9

Алекс

преди 3 години

Ужасна трагедия! Горките хора! Да почива в мир милото дете!Повечето коментиращи тук са с психопатски отклонения. Да се правиш на интересен под такава новина е дъното на дъната.

8

Анонимен

преди 3 години

До 6Като всичките хиляди и хиляди поколения деца преди тях ....

7

Анонимен

преди 3 години

Ем случва се ... и аз га расах имаше такива ...

6

Анонимен

преди 3 години

живея в затворен комплекс във Варна.деца под 12 г.играят навън до 23 часа без възрастен до тях.въобще не се чудя къде са били родителите.. те са без мозък .жалко за детенцето.

5

Анонимен

преди 3 години

Откакто имам дете се замислям какви са им реалните възможности. Един път гледах как тиймвта слачат по разкопките на ларгото. Принципно те са по 1,5м високи, но на малко отстояние вдно от друго и ако полетиш от едната стена директно си чупиш черупката в предишната. На 13-15г вече са добре с координацията, ама все пак не знам моето като стане на толкова дали ще ми е спокойно да го пускам

4

СЕЛЯНИН

преди 3 години

9 годишно да се катери самичко по скалите?Тате с ментичка в ръка разцъква карти, а мама под чадъра със слънчеви очила, забола нос във фейса..Искаш деца, грижиш се за тях!!?

3

Анонимен

преди 3 години

Абе то не пита, ама ... станало.

2

kirasirrav

преди 3 години

Трагедия ! Не знам каква е била преценката на родителите, но често пъти разни аматьори са ми казвали - Не бой се, тази скала е седяла тук толкова време, няма да падне баш сега!Всеки да си преценява опасностите

1

Таню

преди 3 години

Покой на душицата и и много сила на убитите от мъка родители!!!