312

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙОще по-малко ще си спомнят за някой, на когото изобщо не му пука за другите. Сугурно не му пука и за семейството му или родата му, нали не се касае за него лично.

311

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 326Месията значи. Да му се вдигне паметник или построи църква. Само дето едва ли родителита на 41 годшния починал днес ще са доволни да разберат, че една съчка изгоряла, което е нормално. И не започвайте как този мъж сигурно е имал други заболявания. Сигурно и вие имате нещо, което може да се отключи от това вирусче невинно.

310

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМангъров не е виновен, а е син божи, пратен ни да ни покаже Пътя и Истината и Живота!

309

Геро

преди 3 години

Най черният рекорд досега в БГ не е короната а гьонсурата на братята Шапо от автокъщата в с. Енево Шуменско.Пращат клиентите си да теглят кредит от фирма "МОГУ" като предварително оставят 1000лв депозит в автокъщата. Ако са по-възрастни фирмата "МОГУ" отказва договор,а автокъщата заявява,че пари не връща.И започват едни дълги и тягостни разправии. И се питам-има ли прокуратура в таз държава?? и ако се стигне до саморазправа пак ли клиента ще е виновен?????????????????????????????

308

Еврошанс

преди 3 години

До Поручик РжевскиНа Началника замирише ли му на пари........нещата излизат извън контрол.

307

Истина

преди 3 години

Наистина мерките се въведоха, прекалено рано - когато нямаше болни !А после се разпуснаха, когато започна пика на заразата !!!Нямам думи ...И каква беше ползата, освен съсипаната икономика ?!

306

Поручик Ржевски

преди 3 години

Боже спаси ни от полуобразования пожарникар!!Мерките се въведоха при нула болни и се махнаха в пика на заразата. Няма друга такава държава с такава графика на активно болните, може да погледнете.Имаше два варианта - или да не се взимат никакви мерки (като Беларус) или да се вземат на базата на някакви числа. Но премиеро е със стратегия две напред една назад и още една настрани....неам думи. Който гласува за тоя от моите приятели направо го забравям

305

И

преди 3 години

Казахме: корона - чао! Какво повече от това? :)

304

ЧГ

преди 3 години

До Анонимен314.И как ти се струват тези пачки? В сакчета, торбички,кашончета и др. чантички?Вярвай на такива неща, но по балансирано-50% на 50%.Иначе си наивник на двете страни.Това е 1-то правило на Интернет...2-то ще ти го кажа по-късно.

303

ДО 313 - Плевен ДЕГЕ

преди 3 години

До Мангър-Партия на гл - 313 МАнгъров НУЛА НОМЕР ! И тези които казват, че нямало вирус и че с ваксината ще слагали чипове на хората и ТЕ за понеделник НУЛА НОМЕР и да носят по една туула ! Да ги видим КОИ СА, че само се крият !!! Или да хващат влака за Враца ... Сто кила ракия е дал бащата на Мангъра да стане сигурно ! Баша майка има ли - рано ли си лягат ! А да дойдете в Плевен ДГЕ да видите на място заразените...КАК с дни ги лекуват и лекарите не са срещали такава болест до сега !

302

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - 295 ТАкива като Мангърата са Виновните (щото не ги забраниха със закон да излизат по медиите да приказват, че нямало вирус когато и днес по 30 хил. на ден само в Бразилия и хилядарка всеки ден загиват СЗО е преценила, че това е пандемия озела повече от 3 страни и др. страни са задължени строго да спазват мерките и ограниченията и такива като АНОНИМЕН още не са разбрали това и търсят вината в Шаб, ръководел мисии извън страната и спасили хил.хора, такива катоВас дърпат БГ назад

301

Де ги 30млн.?

преди 3 години

Оставка на правителството. Така......И кой ще дойде? Радев, Нинова, С. Трифонов и Божков. Това ли искате?Завой към Москва.Благодарим. Тези ми са познати....,като Бареков.Докопат ли се да управляват.....ще затънем в дългове, като БКП-БСП.

300

Анонимен

преди 3 години

Вижте в АФЕРА домът на Борисов, всички чекмеджета са пълни с пачки евра и кюлчета злато.

299

Анонимен

преди 3 години

споко бе, те токово животно нема. я си карайте през просото... как си знаете. клоуни.

298

Мангър-Партия на гл

преди 3 години

До Анонимен До 311- Мангъров-разделя хората, че старите хора били "съчки" да умрели, що не отиде в Русия, Енгланд или Швеция да разпространява свои виждания, ТАМ ще го изгонят на първата минута- цялото население да продобива гр. имунитет или да отиде в Щатите, ТАКЪВ с несбъднати мечти НЕМА НИКЪДЕ или трябва да направи партия на Глупаците, дето го канят или слушат, а в Швеция се извиниха за гр. имунитет, МАНГЪРА ДА СТАНЕ ПРАВ и да се ИЗВИНИ НА НАЦИЯТА и двамата с баща си Понеделник НУЛА НОМЕР !

297

КОЙ Мангъров-кви 5лв

преди 3 години

До Анонимен - 298Доцента М. как е станал доц. Манг. с разтвори. ВСИЧКИ в Инф. болница му се смеят, че няма др. презентация и няма и да стане никога професор, вижда ХИМЕРА 500 хил. болни КАРА хората да се разболяват, че да има пациенти за неговата ЛАБоратория, СРАМ и позор за лекар-търговец със здравето на хората, така накара да прекъснат специализацията на лекар с 30 год. стаж за неонатолог, за да остане НЕГОВИЯ СИН, ама и той за нищо не става, и санит.исестри питат защо харчи държ.пари

296

Анонимен

преди 3 години

Време е от Щаба да обобщят: Covid-19 е болест на махалите и малцинството и после на медицинския персонал, който ги лекува!

295

Анонимен

преди 3 години

След 20-тия коментар никой не ги чете, само платените пишат ли пишат. Другите са навън и живеят.

294

Анонимен

преди 3 години

До Зозо - Не си застраховано и ти си дори сто пъти "шапшал" си ти, *** гледай тебе да не те погне нещо друго, га се усетиш късно че без пари си ти.

293

Анонимен

преди 3 години

Болни фактически няма, ама вирус, казват някой, има. Поне се вижда че не е толкова опасен.