180

Martin Bormann

преди 3 години

Грета е нищо повече от една западна тийнейджърка с аутизъм и медиен балон. Факта, че е толкова популярна, най-вече на запад сочи колко ***, невеж и лесен за контролиране е западняка...

179

Анонимен

преди 3 години

Грета е само фейк пиар,време е,да се оттегли и да стане нормално дете. Протестите в света вървят и без нея.

178

Анонимен

преди 3 години

Това, че има аспергер не е проблем. Меси, Мъск, Де Ниро, Айнщайн - и те са с аспергер синдром, но са гениални в своите области. Докато това момиче го използват разни хора.

177

Доктор Дулитъл

преди 3 години

Съжалявам го това момиченце . Вместо да го лекуват ,родителите му го мъкнат по разни протести да срича написани от тях "огнени речи" . В Тубата има доста клипове как малката протестърка хъмка и заеква когато свърши четенето от листчетата и някой я попита нещо извън темата . Като в небрано лозе е , горката .Болна жертва на болните амбиции на мама и тате.

176

Анонимен

преди 3 години

Смахнатата Грета пак ни дава тон в живота.Така се получава, когато психопата си въобрази, че има право на това и светът е негов.

175

Чочи

преди 3 години

Малката зла гад пак изпълзя от дупката ......

174

Веско

преди 3 години

Не разбрах, какво предлага за да изчезне разликата между хората? Или от друга страна пък беше хубаво да сме различни. Ама и да се харесваме. Съвсем се обърах. Значи робството било лошо наследство, но омъжване (често продажба) на малолетно момиче е "култура" и си длъжен да ръкопляскаш. Иначе ставаш расисит.

173

Анонимен

преди 3 години

Тая наркоманка днес не си е взела дозата)

172

Доктор

преди 3 години

От кога хора с ментални проблеми ( тази Грета е аутист ) са ментори на нормалните хора ? Нормалните хора са по-долна категория ли ? И кой и дърпа конците на таза Грета ? Може ли тези кукловоди да се покажат ? Ако не искат да се покажат, то ние ще ги покажем.

171

Полина

преди 3 години

Абе момиче чети си уроците и не се занимавай с това, което не ти е работа.Или просто не ти се учи?А трябва!

170

Do 196

преди 3 години

Някой не се е пил лекарствата таз сутрин!А относно Гретито, тя даже не осъзнава какви ги плещи!Има нужда от психиатричнаПомощ девойчето! Определено не е само!

169

тъжно

преди 3 години

Вижте хубаво какво става, когато дадете на леваци да управляват медиите. Вашите права няма да имат значение, когато започнат да се борят за правата на 14% от американското население, което е известно с престъпността си. Няма да има значение дали сте там или много далеч от америка.

168

толерантен

преди 3 години

Грета е невинна - тя не знае какво бъбли.

167

БХК

преди 3 години

Такива по време на Светата инквизиция са ги гонели от селото да не донесат беда и са ги изгаряли на кладата! Анатема! Анатема! Анатема!

166

Анонимен

преди 3 години

Точно, Гретке, хората се пробуждат и ще ви изметат съвсем скоро, цяла либерастична ***. Почна се от Америка с великия президент Тръмп, следва Австрия, скоро Германия, после и другите. На хората им писна да хрантутят ман..гупи, натрисани им зверски от либерастични изверги които работят с/у интересите на народа си.Само чакай да видиш какво ще стане след ноември, фъш..кийо недъгава! Мястно няма да може да си намериш. Искам ви всички събрани накуп режещи вени с *** ножове, ИСКАМ!

165

Ха-ха

преди 3 години

На всяка манджа мерудия...

164

анонимен

преди 3 години

Пак избутаха това болно дете да дразни хората! Явно много пари се въртят около малкото соросче, за да буни духовете, а родителите нямат нищо против тези пари! Само, че изкривеното и лице няма харизма и всички я съжаляват!

163

Бау

преди 3 години

Пак питам! Защо това същество прилича на Дани Каназирева? Дани ли е потомък на Карл дванайсти или Грета, на Кочо от квартал Торанага сан?

162

Анонимен

преди 3 години

Тая малка вещица само разпалва конфликти.Даунче с философски наклонности.

161

Анонимен

преди 3 години

Да си го преместя ли сега от единия крачол или?....