148

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ е ОПГ!

147

Пълни ментета

преди 3 години

Снимките са фалшифицирани в голямата си част и то доста непрофесионално. Всеки лаик в тази област може да анализира метаданните с програми работещи онлайн и да забележи че някои снимки са със дата на създаване 04.08.2021 година, други са с дата на създаване 09.03.2014 и след това модифицирани т.е обработени на дата 04.01.2019.Специално снимката на която Борисов спи и за която той самият посочи че само тя е истинска е създадена на 04.08.2021 и модифицирана на 13.08.2017Няма грешка в датите!

146

Анонимен

преди 3 години

Бойко кой ще го разследва, Гешев ли? Мухахаха

145

До:Доктор

преди 3 години

И дузина доктори няма да те излекуват!Същото важи и за Бойчо, колкото и папи да го галят по празната кратуна, резултата си е същия!

144

Анонимен

преди 3 години

Народен Съд и разстрел за мухобойко

143

Анонимен

преди 3 години

Вият комунистите и усещат края си. Тези избори ще са им последни. 10 човека в парламента.

142

Анонимен

преди 3 години

Радев да отговаря на въпроси , къде го гледа. Само монолози под диктовка. И едно интервю с предварителни въпроси по бТВ , при платената.

141

Доктор

преди 3 години

Хе,хе ! НСО щяло да разследва какво става в НСО !!!! Все едно БСП да разследва себе си кой им открадна 30 милиона от партийната каса . НСО е инструмента на Радеф за упражняване на някаква власт и той го използва много ефективно ! Дори вече го използва за държавен преврат !!! Става опасно за демокрацията !!! Наистина може хунтата да вземе властта !!!

140

Анонимен

преди 3 години

Видял ли си Радеф да отговаря на преки въпроси на журналисти. Това като стане пиши че е умен и образован.=============Образованието му не подлежи на съмнение спрямо банкянския неандерталец. Президента отговаря на всички въпроси, но който може да чува.За разлика от него, Бойчо отговаря на въпроси които му вдигат егото, а на неудобните - почва да се дразни, да измества темата и да обвинява други за своите грешки. Цял живот обвинява комунистите, а по-червен от него няма!

139

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли противниците на Борисов. Съдия Ченалова, дето пускаше изнасилвачи и убийци, и опоскваше фирми. Браво комунисти градирате.

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152Ей, нarъл гербераст, Тълупът не иска записът да отива на експертиза, а Радев иска да се изследва! Лъжльо, ти на гербеpaст ли ми се прави, бе?/?

137

Анонимен

преди 3 години

Чакам с нетърпение Борисов да се разправи с мерзавците. Но е прекален демократ, на вас ви трябва сталински комунист.

136

Анонимен

преди 3 години

Абе барато ного биеш на очи бе. То бива крадене ама ти се ос,,, ра бе. Кви са тия цифри за 6 км път. То от злато да го постелеш пак нема да струва толкова бе. Помисли малко бе или ти нема с кво да мислиш. Защо не направиш нещо полезно за народа да те запомнят с добро хората. Вече си на години некрелога ти се подава от джоба. Изгони ерепетата да не обират хората. За 30 лв консумирана ел енергия ерепетата взимат за пренос превоз още 35 лв. И вместо 30 лв плащаме 65 лв. Ти ток плащаш ли или е гювеч

135

Недосегаем

преди 3 години

Тиквата е власта видяхте ли тези зад него душмани Боко и ГРОБ

134

ГРОБАР

преди 3 години

Старите номера от държавна сигурност не вървят, Бойко е велик и ще ги смаже на изборите, ще ги смаже!===========Медицината е безпомощна в твоя случай.Но, продължавай да правиш вувузели и феддероси на Тулупа!

133

Анонимен

преди 3 години

Видял ли си Радеф да отговаря на преки въпроси на журналисти. Това като стане пиши че е умен и образован.

132

Анонимен

преди 3 години

Радеф без слушалка в ухото не излиза пред журналисти. То да говориш не е като да правиш коремното, или да подаряваш апартаменти на любовници.===============Радев е достатъчно образован и интелигентен, за да не му диктуват в слушалката. Докато необразования и неграмотен *** дори да му боднеш слушалка, няма как да я ползва, като с предпазната маска!

131

Анонимен

преди 3 години

Старите номера от държавна сигурност не вървят, Бойко е велик и ще ги смаже на изборите, ще ги смаже!

130

Анонимен

преди 3 години

Не са блокирани а се *** че публикуват явни фалшификация и прокуратурата ще се заеме с тях. Същото е и със записа , защо Нинова, Радев и др. комунисти не го дадат на независима лобаратория, просто знаят че е менте

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147Ами какво очакваш от продажни пceта, гepбаджийски cвинe и продажни жypналя?