнологичен автомобил,продава навсякъде,фалира другите.Прави високотехнологични граждански самолети,продава навсякъде-фалираЕърбъс и Боинг.Прави търговски кораби,черна и бяла техника-завладява света.Ама защо не ги прави,защо не е производител,а потребител и купува чужди?Заводите и или са фалирали,или са купени от чужди фирми.Да си задавамевъпроси и да търсим отговори,без политически и или етнически пристрастия.

131

До 167 Русия е в 19

преди 3 години

Аахъхъъъхх, доста си зомбиран и си се и даже понадрусал така за настроение та да ти идват такива драсканици !

130

Политиката е

преди 3 години

концентриран израз на икономиката.Нормално е държавите с мощна икономикада искат да управляват света.Мошните икономики са САЩ,Китай,Индия,Япония,Германия.Русия е едва 6-та по БВП,но лъвският му пай се генерира от експортна нефт и газ,както и оръжие.Е какво се изненадват руснаците,че по-силнитеикономики искат да имат по-голямо влияние в света?Имаш крава,пиеш мляко,продаваш на тези,които нямат по условия,които диктуваш.Те,ако не са съгласни,не пият мляко.Руската крава е много малка.

129

Русия е в 19 век

преди 3 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

128

Анонимен

преди 3 години

До как е Путин на власт няма как да се случи това

127

нищо полезно

преди 3 години

не дойде от фащ те искат да сте бели роби на олигарсите.Където е стъпал техния нато всичко е разруха.

126

Анонимен

преди 3 години

Една и съща песен...

125

Анонимен

преди 3 години

Така беше когато България се управляваше от БСП и комунисти като Жан Виденов, Румен Гечев, Серг. Станишев и подобни, тогава заплатата беше 3 долара, ще допуснем ли отново това ?!?

124

Русия е изостанала

преди 3 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

123

Анонимен

преди 3 години

До до 144-145Светът не е само САЩ, разбира се. Но ние българите, България и ЕС е със САЩ.

122

по-далече от Русия

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

121

тя

преди 3 години

Така е ! Само , че искат управлявайки ни да работиме за тях !

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"те не са агресивни,нито налагат с насилие волята си над държавите,"Айде сега. ... светците ги изкара! А едни цветни революции, забрави ли ги?

119

Анонимен

преди 3 години

До ЯсноБе може, ама дано не покаже точно как :/

118

Ясно

преди 3 години

Америка не може да управлява себе си, камо ли света.

117

Анонимен

преди 3 години

До аааКакво има в ЕУ? Какво е това ЕУ, бе?