110

Филип

преди 3 години

Не ни трябват повече руснаци. Нашите любими братя сега са турци и американци!

109

Скептик

преди 3 години

Дотук само коментари на прости кърджалийски .....

108

Щом ..

преди 3 години

.. като правиш паралели между паметиниците на Кирил и Методий и техните ученици и вашите у нас, хайде тогава направете толкова техни паметници на глава от населението в Русия, колкото вие направихте ваши в България, а НАЙ-ГОЛЕМИЯ, вдигнете на Червения площад. Тогава ще ви повярваме, че се искрени.

107

Анонимен

преди 3 години

А за БЪЛГАРСКАТА писменост кога ще кажеш нещо, нали няма "яростни противопоставяния"?

106

Анонимен

преди 3 години

Дипломатически словоблудства, не били оспорвали, демек не са рекли "ние оспорваме". Само дето целенасочено и системно подменят историческите факти и ги изопачават. За тях средновековни българи просто НЯ-***! Имало било "старославяни". Благодарност нула, нихната ....

105

Куп лъжи

преди 3 години

двуличие и лукавство на квадратен сантиметър!!Бива,бива двуличие,ама руското надминава всякакви граници!!Аз не искам и да чувам за теб,ама ти ще ми провеждаш манифестации и то с байряци и дрънкане на оръжие,за да ми покажеш и припомниш как си ме унизил и как си избил роднините ми на 09.09.44година?!По *** и нагла нация едва ли има!!На всичкото отгоре сме ги ограмотили и сме им дали най милото си,езикът,писменността и културата си,че да ни плюят и мразят те и останалия свят,бъркайки ни с тях!

104

българин

преди 3 години

Като говорим за нацистките концлагери, редно е да споменем съветските, защото именно от тях нацистите са се научили да строят концлагери.Доказателство са поредицата от официални срещи между НКВД и Гестапо в окупирания полски град Закопане.На тях съветските агенти са учели германските си колеги как да арестуват, разпитват и измъчват пленници.И Луфтвафе е създадена с "братската" съветска помощ, и какво ли още не!

103

българин

преди 3 години

До: Айде стига лъжи ,бе (номер 110)Аз честно не разбирам толкова ли са наивни, че да се надяват някой да им повярва на стария рефрен, за "Съветската Армия Освободителка"?Това го учихме задължително в училище до 1989 г.След това всички разбрахме, че историята е преправена.А истината е, че фашист е бил Мусолини.Нещо повече - дори Хитлер е бил антифашист формално погледнато.Защото при Аншлуса с Австрия той сваля от власт фашисткото правителство и канцлера Курт Шушниг, който е австрофашист!

102

Анонимен

преди 3 години

Като става въпрос за подмяна на историята, някой да си спомня като дете по история да е учил за руската инвазия в Добруджа и ген.Колев?Да сте чели, в някой учебник за битката на завоя на река Черна, където руски части са се били на страната на Сърбия срещу България?

101

Анонимен

преди 3 години

Обаче в днешно време руснаците умират да карат колите на фашистите пък техните, никой не ги иска.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104ДНЕС БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ РУСОФИЛСКА ПАРТИЯ.Днес в България няма нерусофилски партии.

99

Айде стига лъжи ,бе

преди 3 години

До кога все ще празнувате "ВЕЛИКАТА ПОБЕДА НАД ХИТЛЕРИСКА ГЕРМАНИЯ" ...когато ВСЪЩНОСТ , МАЛКО ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ ВСВ , БЯХТЕ СЪЮЗНИЦИ , БЕ МАКАРОВ...??!!ЗАЩО НИ ПРАВИШ НА ***??!НИМА СТЕ ЗАБРАВИЛИ ТАМ В РУСИЯ , ЧЕ В ГЕРМАНИЯ , НА ВЛАСТ БЯХА "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ"...А В РОДНИЯ ТИ СССР , БЯХА НА ВЛАСТ "ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ СОЦИАЛИСТИ"?ХАЙДЕ ОБЯСНИ , КОИ СА "ФАШИСТИТЕ" ВСЪЩНОСТ , ЗАЩОТО И ВИЕ ИМАХТЕ ЛАГЕРИ В СИБИР , КАТО ТИЯ В БУХЕНВАЛД И ОСВИЕНЦИМ!СТИГА РУСКИ ЛОКУМИ..ГОВОРИ ИСТИНАТА!

98

кой ми ака в гащите

преди 3 години

Най-големият съсипвач на руския авторитет е Кремльовската политика !

97

българин

преди 3 години

Аз не виждам подмяна на историята. Кой я подменя?След разпада на СССР излязоха много "скелети от гардероба" на КГБ.Разбра се истината за избитите от Червената Армия поляци в Катинската гора.Сега отново го отричат! Кой подменя историята?Ако трябва да сме обективни, няма невинни. И германци, и японци, и руснаци, и американци, и англичани, дори и българи са извършвали престъпления през тази война.Германия не отрича това. А Русия защо го отрича? На какво се надява?

96

рефрен

преди 3 години

Ххааааахххаа, Макарена !

95

Анонимен

преди 3 години

Какво противопоставяне да има?Тука вие колите и бесите.

94

българин

преди 3 години

Ох! Така мога да коментирам само с две букви!А иначе - няма да ми стигне нито време нито място за всичко.Първо, Съветска Армия през Втората Световна Война няма.Ако това го е казал лично Макаров.До 1946 г. СССР е разполагал с РККА - Рабо́че-Крестья́нская Кра́сная Армия, или съкратено Червена Армия. След 1946 г. тоест след края на войната чак сменят името на Съветска Армия.А иначе, азбуката ни е хубава, но ако не я сменим с латиница не знам дали някога ще се откъснем от руското влияние.

93

хахахаааа........

преди 3 години

До България е великапоредна глупост.....

92

Анонимен

преди 3 години

Пратили са ни за посланик, агент с име на пистолет? Егасси...

91

България е велика

преди 3 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.