49

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В. 52По презумция Дойче веле пише глупости и насажда омраза. Ние сме били расисти. Защо не питат евреи, арменци, власи, рускоговорящите, интегрираните братчеди и т.н. в България. Дали сме разсисти?

48

Анонимен

преди 3 години

Българите разбрахме че данните са фейк. Преди години в тва тиража на тотото се бяха паднали едни и същи числа.Така че щом могат да нагласят тотото в България защо да не могат да нагласят и данните за вируса.

47

Василев

преди 3 години

От сутртин на амбразурата по медиите са застанали гербавите да защитават премиера и държавността оот конспиративните атаки!Сега пр,ост,ака премиер се е напил и на вулгарен мутренски език обижда и е.е всички европейски министри, и толкова е нагъл, че манипулира общественото мнение с фалшиви снимки от спалнята да падне фокуса върху записа! Това е езика на премиера на България, вулгарен и нагъл, мутренски суеверен и недосегаем!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

46

Анонимен

преди 3 години

До Василев 47Дай записа "БСП прави избори в Сливен". Там няма никакви съмнения за манипулация.

45

Ф.С.В.

преди 3 години

Не е независима Доиче веле-- но използвам презумцията-- Враговете на моят враг са мои приятели))

44

явно ти не помниш

преди 3 години

До Анонимен 46че въпреки КПП-тата хората МАСОВО пътуваха по великден и после им направиха проблеми когато искаха да се върнат !!! и както казах нищо не гърми защото болниците са ПРАЗНИ !!! няма вълна или увеличение на приетите а ограниченията вече ги няма

43

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Я пак! "Дойче веле" независима? Хаха! Колко лесно оборими глупости написаха?

42

Анонимен

преди 3 години

Ако политическата обстановка е спокойна ще паднат броя на заразените.

41

Ф.С.В.

преди 3 години

До Василев---Мисирките информация няма да дадат-По скоро Дойче веле или някой независима медия в чужбина -Мисирките са в Съдът в Прокуратурата в Медиите в МВР -Цялата ни Държава е оакана с мисирешки куришки)))

40

Василев

преди 3 години

Дайте някаква информация сега за записа на Бойко Борисов, когато псува европейските политици и обижда председателя на парламента на Република България???Това не ви ли обижда селяни прости!!!Вие ако не сте прости, няма как да разберете за какво става въпрос!Така не се говори от един премиер към един председател на парламент в страна от ЕС!Това е мутренски език и дежавю от мутренските години и ограбването на българския народ!А всичко друго е скалъпено, да се прикрие пр.ос.т.ака премиер!ЦРУ!!

39

Анонимен

преди 3 години

До добре деАми това показва, че Мънгъров ръси глупости. Че стратегията за тестване е правилна. Само който има симптоми. По Великден, ако не помниш имаше КПП -та да възпрепятстват малко масовото пътуване из страната. Докато съседните държави бяха под домашен арест. С ЖП-то се пътуваше без ограничение. Виждаш, че сега в махалите, дето не се спазва дистанция, маски и хигиена "гърмят".

38

ти не ми

преди 3 години

До до добре де 39обяснявай сега медицинските разлики а кажи в кои болници имаме вълна от приети пациенти заразени с ковид ??? аз не казвам дали този вирус е по-тежък от грипа но твърдя , че щом е силно заразен и протича тежко то болниците вече трябваше да са пълни. дори и боко да прави малко тестове няма начин хората които са зле да си стоят у тях само за да не влияят на цифрите !! то си е математика 3--4 % усложнения независимо от желанията на управляващите...къде са тези хиляди хора ??

37

Ф.С.В.

преди 3 години

Днес нещо няма Скандали с Гербавите- явно ще трябва да изчакаме до Следобяд,,,,,,,

36

Карапанчева

преди 3 години

Това е гнусна инсинуация спрямо нашият Вожд и Премиер! записът е фалшив защото Той много ме уважава и обича- А снимките са монтаж със спящ актьор-та Премиерът работи за една заплата !! Дори скоро я беше дарил и буквално е на хляб и вода!! Ние от Герб сме най честните политици от 32 г насам Преход! Искра Федосова я изгонихме защото лекарите казаха че от Власт се напълнявало! Майката на Нацията са и подарили няколко апартамента без нейно знание-Горанов също е невинен че е на квартира при Домусчиев

35

Курти

преди 3 години

До до31Къде го видя тоя милион умрели бе д***бил? 462688 починали, аман от *** създаващи паника.

34

до добре де

преди 3 години

бъркаш лек, със слабо заразен . Лек вирус пневмония не прави. А списобността да се разпространява е нещо съвсем друго.Лек е вирус който за три дни минава и е с леко неразположение. Вдигаш до 38 температура за една вечер и сутринта си ок. Заразен с Ковид е с доста по различна симптоматика.

33

Василев

преди 3 години

Караянчева сега проста кърджалийска ..... ли е ???Да си признае жената, и да се съобразим с нея???Бати Бойко е н....л 200 европейски министри и политици, а ония от Еврохолд да вземе да му смачка мутрата, защото не се съобразява с него!Гешев и Цацаров са умрели от смях като са се обадили на Бати Бойко!!!И не го търсете спешно, когато н е е спешно!Агент Джон Бламон!ЦРУ!!!

32

и кое е това

преди 3 години

До Анонимен 35село рекордиор??? лесно може да се провери

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКолко трябва да си ***? Толуп или каквото и да е друго? Умират! В родното ми село умряха 15 човека. И нищо, че се разпространява слуха, че се предлагат по 1200лв.да ги пишат от корона, никой не е обявен за такъв от починалите. Видин и Ямбол останаха без медици! Това разбра ли го? Ако оставим вируса без контрол ще *** ей така."Яко да измират".И няма да има кой да окаже елементарна мед.помощ на останалите! Не само от корона. Колко по-просто да Ви го обясним! Ама ББ бил ***! А Вие?

30

явнпо не знаеш

преди 3 години

До 30поговорката , че малкото камъче обръща колата (това е народна мъдрост). нормално е когато организма е вече отслабен дори и една капка да прелее чашата но въпроса е , че при здрави хора до към 60-на години вируса многорядко убива. то иначе може да си умреш и от зъб . а това , че с рак имаш шанс да си поживееш ??? та нали химиотерапията ти скапва имунната система как искаш да се бори тя