16

А

преди 3 години

До министъра на здраво опазването да се самосезира всеки български гражданин има право на спешна медицинска помощ. Къкъв е този министър *** отчети месеца говори че всички трябва да сме отговорни за живота и здравето на всеки гражданин ами господин министър длъжен си да му потърсиш отговорност на това здравно заведение.

15

Анонимен

преди 3 години

Това не го чу никой по новините нали?! Няма и да го чуете. Няма значение дали е Карадай или там който е помогнал. Липсва човечност, нека всеки се постави в тази ситуация тогава да говори. Колкото до коментарите за това че са пили аналгин и са крили са абсолютно фалшиви. Мисля че стана ясно след последното интервю не проверена информация и недостоверна.

14

Анонимен

преди 3 години

В такива ситуации , когато имате конфликт , нарушават ви се правата , имате силно оръжие - телефона Вадите телефона и спокойно снимате ситуацията на видео После е много по-лесно да обясните ситуацията където трябва Българите трябва да се научим да ползваме това силно оръжие

13

Joko

преди 3 години

Тези от болницата са за пребиване !

12

анонимен

преди 3 години

простаци, а парите на жената от касата не ги отказвате

11

Анонимен

преди 3 години

Що бе, нали е фейк вируса или е грип като грип, що така се пазят? Не гледат ли Слави Трифонов, доц. Мангъров, Бенатова, няма и 180 човека са умрели, които така или иначе някога ще умрат, а през това време много повече починали от какво ли не. Да се включат всички медици във Велинград да помагат, ще са на първа линия и ще вземат хилядарка отгоре. Без паника, а?

10

Ми

преди 3 години

Най- вероятно са и казали,че трябва плати тест ,като всички българи постъпващи в болница.Ноооо тя е отказала,да не се прекара и сега ревем....

9

Аз

преди 3 години

Бърз тест за ковид и я вкарват в съответното отделение, за да получи съответното лечение. То само със съмнения има ли, няма ли вируса нещо не е логично. А що се отнася глупава ли е , умна ли е,има ли осигуровки жената, без информация, е тъпо да се коментира.

8

Анонимен

преди 3 години

Коронавируса показа какви са хората.Ако беше някакъв друг много тежък вирус сигурно щяха да я заколят с цел да не заразява.

7

Анонимен

преди 3 години

А не е ли срам и позор, където пиеха аналгин и се криеха болни та да стане огнище?? Имаше една приказка за лъжливото овчарче, сега никои не им вярва здрави ли са не са ли. Нали си имат всевишен, то затова няма да останат лекари по тия места. Не взимат добри заплати, а към тях има лошо отношение и всеки без осигуровки си мисли че докторите са им длъжни. Тва прoстите хора неразбират че сами си го правят, и без тях може, но без умните са за никъде, но така ги научи соцялизма, които фалира.

6

анонимен

преди 3 години

Ако не на лекар, къде трябва да отиде????????????????!!!!!!!!!!!!!!! Може би в пожарната!?????? Що за мало умие????

5

Анонимен

преди 3 години

Ко се прави?Това е едно грипче. С чай и лимон вкъщи и ще ѝ мине!

4

Анонимен

преди 3 години

Лекарите не искали а те като се криеха болни и разпространяваха заразата.Трябва да се търси отговолност и от лекарите и особенно от разпространителите на заразата.

3

лекарета

преди 3 години

Един льольо вчера писа, че требвало да сме благодарни на лекарите! все едно евреите да са благодарни на хитлеристите!

2

Анонимен

преди 3 години

Защо към Карадайъ?Карадайъ ще плати ли осигуровките на жената?

1

Аз съм

преди 3 години

Позор !