46

факт

преди 3 години

До майка ТурцияС турците съществувахме 5 века заедно и с никой друг така дълго! Изпърдяхме си късмета

45

Анонимен

преди 3 години

Робството никъде не е премахвано,то съществува навсякъде под различни форми(справка шивачките в Родопите)..и тнт

44

омраза към Турция

преди 3 години

Насаждана от руски платени историци 50 години след създаването на република ТурцияИсторията се пише от победителите! Не може побаден и победител с еднаква история!Какви братя,славяни и християни сме с 52 езикови общности? Само Украйна,Белорус и волжка България дето ни наричаха татари,монголоиди и скитнически племена.

43

Анонимен

преди 3 години

До 39МАЛЧИИ УЕЕЕЕ!Ша той и законната власт! Ти си мислиш тай шот си проиоииизт! Найл ли колку нарот има прицаквали, причакват и ше прецакват законната власт. Майната и на властта! КВС свобода, кви 5 леа уееее!

42

демокрацията

преди 3 години

До демократТова означава *** дума, всеки срещу всеки и всеки господар а единствен е БОГ.Който се уповава на човек е проклет а който слуша Господ е благословен!

41

ЦИНИК

преди 3 години

Ч,ерните я марш на тръстиката!!!Могу ви порасна раутата.Кът не ви аресва одети си у Африка при мамуните.

40

Елдорадо

преди 3 години

До офффМда, явно някой им плаща... то без пари няма бизнес :) Може да е всяка партия, аз лично вече незнам в нета кой сайт на коя партия е, но знам със сигурност, че всеки сайт е на дадена партия :) Тва тука ми намирисва на дпс... доста анти български коментари чета, а другите може би се трият, като моя по-рано, за който се ядосах така... никой незнае за кой коментар говоря, защото просто той беше изтрит!!!

39

майка Турция

преди 3 години

До РуменТурция няма нищо общо с Османската империя! Стига сме ги мразили органически!500 години да живееш с някого и да го мразиш! Аскер не сме давали а само жито.Турция ни даде екзархия, автономия на Истанбулската конференция. Защо се борихме?Ние сме били житницата на турската армия!

38

мирно съществуване!

преди 3 години

Най-дълго сме живеели с братята турци и се познаваме добре 500 години!!!Който се е бунтувал против законната власт е ял ятагана както БКП - Белене....Лош народ няма! Има лоши управници! Да не би с БКП да сме живяли повече от турско?

37

оффф

преди 3 години

До ЕлдорадоАми защото сайта е ЧАСТЕН,възможно е Герб да им плащат,и защото на никой не му пука за мнението ти!Тук е говорилня,дето всеки си избива щуротията!Сега наясно ли си?

36

Румен

преди 3 години

През соца. с пропаганда / на СССР/ насаждаха омраза срещу Турция / НАТО/ . А робство няма как да е имали , като Турция се появява като държава 50 години след Царстви България. /имало е Османска Империя граничеща с Великата Свещена Римска Империия с граница Стара Планина. И подписан мирен договор в СВИЩОВ 1777г / Днес все още Има РОБИ но в РФ, както и по стари наречени "роби на болшевизма".

35

демократ

преди 3 години

стига си ревал за комунизма нямаго от 30години ...хвани се са работиш щот при всеки строй трудът продукта създаден от него са най-конвертируеми бръщолевениците и плюенето по миналото не носят файда никому на никой

34

Елдорадо

преди 3 години

До АнонименНие не сме като македонцие... за България се говори по всички краища на света,а само нашата пра-родина се нарича Стара Велика България в уикипедия и навсякъде... защо няма стара велика Франция или Германия а е България, А? А комунизма е най-голямото зло за БГ, защото Русия и сега крие истината за БГ историята, защото не им е изгодно да се знае...

33

Анонимен

преди 3 години

До ЕлдорадоС каквито се събереш - такъв ставаш.... И нашите хайдути са изнасилвали и колели.Какво да кажем за комунистите дето само за една думичка против властта те бесеха?Историята ни се базира на преувеличено народно творчество без доказателства!!!!Днес като се намират още живи свидетели на комунизма защо нищо не се говори?

32

серсеми и будали

преди 3 години

За какво се биха за нас турци и московци? ЗА ДА НИ ОТБРАНЯВАТ НАС БЪЛГАРИТЕ...Чиста проба окупация на България са двойните ни освободители! Не им вярвайте!

31

Елдорадо

преди 3 години

До не я знаем историятаТи чуваш ли се изобщо ве??? В българина няма грам турско въпреки робството... ако бг жени са били изнасилвани от турци, то те веднага са помятали за да няма турска кръв...

30

сами не можем

преди 3 години

До АнонименМРАЗИМ Я СВОБОДАТА! Все някой външен трябва да ни е виновен за хала!

29

по-добре от БКП

преди 3 години

До майка ТурцияСамо тя ни е кърмила 5 века и запазила като етнос! Поклон!

28

Анонимен

преди 3 години

Пичове, далече сте от расизма!Прекаляват медиите и Холивуд, съгласен съм с това!Само че съм виждал и свестен ром, колкото и невероятно да звучи на някой, същото е и с ***!Щом е черен, значи е лош, ама не ви пречи да хващате тен под слънцето и да се харесвате.Знам че има разлика, но така са научени!Ние белите българи да не сме цвете за мирисане, на мен лично ми е давала пари ромка за да си погася сметките, без да ми иска нищо (искаше нещо, ама не е огря) :)

27

не я знаем историята

преди 3 години

Много народи са преминали през територията ни! Само турското ни крепи като народ!!!