90

мдааа

преди 3 години

Руският език, всъщност е архаичен български диалект.....

89

Анонимен

преди 3 години

Вън руските шпиони от България.

88

Анонимен

преди 3 години

Между България и Русия няма "япостно противопоставяне" - щом Макаров го казва, значи е точно обратното !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

87

Анонимен

преди 3 години

БАТЕ СТАРАТЕЛНО ИЗПЪЛНЯВАШЕ РУСКИТЕ ПРОГРАМИ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА РУСОФИЛИ И ДЪРТИ БКП ЧЕНГЕТА, НО ЗАПАДА ГО СПРЯ.

86

Анонимен

преди 3 години

До Защооо?руснаците наистина имат комплекси на малък народ хаха

85

Защооо?

преди 3 години

Защо обиждате руските хора, нима им лесно и на тях, защо принизявате постиженията на една близка ни по дух и манталитет голяма страна, нима тези, които си правят кух Pr да са по-добри? Не е нужно от заливането с безсмислен негативизъм и демонстрация на бг комплекси на малък народ. Не е ли по -добре да сме уважителни и великодушни към другия и да сме твърди, горди отстояващи интересите и добруването си хора и държава. Лакейството и сервилченето не ни носи позитиви.

84

Анонимен

преди 3 години

До ДокторБългария няма нужда от нищо руско.

83

Доктор

преди 3 години

Ами, ние сме само 6.5 милиона , бе Макаров ! Как можем да се противопоставим на руската империя , която е повече от 230 милиона ??? Империя, която има ядрено оръжие и почти всеки ден прави военни паради , за да се мислят за господари на света !

82

Анонимен

преди 3 години

До пенсионерТЛЕННИТЕ ОСТАНКИ на руските окупационни проекти в България - турски поток и други

81

Анонимен

преди 3 години

Амче как, Бойко изпрати цял еврокомисар на икономическия форум в Петербург ехееее иновации и младеж и сега събира червените младежи в бордове

80

пенсионер

преди 3 години

''....паметника-костница на съветските войни и намиращите се там ТЛЕННИ ОСТАНКИ на нашите войници'' В България няма нито един загинал съветски войник,в бой с хитлеро-фашистите!Единствените ПОЧИНАЛИ войници,са натровилите се със спирт и разстреляните за мародерство кокошкари!На тях ли трябва да се издигне паметник?

79

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ РУСОФИЛСКА ПАРТИЯ.

78

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоБойко Борисов куче подари на Путин, строи руските проекти.

77

Калеко Алеко

преди 3 години

На думи може и да няма, но като се имат предвид проявленията на петата ни колона, хибридната война не е преставала, като се почне от зората на нашата демокрация която започна с "афганците" описани във вулгарните романи на Христо Калчев, под егидата на които мина целият ни криминален преход, мине се през обрачите от фирми на Доган, където се въртят парите на руската мафия, та се стигне до сегашните саботажи на такива като Радев, болшевишкия ИДИЛ от "Позитано 20" и техните храненици, като Малинов

76

Анонимен

преди 3 години

Сигурно на такава умност си възпитал и децата си.Възпитани са на нужно пренебрежение към м0скалската наглост и човешка неприязън към рушк0филскитЕ каскети.

75

Tangra

преди 3 години

Ето това е. Толкова злобен народ. И едно време под турско е имало такива дето им е било добре и не са искали свобода. Затова и Левски ги е зачеркнал. И сега на чорбаджиите и тези на хранилката им е добре с Баце. Държавната администрация - майка хранилница. Тези, които мразят някой, те не обичат никой, нито България нито българите. Само се гласите в нечия орбита, а къде ви е собствената ? Изгубихме толкова народ и земи безвъзвратно. Македония, Западни поркайнини, Добруджа, Тракия ....

74

Анонимен

преди 3 години

охо,болния мозък чубурашку отрано е почнал с простотиите си явно сън не го лови тоз *** без да напише коментар

73

Анонимен

преди 3 години

Винаги с Русия! Народът помни кой е враг и кой е брат, а това, че политиците ни са професионални предатели, няма значение.

72

Анонимен

преди 3 години

Безчовешкия хитлериски режим, и високо-хуманното общество на Сталин.

71

Тези,които четат

преди 3 години

историята са наясно,че "лиричните"отношения от страна на Руската империя,СССРи РФ към нас са вторичен,нетърсен ефект от великодържавната политика на Русия,целяща основно,а и единствено разпростиране на властта и влиянието си.Рускиятнарод може и де е имал позитивно отношение,но той винаги е бил здраво окованв хватката на царската,комунистическата или"демократичната" власт,приоритетно мачкан и тормозен.А нма власт,която тероризира собствения си народ,ще етолерантна към чужди народи?НЕ.