135

Пенка

преди 3 години

Ингилизите са невежи като прости ... не знам си кви. Човече, ти си по-умен, по простата причина, че си Българин. Ти си от висша раса, помни!

134

Анонимен

преди 3 години

ето защо Юбер трабва да се узакони - там няма диалог между шофьор и клиент, клиента и шофьорът се знаят много дбре защото имат регистрация с платежно средство и при инцидент модат да се идентифицират много лесно. този защо е слязъл от колата, да им покаже кой е и какъв е ербап.

133

Ин то дъ ТрапЪ

преди 3 години

Тоя селянинн да са радва че Мбонгото не го е ухлузул кат стар кожух ръкава..

132

Анонимен

преди 3 години

в UK нападателите имат повече права от жертвите. А пък ако нападателя е черен, а ти си българин нищо не може да те спаси.Не идвайте UK за нищо на света, скоро те ще се молят да дойдат в България.

131

Анти Расист

преди 3 години

Тея черно-белите , дето преживат работещите другоземци в UK да се скопят

130

Е?

преди 3 години

Епа юкей ис дъ бест ваа, айди на тълпи натам..!

129

Анонимен

преди 3 години

ВМЕСТО ДА СПИРА ТРЯБВАЛО ДА ГИ ЗАКАРА ДО ПОЛИЦИЯТА

128

истината

преди 3 години

Пак добре, че е жив - там за преднамерено убийство на българин дават до 3 г затвор макс.

127

Анонимен

преди 3 години

Не на смърдящия черен фашизъм! Животът на българите е от значение! Но пасаран!

126

Достоевски

преди 3 години

Вероятно тези пътници са били на почивка в Слънчев бряг и нашите тахиметрови рекетъори са ги набили и са ги обрали. Не са единични случайте в който трябва да платят по няколко хиляди лева и ядат бой различни туристи. Жалби колкото си искаш и резултат няма. Нормална реакция въпреки, че ти имаш само една единствена вина, че си българин.

125

хъша

преди 3 години

До Анонимен 133ако поппиташ средностатистически нашенец от село да разпознае измежду няколко лица какви са по народност едва ли би се справил както за нашенеца всеки който е от нас на изток не става та така и и за западняка от изток на тяхната държава ли е все един дол дренкине е за чудене а и за какво ли на някой му трябва да знае цвят и етнос все пак човека си е човек

124

панчо

преди 3 години

и кво излиза че паник бутона не е имал никакъв ефект?мноо лесно си се дал бе колега те там нали са някакви *** а ние понеже сме големи мъже глей кво се е случило ?айде повече от столипиново да не качваш

123

Анонимен

преди 3 години

Преди време се запознах с един германец. Като разбра че съм българин беше изненадан ... "мислех че българите са с по-тъмна кожа ... " Това са му впечатленията за българите.Откъде ли?

122

канадски българин

преди 3 години

До американски българинНа един англосаксонец му е много трудно да направи разлика между хората от южна Европа и тези от Ливан или Иран, което е обяснимо. Просто в САЩ и Канада в общия случай няма талкова предразсъдъци и национализъм. И наистина е странно когато българите ги проявяват и се държат като нещо повече от хората на изток от нас.

121

американски българин

преди 3 години

Абе хора каква е тази злоба не разбирам! Може ли такива коментари!? Мъчно ми е за родината много но само като си представя с какво ще се сблъсквам и ми се отщява.

120

Юбер

преди 3 години

Карах Юбер във Виена - нож, палка и спрей ми бяха винаги под ръка. При курс от летището до центъра на града имах подобен проблем с двама английски запалянковци, дошли за мач. Показах им българския темперамент и напуснах работа. Тия още го помнят сигурен съм

119

Анонимен

преди 3 години

Ако е бил от онези с помпичките, си е за бой.

118

американски българин

преди 3 години

Как така не се считат за бели? Ами какви сме?

117

Истина и правда

преди 3 години

Явно и в Англия както в целия ЕС и в САЩ има също много престъпни расисти нео-нацисти и това са основно от ислямски терористични организации или свързани с тях чрез корупция или терористична заплаха - те нападат християни, евреи, роми, кюрди и др. както наруават не само правовия ред в тези държави но и се вмъквата във властта като Обама Омар,Тайлиб в леви-"демократи" чрез т.нар културен джихад а когато могат вършат и терористичен джихад-нападения,отвличане, побой,грабеж,изнасилване убийства!

116

Хмм

преди 3 години

Като бях в щатите във всяко едно такси имаше огромен надпис - Обиждането и нападането на шофьорите е наказауемо и веднага ще бъде уведобена полицията. Та там те возят индийци, черни, кафеви, мексиканци, бели реднеци всЕкви и нямаш право да им правиш каквото и да било иначе идват и без проблеми ще те гръмнат за това, че си се подиграл на индийския акцент