31

Анонимен

преди 4 години

До 34По-скоро в ЮАР ще ида да живея, отколкото в АмеРРиката ти... Ти ходи да си живееш там, в клоаката с черните с права...

30

777-777-7777

преди 4 години

Българите мразят Амеррика и Доналд Трумп, ама искат визи за там ! Нямааааа !

29

обикновен

преди 4 години

Съмнявам се Асошиейтед прес да знае повече от Тръмп за това, с какво разполагат тайни служби и организации в САЩ!Значи вероятно не е грешка на езика, а ваксина не за всеки!

28

Анонимен

преди 4 години

От години ви пиша, че това недоразумение е неадекватен...........останаха му около 6 месеца.

27

Се тая!

преди 4 години

До АнонименДори грешката на езика говори в какъв филм живеят там!

26

Анонимен

преди 4 години

Спрете да лъжете!Беше грешка на езика и веднага се поправи че има предвид терапевтични лекарства против СПИН. Ден не минава без да преписвате глупостите на левендурите.

25

Анонимен

преди 4 години

Как да се измисли нещо което не работи (ваксина), срещу нещо което не съществува (Спин, ковид и тн..)...

24

Анонимен

преди 4 години

"Що се отнася до евентуална ваксина срещу новия коронавирус, Тръмп изрази увереност, че такава ще има до края на годината", обаче прави впечатление, че и Меркел твърди същото. Да не са се наговорили нещо са ми съмнителни. Филантрпите са хитри. Расизъм, протести, избори туй онуй и хоп Ваксина...

23

Анонимен

преди 4 години

Не мога да преценя, дали Мангъров е по-*** от Тръмп. На кантар са според мен.

22

Цял

преди 4 години

Тръмпа знае ВСИЧКО ! Както сам се беше изтъкнал Im stable genius . Сигурно е имал предвид белината ! Нямат край изцепките на нещастния клоун в желанието му да го преизберат. То бива самоизтъкване и амбиция , но този човечец стана за смях на целия свят.

21

Анонимен

преди 4 години

Подобни изцепки са 100% доказателство колко са опростачени народи и какви бамбуци си избират за президенти.Човечеството е поело по пътя на ГИБЕЛТА с големи крачки.Няма да обяснявам ЗАЩО, щото просто няматИ капаците дЪ мЪ разбИрИетИ.

20

Анонимен

преди 4 години

Вие откъде знаете, че няма ваксина срещу СПИН? Това, че е публична, не значи, че не може да съществува такава. Може да се е изпуснал. А статията си е стил Йелка - манипулативна и тенденциозна. Според мен, при втория мандат на Тръмп много "журналисти" ще трябва да стават програмисти.

19

Бау

преди 4 години

не спира :D Феновете му са на същия акъл де ... няма особено значение ...

18

Хюго Бос до 7

преди 4 години

Не знам кой нормален вярва на либерастко- болшевишки медии. Написантоо в тях трябва да се чете с обратен знак. Не е като да не знаем- имаме школовката на комунистическата пропаганда. Настоящата либерастко- болшевишка пропаганда е същата, само детио ни натрапва "ценности" като ислям, неКри, цгани, и прочие примитивизъм под името мулти-култи, цензурата има ново име- полит. коректност. И е доста тъжно колко българи се поддават на тази грантаджийска пропаганда. Или са част от нея- професионално...

17

Хюго Бос

преди 4 години

Не ти ли спуснаха каталога с новите опорни точки? Тази отдавна не хваща дикиш. хахаххаа

16

сс

преди 4 години

в българия са най бързите часовници от целия свят ..... и много други подобни глупости

15

Българин

преди 4 години

***!Няма ли кой да му каже на тоя, че ваксината срещу СПИН е изобретена от съветските учени още през 80-те години на миналия век!

14

Хюго Бос

преди 4 години

Нама ли да прочетем същото и за вожда ви, Бай Куй и как той блести не двойно, а е светлинни години пред Тръмп. ***, сър!

13

сс

преди 4 години

същия като боко записа говори найзуст колко са велики в сащ реципрочно и боко българия колко е добре че те направили най доброто и тн.....най здравите болни са в БГ

12

Анонимен

преди 4 години

Поредна поръчкова статия. Всички политици говорят глупости, някои повече от други. За Тръмп пишете редовно, но един път не сте публикували статия за бисерите на баце. Слочаенос? Не мисла.