6

Анонимен

преди 3 години

7, кой расизъм? Белият или черният, който се заражда сега?

5

Анонимен

преди 3 години

До ДодоОгромното търсене на роби е мотивирало ешкеназитата и племенните вождове, а не обратното.

4

Анонимен

преди 3 години

Predlagam embargo na USA dokato se maxne rasizma

3

Анонимен

преди 3 години

Обаче Днес не спират статиите за расизма, но стане ли въпрос за Винету, стават някакви мирни и покорни ***.За мен съществува един цвят човек, такъв който е разбран и човечен, всичко друго е ала бала и Шехеризада ха ха.

2

Анонимен

преди 3 години

Празнували празника на окончателното премахване на робството в страната преди повече от един век и половина. На коя точно дата е премахнато? На 19 юни 1863 г е приет само и единствено документът. В началото на 1864 г фактически е премахнато робството в някои щати на Пиндостан. И най-интересният факт е, че щата Алабама официално ратифицира премахването на робството само преди 10-12 години. Значи робството там окончателно е премахнато през ХХI век. Да си дойдем на думата.

1

Додо

преди 3 години

Това, което изживява сега Америка с тези побоища, палежи, смърт и разруха по градове от тумбите африкански диваци, организирани от НПО-тата на Сорос и Сие, е благодарността им за това, че евроамериканците са премахнали робството и са им подарили свободата. Всяка ирония е случайна! Това, което никой не казва е, че ***-роби са продавани от техните си племена на търговците на роби в Америка - в огромния процент Ешкенази евреи от Португалия. Но, истината е расистка, затова не я споменаваме!