171

Анонимен

преди 3 години

Понеже моят дядо са го били комунистите, ....За това аз (Баце) бях комунист и съм още служебен комунист! Каква прелест?!Здравейте роби на комунизма, дърти пръчове на спциализма! Милиционерски цирк!Народ състоящ се от толупи, *** и други маргинали с едноцифрени IQ-та! Не са мои тези нежни думи!Нещастниците т.е. неуките които са останали в в Булгаростан сте вече 100%-ни, не 80%-ни както оня професор каза. И тъй!!!!Поздрави от Кайзера на Китай!

170

Д

преди 3 години

Я се уточнете!:"Радев го следи с дрон.Кара го много пъти и пред вратата ми чак."Да не го е следил с кон!?

169

ДО 184

преди 3 години

До Анонимен - като пишете "Боже, Господи" следващия път е силно препоръчително да изплзвате големи букви

168

Анонимен

преди 3 години

вЧЕРА СЕ НАРИДИХА КАТО АПТЕКАРСКИ ШИШЕТА, ЗАЩОТО цВЕТАНОВ ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ПО-ЧИТАВАТА ПОЛОВИНА ОТ ПАРТИЯТА, А ТОЛУПИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ ПРИ ГЛАВНИЯ СИ

167

Анонимен

преди 3 години

като стана дума за заплашване и атакуване на властта - цитат от Банкя- Ако Радев иска властта да я получи.... И ТОГАВА ПА НИЕ КАКВО ШЕ ГО ПРАВИМЕЕЕЕДЕМОКРАТ ДАМИ И ГОСПОДАСПОМНЯТЕ ЛИ СИ ПРОТЕСТИТЕ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА НА УМНИТЕ И КРАСИВИ РОМИ И ОБЩИНСКИ ХРАНТУТИ ДОКАРАНИ ОТ ПРОВЕНЦИЯТА КОИТО ПРЕВЗЕХА И ГЕРБОСАХА ПРОТЕСТА НА ХОРАТА.

166

Анонимен

преди 3 години

Боже годподи. Слез и си прибери версиите. Големи мъже ,политици, управляващи държава. Интриганстват като махленските клюкарки. Срам

165

реалист

преди 3 години

Звучи доста несвързано и неадекватно, ако е правилно предадено

164

пффф

преди 3 години

Едва ли има друга държава в света с толкова неадекватен премиер. Тоя за дипломация изобщо не е чувал. Как щедро сипе обвинения без доказателства, все едно разказва какво е вечерял снощи. Аз ако съм на Радев ще му скъсам г*за от съдебни дела за уронване на престижа първо на човека и после на президентската институция.

163

Анонимен

преди 3 години

Баце, засега президентът Радев те следи с дронове. Внимавай следващия път да не ти пусне някоя болест - напр. ебола. Генералът е от Родопите, а хората там се родеят с агите. Да не се спазари с Ердоган за някой вид биологично малокалибрено оръжие. Току виж гласът ти се променил и станал като на Цвета К. или езикът ти се удължил и устата не го поема, или лицето станало като на кьосе... Знае ли човек какво ти мислят?

162

Анонимен

преди 3 години

Е, те, свекървите са така. Винаги гледат в ръцете на снахата.

161

Беселина

преди 3 години

ББ открадна шоуто от комиците, направо ги остави без препитание!

160

Анонимен

преди 3 години

Ооо еднокнижний,много си далеко от политик,политика,дипломация и тн

159

Анонимен

преди 3 години

тоя тотално изтрещя

158

ss

преди 3 години

***, *** незнам си кви лош материал, простаци, и после записа фалшив, аз не мога да кажа че Караянева е т ъпа Пу- ка..... да бе ние ядем доматите с колчетата...

157

.

преди 3 години

Тоя вече и учебник по психология не може да го обхване

156

Мутрагеньо

преди 3 години

полудя тотално. ППГРОБ , огнище на калинки и мракобесие

155

Анонимен

преди 3 години

Бръмбарите в главата му стават и му ръкопляскат

154

Факт

преди 3 години

Хе,хе! Виждаме бясна кампания на Зеления чорап и комунистите за държавен преврат ! Целта е да се докопат до влстта дори с кръв , само и само да могат да крадат новите десетки милиарди ,които България ще получи. Комунистите са доказали, че искат власт , за да крадат и като окрадат всичко, държавата е в катастрофа !!! После идва някой като Борисов, укрепва държавата, започва развитие и ...отново комунистите искат да управляват, защото има много милиарди за крадене !!! Това е истината !

153

Анонимен

преди 3 години

А тази Караянчева не мога да повярвам как за пари стои до човека дето я нарече с най-долните епитети и тя се е изтъпанчела с новото си костюмче до Премиера и се усмихва все едно ни лук яла ни на лук мирише....Тази оперирана ли е от достойнство ,поне мъничко не ли е останало....Какво правят парите !

152

Анонимен

преди 3 години

СЛЕДИ ТЕ ТЕБЕ ЛАКОМИЯТА ,ТАЗИ ЛАКОМИЯ ВИ ИЗПИ МОЗЪЦИТЕ И НА ТЕБ И НА ТЕЗИ ЗАД ТЕБ !