887

До 945

преди 3 години

Искаш президента да ни обединява с хунтата ГЕРБ ли?Не си познал.

886

Анонимен

преди 3 години

Ако ще и хан Аспарух да обвиниш за простотията си и издънките,шанс за теб вече няма.Българския народ е търпелив,но вече му дойдохте до гуша.Пътници сте.

885

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 946 Стига с тази мантра за "обединителя ". Да си затваря Радев очите пред безчинствата на Борисов ли ?

884

СКОРПИОН !

преди 3 години

До ЧОВЕК 981 ! Умно ли си ти човече? Не разбра ли вече? Произхода се знае вече ! БСП е наследницата на БКП : Тя е БОЛШЕВИШКАТА ХУНТА ! Сега разбра ли вече дребно глупаво човече! Партията ГЕРБ, е партия на дясномислещите, разбери човече !!!

883

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 934 Ти мислиш ли ,че Борисов и компания имат капацитет да напишат един свестен закон ?Кое нормално правителство сутринта ще пише едно , вечерта ще приема друго Или корупция , или некадърност Ако мине номерът

882

ПРЕЗИДЕНТЪТ

преди 3 години

Никой не може да дискредитира правителството освен самото то.

881

Анонимен

преди 3 години

"Президентът трябва да е обединител на нацията ... " обаче нашият не е.Защото: той е агент на БСП. А пък на БСП са им наредили от Москва "Да махате този Б.Б. че не слуша!"Clear and simple. Чисто и просто.

880

ПРАСЧО

преди 3 години

ГОЛЕМ *** СТАНАХ ЕЙ....АМА ШИШИ Е ПО-ГОЛЕМ

879

Анонимен

преди 3 години

Радев те следи с дрон?По-голяма глупост от теб досега не съм чул.Абе направо си кажи,че Радев те следи с изтребител.По-ще ти повярвам.Сигурно Радев ти влиза и в спалнята.Ха,ха,ха,смешкоооооо.

878

Анонимен

преди 3 години

МАЧКАЙ БОКО И ДА НЕ ТИ ПУКА ОТ ............. ТЕ СЕ ЗНАЯТ-----------------------------МАЧКАМ ....КРАСОТИ.....ИЗ РАЗНИ КЪЩИ В БАРЦАЗДРАВО МАЧКАМ.....ПАЧКИ СЪЩО МАЧКАМ

877

учуден

преди 3 години

Яяяя,агитката на герп се яви под строй.....Давайте,дрогаре,защитавайте вожда,че без филии с мас не съ живей!

876

пенсионер

преди 3 години

МАЧКАЙ БОКО И ДА НЕ ТИ ПУКА ОТ ............. ТЕ СЕ ЗНАЯТ

875

защо се чудите

преди 3 години

Радев е кремльовски *** и нищо кремльовско не му е чуждо...

874

Анонимен

преди 3 години

С какви средства иска Кремъл да постигне свалянето на Борисов от власт:- с средствата на шпионажа, шантажа, рекета и открити заплахи- с помоща на сектата "русовилско братство" на шпионина Малинов , паравоенната организация на Костя Копейкин, Зайчарника на Радев и проазиатския електорат на БКП/бсп.С чии средства иска Кремъл да свали Борисов:- с средствата на Божков, които са откраднати от Българския НародБог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

873

Анонимен

преди 3 години

Какво учебници на КГБ, нали тоя беше прочел само Винету и се гордееше с това?Между другото пише ли в тези учебници как да спиш гол с пистолет на шкафчето?

872

Мутрич

преди 3 години

За нищо не ставаш,бе толупчик!Защо допусна само олигарсите да създават работни места и сега,като ги подгони,хиляди останаха без работа.Да беше създал промишленост,та да има къде да се работи.А сега,без работа хората съжаляват за божковци.Не всеки може да купи 10% от акциите на Дънди,като щерка ти.

871

ЦИРК ГЕРБ

преди 3 години

КУПЕТЕ СИ БИЛЕТСАМО ДНЕС : ПОСТАНОВКАТА - "АЛО ВАНЪО , ДРОН МЕ ГОНИ"

870

Анонимен

преди 3 години

ББ каза ,че това снимки от спалнята му. Може да ги направи само много близък човек. Ами може той да си ги е поръчал и сега да ги пуска,та да се изкара голям страдалец за отвличане на вниманието от делаверите му. Демек той горкия честен и работлив пък всички му пречат и провалят България. Ко не е той загиваме.

869

КРЕМЪЛ

преди 3 години

КОЙ Е ТОЯ БОРИСОВТВА ДА НЕ Е ПОРТИЕРА.....НА ВИЛАТА НА ПУТИН

868

Анонимен

преди 3 години

Радев ме следи с дронНЕКЪВ НИКОЙ СТРАДА ОТ МАНИЯ ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕКОЛКОТО Е ПО НЕЗНАЧИТЕЛЕН ЕДИН ХУМАНОИД ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГО ИЗБИВА НА НАРЦИСИЗЪМЯСНО ЛИ Е ***