10

Анонимен

преди 3 години

в така наречените игрални зали,клонове на ефбет и клубове на еврофутбол се събират само наркомани,роми със запори на къщи и имоти,квартални *** и престъпници.с други думи в тези обекти нормален човек и данъкоплатец не можеш да видиш...

9

Анонимен

преди 3 години

Узаконяват това, което изпуснаха при Божков - паричния поток да отива там, накъдето искат. Това е бухалка на бухалката.

8

Казина

преди 3 години

Да има само в джипси резерватите.

7

Царя

преди 3 години

Пеевски + Боко + ГорановЩе могат да доят всеки, който се доближи до хазарта. И после къщи в Барселона, частни асансьори, тераси, живот!

6

Анонимен

преди 3 години

Цар на хазарта ще бъде държавата, а не някой олигарх спонсориращ БСПАми, не.Ще бъде който трябва. Държавата просто ще се грижи парите от хазарт да отиват при правилните хора :)Едноличен контрол - това всъщност е мечтата на всеки комунист.

5

Не може

преди 3 години

Хазартът е новият опиум за народа. Всеки *** се надява да забогатее, а печелят само някои богоизбрани.Пълнела се била хазната, ами легализирайте тогава и публичните домове и наркотиците, че да се напълни още повече.

4

Лили Барута

преди 3 години

Корумпирана "държава" до мозъка на костите си!!!

3

Гаро

преди 3 години

А не може ли без хазарт!? Или е добре да бъдат обирани наивниците и да процъфтява криминалната престъпност? Каква гадна система...

2

Анонимен

преди 3 години

Да!Цар на хазарта ще бъде държавата, а не някой олигарх спонсориращ БСП.Другарите за това *** така силно.Всичките им генерални спонсори като Банев, Арабаджиев, Божков, Василев бяха ошамарени и сега антибългарската им партийка остава без спонсори.Интересно е, че добитъка подкрепя олигарсите в борбата им срещу държавата, съответно срещу тях самите.Но какво да се прави!***!Съветски ***!

1

Анонимен

преди 3 години

Честито шиши. Аферим.