29

до31

преди 3 години

аз нищо не предполагам, виждам фактите в света, 8 милиона заболели и близо милион умрели. Явно си от тези които си мислят че са богоизбрани вирус не ги лови.

28

добре де

преди 3 години

къде е тази вълна от заразени която чакаме от великден ?? и не говоря за заразени регистрирани а такива приети в болница със усложнения. то е ясно , че броя на заразените може да се манипулира според броя на направените тестове НО ако има вълна от заразени то едно 3-4% ще са с усложнения които трябва да постъпят в болница и няма как да ги скриеш. но за препълнени болници не съм чел. значи или няма вълна или вируса е лек и не е опасен с много малко усложнения

27

Ди 28

преди 3 години

Няма доказателства за това което си написал.Само твои предположения.И Световната медицина още не е наясно с картинката, обаче на еднокнижните *** всичко им е ясно.

26

към 27

преди 3 години

друже, от рак и диабет си умират хора но години наред си пият лекарства и живеят и имат шансове да живеят. А този виръс не прощава за седмица две и те убива.

25

Анонимен

преди 3 години

Много ми омръзна вече.. Всеки ден се съобщават бройки заразени и умрели. Никак не е приятно да се започва деня с такъв негативизъм.

24

Анонимен

преди 3 години

Абе,в България от рак,инфаркт,диабет,инсулт не се ли умира вече????? Когато се умираше от тези болести,умираха по 20-30 човека на ден,а от страшния коронавирус по 2-3 ***,ами тогава да обявим всенародни веселия а не карантина там,и някакви ограничения

23

детектор

преди 3 години

На всички тъпанарчовци които твърдят, че вирус няма трябва да се сложи по един детектор на глупостта - ако може вируса да ги разпознава и да иде само при тях

22

кривата

преди 3 години

Т'ва е щото Борисов се яви на брифинг вчера и каза - да няма паника. Услужливо днес ги напаснаха на 81. Утре и в понеделник ще са още по-малко :)) Започва изкуственото сваляне на бройките, края на юни е, туризма трябва да върви.

21

Анонимен

преди 3 години

до 11 Експертиза на записа от българска страна няма да има! Дано поне чуждите служби направят това, защото са замесени чуждестранни министри в него и да лъсне истината за Тиквата!

20

Анонимен

преди 3 години

От 2700 проби имаме 80 заразени, а в преди 2 месеца от 500 проби имахме по 90 заразени. Според вас овцеее такива разраства ли се вируса?

19

доктор годжи

преди 3 години

малиии, вече от 2500 проби едва сколасваме да намери 80 безсимптомни

18

Анонимен

преди 3 години

Много шум за нищо, ама предполагам, че и днес няма да липсват хипохондриците и платените *** да храчат срещу всички, които не са от "Ще се мре"-тълпата.

17

Браво

преди 3 години

Отличен шест за стъкмистика и слаб две по епидемиология.

16

Мустака

преди 3 години

Ех как хубаво умея да лъжа направо се омазвамммм.

15

Анонимен

преди 3 години

Господи, какви !д.ио.т.и имат достъп до Интернет...

14

Анонимен

преди 3 години

Цял квартал в Берлин е под карантина заради COVID-19Но тук в Боковстан това не може да стане тука каквото каже Бойконе трябва да създаваме паника в любимия му електорат

13

Анонимен

преди 3 години

РЯЗЪК СПАДТия заглавия за туристите ли ги пишете?Нали знаете, че вече сме в Блек листата на Словения, всеки който се връща или отива там от БГ - 14 днички карантиничка!Скоро и в други държави!

12

До 12

преди 3 години

Заслугата е на Божков.Вчера не е публикувал SMS-и.

11

Анонимен

преди 3 години

Браво на Правителството и лично на Тлъстия ***, който вчера след снимките с пачките и кюлчетата взе мерки и броят на заразените рязко спадна.

10

Анонимен

преди 3 години

Като излезе експертизата на записа ще скочат