38

Анонимен

преди 3 години

Не 35, не 37, а точно 36?

37

Сульо Пулев

преди 3 години

Аз мисля, че са пропуснали клингоните и цивилизациите са 37.Или май клингоните не бяха от млечния път, а от Косите на Андромеда...Баси с кви тъпни се занимават т.нар.учени...

36

Анонимен

преди 3 години

аннийййййй ! как само ги сметнаха че са 36 извънземни цивилизацийй ! А ми ако са 40 или 400 ?

35

реалнафантазия

преди 3 години

Струва ми се, че за да изследваме дълбокия космос първо трябва да решим проблеми, като екология, войни и т.н., за да започнем наистина да отделяме огромни средства за технологии от съвсем нов тип, с които да изследваме. Но за съжаление това е една далечна утопия засега... донякъде Елон Мъск вдъхва надежда, че нещата могат да се променят, но за съжаление изгубихме твърде много години и нашето поколение млади сега може би няма да доживеем и да видим... :)

34

Анонимен

преди 3 години

до 35Пачки има, но сам си ги слага, сам си снима, сам се записва - идат избори, а овцете взеха да поумняват! Затова, че са глупачета си прав. Иначе, ако има разумна цивилизация някъде и са технологично напред, по-добре да си стоят там и да не бият толкова много път за нищо.

33

Анонимен

преди 3 години

Глупачета, истината пред очите им те вярват че сме сами във Вселената.глупачета и пачки няма в чекмеджето на патрона Тиква ...Гупачета

32

Калеко Алеко

преди 3 години

Въпросът за интелигентвия живот, който тормози тукашното човечество е от екзистенциален характер и май не е добре дефиниран. Въпроснто човечство първо трябва да може да определи какво точно означава "интелигентен живот" и после да се опита да си отговори дали е възможно да се вмести в това понятие ... Интелигентните форми на живот в галактиката сигурно са намерили начин да влязат в контакт помежду си, а това че ние не можем да осъществим контакт с тях, говори за нивото на нашата интелигентност..

31

Анонимен

преди 3 години

По бай Тошево време извънземните цивилизации бяха над 100!!Съсипаха я тази галактика!!

30

11

преди 3 години

Извънземни Няма, защото ако има - няма как да съществуват религиите. А без религии няма държави. Така че ти си мюсулманин ти християнин ела тука да си плащаш данъците бачкай и не мисли много. Написали са няколко к иги като алиса в страната на чудеста и ги повтарят както им е изгодни за да контролират тази маса под една шапка. Ако е нужно масата под една шапка се насъсква срещу друга такава с цел облагодетелстване на 1 -5 човека и смъртта на милиони хора. Това е истината за извънземните.

29

ГАДОРЯН

преди 3 години

И слава богу че са далеч. Среща между две цивилизации няма да свърши добре за по изостаналата. Все едно хората да живееха по времето на Тиранозавър Рекс. Моля ви се. Какви шансове би имало дори цяло племе с копия и стрели срещу 13 тонен звяр със зъби като саби. Явно природата си знае работата. Няма да се срещнем с Хищника или Пришълеца. ;)))

28

Анонимен

преди 3 години

Млечният път е само една пукнатина в купола, направена от атомни оръжия в последния апокалипсис. Апокалипсисите се правят от рептилите на всеки 15-20 хил години за да редуцират популацията. Последния път са обстрелвали купола, и при спукването земята се пълни с вода, оттам и потопът. Над купола е само вода, звездите са вградени в самия купол.

27

Баба Вуна

преди 3 години

Понеже всичко им станА ясно на учените за самата планета тук, та взеха да броят цивилизациите. Алоу - учените, докога ще ни залъгвате с такива евтини провокации. Няма отговори на толкова много въпроси за Луната и Слънцето дори. Четейки днешните научни списания - то е като да четеше приказки - само догатки и догатки....

26

111- !!!

преди 3 години

Гадни комунистически ***, времето ви изтича!

25

Анонимен

преди 3 години

*** що пък 36 а не 48?

24

Додо

преди 3 години

Не може.

23

Анонимен

преди 3 години

Извънземни НЯМА.

22

Анонимен

преди 3 години

Какви извънземни, всички знаем, че земята е плоска. В космоса може да се видят само слоновете, на които стои плоската земя и костенурката, на която са стъпили слоновете.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Ти искаш да ти сложат снимка на Млечния път направена от Андромеда ли?

20

Сандо

преди 3 години

и сите са македонци!

19

Анонимен

преди 3 години

36 Цивилизации в Млечния път, пък слагате снимка на Андромеда :)