292

НЕКОЙ

преди 3 години

Въобще не ме интересува колко са заразени, умрели и оздравели. Всяка година има заболели от грип. Само, че за пръв път някои извер.ги решиха, че трябва да е страшно. Заразени от болести и умрели от болести винаги е имало и ще има. Това е. А Вий,Вий сте идио.ти, че се поддавате на страховата хипноза и психоза. Смъртта няма да излъжете и живи от живота няма да излезете. Рано или късно ще *** като кучета и след десетина дни никой няма да си спомня за Вас.

291

Анонимен

преди 3 години

До 296 точно обратното е си много си гадно *** бесе парче

290

Анонимен

преди 3 години

ОБСТАНОВКАТА ПОКАЗВА КОЛКО НЕАДЕКВАТНИ СА РЕШЕНИЯТА НА НОЩ!ПРЕД ИСТИНАТА И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!ДА ОТИДАТ ГЕНЕРАЛИТЕ И ПРОФЕСОРИТЕ ПРИ МАНГЪРОВ ДА МУ ВРЪТНАТ ПО ЕДНА ...

289

Анонимен

преди 3 години

Ей пълно с бесепарски ***, на които не може да се угоди. Всеки ден ги виждам по магазините, бутат се като овце с маски на ушите, разбира се.

288

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА, ГУПАЦИ!!НЕКАДЪРНИЦИ!ВРЪЗКАРИ!ШАПКАРИ ПРОСТИ!ДА ВИ ЕА В ПРОФЕСОРИТРЕ И ГОЛЕМИТЕ ГЕНЕРАЛИ!

287

Анонимен

преди 3 години

До С думи прости... Верно си *** си много си ***.

286

Анонимен

преди 3 години

За мангърите това е успех, но минимален, защото са бавни темповете на научното им изследване и експеримент: "Масов имунитет, придобит чрез заразяване на 70 процента от човешкото стадо"

285

див селянин

преди 3 години

РАЗДАЙТЕ ДРОГАТА ОТ СТУДЕТСКИ ГРАД НА ХОРАТА И ПИЯЧКА, ДА ПОСРЕЩНЕ КОРОНАТА ДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА..

284

Анонимен

преди 3 години

Доцент Мангъров покани днес на 17 юни от 14 часа щаба на диспут и те понеже нямат аргументи, *** имат бройки цели 113 бройки. Ми той Мангъров от самото начало им каза, че бройките са значително повече. Но че това си е нормално и че ще отмине. Пазете се, спазвайте дистанция и не кашляйте нарочно в хората. Имайте малко култура поне.

283

С думи прости...

преди 3 години

Няма виновни , но Мангъров да излезе и обясни какво точно е искал да ни обясни, защото в първите му приказки преди време доста хора останаха с впечатление , че е д-р Менгеле....

282

Анонимен

преди 3 години

Дистанцията между хората трябва да стане задължителна. Началството да излезе и да каже спазвайте дистанция, ще ви глобявам. Нищо не струва, освен едно добро възпитание.Аз лично и преди кризата не одобрявах блъскането и навирането един в друг без причина.

281

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли сега - отново намерихме виновник.Мангъров е виновен за всичко.Тул упа с Жипката и Плазмодия с пагоните са невинни.Те са целите в бяло.Мисирките не случайно ги обявиха за Спасители.

280

Анонимен

преди 3 години

Наще да затворят границите изцяло за излизащи българи, и така всичкото турис ще оди из бегето да си харчи парите и да си гледа гезмето. Икономиката ще отбележи небивал растеш и всички ще искат да живеят тук.

279

до 291

преди 3 години

точно обратното, искам само на закрито (транспорта и магазина) да се влиза с маска. И да мога да си ходя спокойно навън без маска. За съжаление такива като теб с любезната помощ на Ананиев и онзи зад него дето му дърпа конците, ще ни докарат точно дотам да стоим под ключ. Утре ще говорим пак. Той нормалния живот бързо излиза, както се вижда.

278

бай, бай Гърция

преди 3 години

Ще гледате Гърция през крив макарон, като затворят, пак границата заради тези заразени...

277

Анонимен

преди 3 години

До 290Теб като ти е кеф си носи маската, ходи с ръкавици, навирай си се в пещера ако щеш, ОБАЧЕ нас НОРМАЛНИТЕ хора не ни засяга твоята психопатия и ще си живеем нормално както и до сега.

276

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "НИЩО НЕ СЕ УВЕЛИЧИЛО, ВИНАГИ Е 5% ОТ НАПРАВЕНИТЕ ИЗСЛЕДАВНИЯ."

275

Анонимен

преди 3 години

Реалната зараза е герб!

274

Анонимен

преди 3 години

номера не минава, соркасамо тоталните наивници ви вярват

273

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Подвеждаш с това изречение "Извинявай, ама животът ми е по-важни от загубите на кръчмите" и ти сложих минус по по грешка. Пиши в прав текст за яснота.