14

Недоволна

преди 3 години

Не че ги хваля от Uk, но там още в началото на пандемията собствениците предоставиха хотелите си безплатно за медицински персонал и резервациите все още продължават да се отменят за туристи. А от родната гилдия са пълно за празно.

13

Някой си

преди 3 години

Значи вече има заразен и на бг Черноморието? Какво се е случило с тоя човек? В болница ли го заведоха? Персоналът на хотела тестван ли е? Май скоро ще има огнище и на морето. Вчера отвориха и вече заразен.

12

Анонимен

преди 3 години

Хехехе, като се наложи да дават и правят дават отпор. Това беше ясно че ще се наложи но явно мислеха че ще им се размине.Нали драпахте .. хайде действайте сега- намалени данъци- отвориха държавата заради вас и вашите туристи- разхлабиха меркитеСега не искали да носят отговорност ... то така всеки иска да прави пари без да носи отговорност

11

Анонимен

преди 3 години

Само изисквания от тия! Съсъпиха всички плажове и околна природа, цените са космически а предлаганото качество нулево. Цялата държава ще се занимава само с това те да не би да фалират! Дано да фалират.

10

Бай Иван

преди 3 години

Мутрите, наложниците им и темподобна ***, която ръководи и притежава тези хотели пак иска с трици маймуни да лови, да фалират всичките и да се взривят, само така ще има читава крайбрежна ивица ;) !!!

9

Анонимен

преди 3 години

дано да фалирате.Българите ,който ходите там при тия сте предатели.Българите ходят в чужбина на море.

8

Анонимен

преди 3 години

Надявам се този сезон бизнес мутрите от село това лято окончателно да фалират туристи ще видят на кукуво лято.

7

Митко 21 см

преди 3 години

Споко хотелиери. Няма да ви стъпим в имотите. Дръжте си ги, като паметник на простотията. Аз отивам на " лечение" на остров Тасос, звучи скъпо, но там лечението струва същата сума, като на Албена.

6

Цецо Мен

преди 3 години

В България сигурно броя на болниците на глава от населението, е най-голям. Болниците имат голям капацитет и той още не е запълнен на 50%, а искат хотелите да стават болници. Не виждам логика.

5

Анонимен

преди 3 години

Ехе хей - искали фонд ,който държавата да покрива/ Плаща !!!Ама сте нагли и Алчни бе !аз 4 месеца Нямам Никаква работа и никой Нищо не ми е дал -дребния занаят Измреме Тотално ,а данъци,осигуровки и тн си вървят - закриваме !

4

хм

преди 3 години

Като не ви харесват мерките - затваряйте или въобще не отваряйте. Бетон на морето под път и над път, а така или иначе туристи няма да има чак толкова, със сигурност хотели ще има за всички, да не и по 1 хотел/семейство туристи

3

as

преди 3 години

Ние пък искаме всеки хотел без такава стая да бъде затворен. Завинаги.

2

Анонимен

преди 3 години

А да ти дам 10 хилки и въобще да не дойда в хотела не искаш ли? ***

1

Анонимен

преди 3 години

Напоследък разбрах, че собствениците на хотели са страшни ***. Това искали, онова искали, не знам си какво още искали. А какво давате?