115

Германец

преди 3 години

...нямаше да си имат проблемите с тези дето се "цепят от колектива" - било черни, араби, мюсюлмани---Ще ме извиняваш, колега, но проблемите с въпросните групи са незначителни. Вярвай ми:) Колкото и да ви втълпяват друго. Може би просто ви казват това, което искате да чуете или по-скоро това, което им носи повече импресии на сайтчета като това тука.Кое носи повече импресии -- "Немски пенсионер уби жена си" или "Арабин закла дъщеря си"? Познай обаче кое се случва по-често, а за кое има статии.

114

Пфю

преди 3 години

България ако излезе от ЕС,такива работи ще са ежедневие в собствената ни държава.И това ще е най-малкото което ще се случва на БГ-еецът.Братушките само това чакат да ни разформироват на парчета,разбира се най-хубавият пай ще е за тях,а останалото ще е анадолска провинция,населена с кюрди.

113

Анонимен

преди 3 години

В Англия и САЩ българите не се считат за бели от местните. Трябваха ме близо две години за да го проумея. И изобщо не ства въпрос за роми, и пр., а за български студенти. Може да звучи като утеха, но гърци и италианци, също не се считат за бели. Така че домашният ни расизъм може да се натъкне на неочаквани проблеми.

112

Пижо

преди 3 години

Същият таксиджийски манталитет виждаме и у нас. "Я, млъквай, да не те сваля" е реплика, доста често употребявана. Не малко репортажи е имало и за изпълнени закани, в смисъл - оставени пътници насред нищото. Само, че в UK си е намерил майстора. Ако беше решил да свали пътници, защото не му харесвало какво говорят, не в UK, а в Германия например, както и в повечето европейски държави, щеше да му се случаи абсюлотно същото. Ако беше в САЩ, защото там директно щяха да го застрелят.

111

Националист

преди 3 години

Ами, аз съм също българин , но не ходя в Англия да работя. Стоя си в България и си живея като българин. Този "българин" пролича на ром и иска да мине за англичанин , но в Англия има повече черни от белите . Е, не е могъл да мине за чисто черен !

110

Чужденец

преди 3 години

До Германец:Ако Запада, особено швабите, не бяха толкова завеяни, нямаше да си имат проблемите с тези дето се "цепят от колектива" - било черни, араби, мюсюлмани. Разделението идва оттам.

109

Анонимен

преди 3 години

Най -ми "хареса", че натиснал паник бутона, след това го бият известно време докато загуби съзнание, после минава още време докато се свести и се закарал до спешна помощ!? оплаквайте се че нашите се бавят.

108

Анонимен

преди 3 години

Мъж на име Роки.....хахахаа...Роки Балбоа го е пребил. Другият път Мохамед Али ще си то поръча.

107

Германец

преди 3 години

Мдам, точно Гaньовците тука във форума, дето не изпускат възможност да разделят хората на бели/черни, европейци/африканци, християни/араби, столичани/селяни, трънали да се засягат, че и в Англия имало питеци като тях. Аре у лево.Пичът дано се оправи.

106

до Медуза с ланец

преди 3 години

Айде либераста се обади. Върви счупи витрина за да се почувстваш по пълноценен и крещи Black lives Matter за да се почустваш по-полезен на света. После се прибери и си поръчай пица Доминос за награда и бъди горд.

105

?!

преди 3 години

Орландовци и Обеля са престижно място за живот в сравнение с Норич....къв го дири там само той си знае...

104

на англосаксите

преди 3 години

Величието им крадено, падението им закономерно.

103

Анонимен

преди 3 години

Значи българите бяхме определени като расисти, затова, че викали нещо на мач ... а че почти убиха наше момче по чисто расистки подбуди, сега ще мълчат като бити ******Заслужават си съдбата англичаните, затова черните ги превзеха и е справедливо !

102

Ей бакшишче

преди 3 години

Изял си боят защото си ги оставил на сред пътя. Това, че са те обиждали за произходът ти си е тяхна работа и това, че не те харесват и те обиждат не е било достатъчна основателна причина да спреш таксито и да им кажеш да слизат. Българският посткомунистически манталитет е магнит за юмpуци в UK. Ама трябва и политиците ни минат от там.И друг път не им говори на акцент. Както на тебе не ти е приятно да слушаш туpска или тсиганскa реч в Бг така и тях ги дразни твоята особено бъдейки излезли от EС.

101

Анонимен

преди 3 години

Горкия човек! Дано да се възстанови от ударите! А ония гадове....!

100

До Пенсионното в Гер

преди 3 години

Разбирам жената, помислила те е за поредния наглец идващ за помощи. Не че германците не са скрити расисти, но поне имат покритие да се държат така. Ако беше отишъл в пенсионно в Англия, щеше да те посрещне тъмнокожа де.бе.лана и дори да беше видяла колко взимаш пак щеше да се държи расистки...

99

Анонимен

преди 3 години

Ужасно е за всички тук в UK ... по-образованите англичани всъщност ми завиждат, че имам български паспорт. Казват, че аз поне имам къде да ида, а те не. Ужасно е за всички и по-умните го осъзнават.

98

Себеуважение ?

преди 3 години

Да отида в Англия , за да съм най-презряната прослойка на обществото, по-долу от ч.е.р.н.и.те, пакистанците и то в най-селския им град Норич....на такъв мазохизъм за малко повече пари е способен само булгаристанец.

97

Анонимен

преди 3 години

До KubilayЕй сега във Франция чеченци колят и бият всичко алжирец което видят заради пребито дете. Българина от край време гледа поединично да се спасява. Те затова сме на тоя хал и държавата ни такава с една проста мутра на власт.

96

Мунчо

преди 3 години

Ба, ша го милват.....