208

Ели

преди 3 години

Според някои данни записът е правен от iPhone 6. 3/9/2014 в 1:29 часа.Какъв Радев 2014 г., само кюлчетата са към 90 хиляди лева и могат да бъдат проследени. и това нещо отива по посолства. Минимум един милион да 2 милиона са на шкафчето, банкнотите евро също могат да се проследят.

207

Анонимен

преди 3 години

Видяхме какво е правил Радев по време на пандемията с COVID-19 !Така е като няма екскурзии за Радевица и закони на които да налага "вето" ето му творението - играл си е с дронове и правил фотошп на компа с Радевица.Не очаквах да падне толкова !Срам за тези кремълски пoдлоги.

206

До 280

преди 3 години

Какъв позор и фалшификации като ББ сам си призна "че говорил така"?

205

Анонимен

преди 3 години

Радев се издаде, че е съучастник във вулгарния пасквил за Борисов.Позор за Радев !

204

Анонимен

преди 3 години

Позор за инициаторите и изпълнителите на евтиния фотошоп и аудио запис с "Борисов".Русофилската Мафия е най-продажната секта в Света.Боже спаси България от русофилите !

203

До 275

преди 3 години

Караянчева - някоя си. Жена без достойнство.Как може да нямаш грам самоуважение и да не си подадеш оставката.Къде е мъжът на тази жена?Човек без достойнство е биологична единица с с гънки.Единственият реагирал на бандитския клан беше Радан Кънев.Главното ББ спи с над ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА, откъде са тези суми със заплата на премиер. Спи с ЕДИН МИЛИОН ЛЕВАОставка, просто Оставка.

202

Анонимен

преди 3 години

Радев показа до къде е стигнола злобата му, жаждата за отмъщение и безсилието да постигне нещо повече от това да обявява "вето" и да води на екскурзии Радевица.Този бълвоч за дескридитиране на Борисов, който си е поръчал показва на кава низост е способен.Жалко и за българското офицерство, за което Радев е най-голямият позор за всички времена !

201

Омерзителен бандитиз

преди 3 години

Банкнотите от 500 евро ги спряха 2018 г.Като гледам този човек спи с ЕДИН МИЛИОН лева,На всяко кюлче има номер и може да бъде проследено кога и откъде ги е купил, да не се окажат от БГ злато прехвърлено в КТБ ха ха.За да спиш с един милион лева в шкафчето и кюлчета.имаш поне един милиард. Откъде със заплата на премиер има ЕДИН МИЛИОН, колко ли има в офшорки?Хората нямат пари да си платят парното, продават си апартаментите.Омерзителна история - единственият изход е оставка!

200

Анонимен

преди 3 години

Радев, Божков & Со с пошлите си пасквили показаха на Зайчарника си Борисов точно такъв какъвто искаха да го видят - отрупан с откраднати кюлчета злато, пари и с пистолет до главата на нощното шкафче в спалнята му.А пък на аудио записа Борисов си говори цинизми сам, пиян и и на фона чалга музика.Е трябва да си най-голямият загyбеняк та да повярваш на тези некадърни евтини постановки.Радев се издаде, че е съучастник в вулгарния комплот.Срам ме е от този президент !

199

Бай Кольо

преди 3 години

Според мен истерията в опонентите на ГЕРБ,започна когато обявиха намерението си,да ревизират всички приватизационни сделки и да конфискуват имоти и средства на незаконно забогателите,а всички знаят,че те са 95% от БСП-БКП.

198

не ми е ясно

преди 3 години

Едно не ми е ясно, защо са нужни клетви и сълзи, а не една експертиза от външна лаборатория?

197

Анонимен

преди 3 години

Грабители, Еничари, Разбойници, Бългоубийци

196

Хм !?

преди 3 години

Слугиня, маскирана като психолог........

195

Анонимен

преди 3 години

Той толкова години сам се дискридитира с каруцарския си език с обидите си към народа и най-вече с лакомията на всички около него ,никога не е имало такава нагла и безцеремонна лакомия на политици ,не може на 3 месеца да си увеличават заплатите а пенсионерите да им дава на година по пет лева !

194

8

преди 3 години

Премиерът е параноик ! Просто трябва да се лекува !А за престъпленията си ще отговаря отделно !

193

Анонимен

преди 3 години

и записа е истински и снимките и къщата в Барселона с копилето, дето няма баща по документи. а колко още неща има и престъпления от подземния бос Буда, който овладя всички държавни институции и ги превърна в частна собственост за собствени поръчки - това ще се разбере чак след 30 години, а може и никога. шайката е окупирала с фалшификации властта - няма разумен човек да гласува за тия дерибеи

192

Анонимен

преди 3 години

Я гледай! Целият български елит, пронизан от европейска политическа култура и дендърски ценности, защитавал бил комуниста Бойко Б.

191

Анонимен

преди 3 години

Кръстника

190

Престъпе Сговор

преди 3 години

С една пресконференция Борисов занули многомесечните усилия на олигархията съвместно политически лица и партии да очернят и свали Бойко и правителството.Крайна цел - съдебно реабилитиран на крадците и връщането им към хранилките източващи бюджета. Даже Резидента "на всички българи" има силно доверие и симпатии към подсъдимите и активно участва в опитите им за сваляне на правителството.Дали не е време за импичмънт!?

189

Анонимен

преди 3 години

Велик е Бойко и това се доказва от факта, че целият български елит, освен комунисти и други престъпници, Го защитава по телевизията! Наистина имаме европейска политическа култура вече!