10

Клоунски Свят

преди 4 години

До МнениеНавсякъде е така.Защо мислиш тука се разрастна истинското ИТ (не само псевдопрограмисти).Доскоро бях сис *** сървъри за съхранение- вече съм на държавна издръжка. Отказах оферта за Холандия миналата година поради простата сметка че със заплата като на Пател Кумар аз оставах със 200-300 евро повече от тукашната ми заплата по това време, и под наем тук не съм, и със прескъпо струващи здравни услуги ако имам повече от хрема или кариес. Само миячите и бачките имат сметка да са там

9

Анонимен

преди 4 години

Управляващите мафиоти са навързани като свински черва.

8

тя

преди 4 години

Вълчев , подай си оставката незабавно !" Бита карта си"!

7

тя

преди 4 години

Пресгъпници, оплели се като свински черва и всички ползи от държавата за тях и не допускат друг! Алчност голяма- как ще поддържат луксозния си начин на живот, ако не са за тях всички ползи от държавните поръчки !

6

Анонимен

преди 4 години

При министър Вълчев е така,а ако се разрови и надолу по училищата?

5

Анонимен

преди 4 години

Използват ги за памперси, дамски превръзки и тоалетна хартия, които изхвърлят след употреба.

4

Анонимен

преди 4 години

Значи нещото ще търси нищото, докато куче влачи рейс. Изпитана система.

3

Интересно

преди 4 години

Т.е. от министерството на кумчо Вълчев осигуряват поръчки за учебници на издателството на кума Лиса, а разходите за ПиАр на КЗП отиват във фирмата на съпругата на шефа. Интереси има, но конфликт - няма, всичко е точно. Конфликт евентуално би се появил при семеен скандал и последващо спиране на финансирането на частната фирма с държавни средства.

2

Анонимен

преди 4 години

Щом и тоя мушморок граби от кацата представям си по наглите какво правят!Ами Бойко да го уволнява и да го прати за наказание да си направи и той някоя подпорна стена на плажа!

1

Мнение

преди 4 години

Тая изгнила и съборена "държава" някой трябва да и драсне клечката от четирите края и да се свършва вече!То бива..бива....ама навсякъде кражби бе!Хора,който може да бяга и да се спасява от таз робовладелческа територия!