70

Влад

преди 3 години

"Външната политика на Русия се слави със своята приемственост" - единствената истина, която тоя каза. Винаги гадна политика.

69

Анонимен

преди 3 години

Не пускайте руснаци в държавата ни! Ще я окрадат до шушка и ще направят от държавата ни нов Донбас!

68

Анонимен

преди 3 години

Русия ни помага активно да сме най-изостаналата държава в ЕС.

67

Анонимен

преди 3 години

Никога под крепостно влияние.....again!!!

66

Анонимен

преди 3 години

А Баце спинка с ГлогАз също имам Глог 17.........и кво от това?

65

Анонимен

преди 3 години

Не ни трябват вече тесни връзки с фашисткия режим на Путин. Като падне може.

64

Tangra

преди 3 години

А Баце спинка с Глог и 3 милиона джобни.Той е на хранилка ама вие го храните.А хубавата европейска орбита ни резна единствения конкурентен бизнес да ходят шофьори по европа да умират от стрес на 50 60 години.България загива бавно и сигурно. За съжаление

63

Анонимен

преди 3 години

Може да проявяваме евростлантическа солидарност само ако сме вече в Шенген и еврото, а Фолксваген спре измамите и направи завод и у нас. Инак какво да скачаме барабар Петко с мъжете? Едните не ни искат ама дай да скачаме на другите!

62

Руски свне

преди 3 години

А Кирил и Методий били руснаци, а руска!?Така ви учат в училище, а!?

61

Чебурашка

преди 3 години

До До 74:Русофоби няма путлераст. Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

60

Чебурашка

преди 3 години

Противопоставянето е единствено от страна та на Русия и петата и колона, които искат да вкарат България отново в руската орбита и да я отклонят от евроатлантически аг и курс.

59

Радев е на хранилка

преди 3 години

Радев иска за рубли да ни пришие към бедната путинова Русия. Този път обаче не е познал...

58

Анонимен

преди 3 години

Една Зухра Сухова от Фейсбук, живее в Шанхай публикува за 9 май някакви данни, че по време на ВСВ България воювала на Източния фронт с 300 000 (!) войници срещу СССР. Сърбия с пък с 200 000. Имаше данни за Унгария, Румъния, Гърция. Сред приятелите й са 200 българи и нито един не е реагирал на поста!

57

Анонимен

преди 3 години

До До 74:Драги русофиле/ли, обръщай/те си парите в рубли и отивайте на матушката си Рус. Там - страна Агромная, място ще има за всичк!Призовете за това и всички рюшняци, плъзнали по цял свят като таракани (***).

56

До 74:

преди 3 години

Правилния вариант е туркофилите-русофоби, които за 30 години доказахте омразата си към България, докарвайки я до просешка тояга, да си сложите ***, да си вземете ибрика и да отивате в Анадола. Там ще ви се радват. А и редно да си заминете защото сте само някакви си 1-2 % от населението на държавата, която за 30 години превърнахте в територия.

55

Знае се!

преди 3 години

Всъщност във външнополитически план само и единствено Русия ни е приятел. Стотиците милиарди помощ подарени на България за едни 45 години са ясно доказателство за това, сравнявайки го с източените ни последните 30 год. стотици милиарди национално богатство под формата на експлоатация на природните ни богатства, източването ни чрез банки и застрахователи, чрез аутсорсинг и ограниченията наложени за местно производство, което дава възможност за свръхпечлба на ,,новите ни приятели".

54

Успива ни

преди 3 години

Уж замазва положение и ни успива, но пак си подкарва тяхната песен - "България има принос в създаването на славянската писменост".Очевидно,ще им трябват столетия да признаят,че в България е създадена българската азбука,а руснаците са я взели наготово(барабар с църковните си книги) и си я наричат както им е изгодно,само да не е българска.

53

Анонимен

преди 3 години

Рашънси-ловете дългата пътека къмту Сибир и се измитайте от България.Няма място за вас на свещената българска земя. Вие сте проклятие за всяка страна....

52

Анонимен

преди 3 години

Влиянието на Русия в България се основава на старата комунистическа пропаганда и отчасти на новата хибридна руска пропаганда. С физическото отмиране на старите комунисти и децата им руското влияние неизбежно намалява. Остава разбира се модерната, хибридна руска пропаганда.

51

Васил Левски, 1871

преди 3 години

Писмо на Васил Левски до Филип Тотю - 18 април 1871. . . С факт имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя без да знам в 69-та, препоръчан единият от одеските българи за добър помощник на българите; пък не излезе така. Улових му няколко шарлатанлъци и хайде откъдето е дошъл. Кога стане нужно, ще го кажем с всичките му работи. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме.