47

Анонимен

преди 3 години

Защо не пуснете статия за скандалния аудио запис на Тиквата от оня ден където нарича Караянчева п...ка,и си признава за злоупотребите с евросредства??? А?

46

Анонимен

преди 3 години

Вуте, не връти.

45

Гого

преди 3 години

до 44Алоо, Западната цивилизация, чувал ли си за виетнамската война!??? Знаеш ли каква е разликата между онзи Виетнам и сегашна Северна Корея!???? Тогава Виетнам изкараха цялата война с по един калашник и няколко лимонки, а Северна Корея е много ро въоръжена от онзи Виетнам! Нали знаеш, че тогава САЩ загубиха войната!???

44

Слава на Партията

преди 3 години

Голема цензура тук бе,като в Северна Корея!Написах препоръка другарката да се насочи към някой другар и да не си хаби младоста,а те ми изтриха мнението?? Що бе-човешко си е,кво толкова лошо има?Искат да вкарат извратени уения на *** в детските градини,а ако напишеш-другаркоооо, трябва ти един убав другар,надарен,кадърен,можещ,а не да се занимаваш със световната политика..И му цензурираха!Оставете тогава поне това-Слава на вожда,Слава на Партията,Слава на международното положение!

43

Sichtpunkt

преди 3 години

Отишъл да лющи млади севернокорейки а останалата маса хора (северно корейци) го оплаква!

42

Вуте

преди 3 години

Ей това е Дама, която не си поплюва!Че кажем евала на тоя, който спечели сърцето и!

41

Навремето

преди 3 години

имаше един севернокорейски филм Заповед 027 май беше. Гледал ли го е някой?

40

Василев

преди 3 години

До къде се извъртя световната политика, че Китай да не иска агресивен режим в КНДР, който да се конфронтира силно със САЩ и Южна Корея, а САЩ точно това искат, за да засилват военната си мощ в Южнокитайско море и региона!!!Животът е жесток, селяно прости!!!Агент Глен Ходжис!ЦРУ!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Вярвайте на днес партенките. Пълни измислици. Близ номер 2

38

Ти да видиш

преди 3 години

Двойникът не свърши работа, защото е трудно да се намери *** в страна с гладуващо наеление! Ако беше, каквито са жълтите, а именно сух, сега никой нямаше и да пише за това, че е заминал.

37

Анонимен

преди 3 години

Кимчо е аут, задавил се от преяждане или сърдечния хирург срязал грешната артерийка и те така... остава да го обявят за герой и да му дигнат мавзолей и да дойде следващия Кимчо

36

Анонимен

преди 3 години

Лудото Коте, ще удари по фащисаните и южните кучеядци

35

Гого

преди 3 години

Добре де, ти ме изтри, ама кой мислиш подтиква Южна Корея да пускат над Северна Корея флашки, еднодоларови банкноти, бюлетини! Естествено с идеята на сащ командвани от американските евреи! Е тогава Южна Корея не е ли пионка на евреите????Затова ги наричам еврейьоКорейчета от Южната страна!

34

Анонимен

преди 3 години

Малее тая бая изтрешяла изглежда. Погледа и е малко като на Слави

33

НякоЙ недостатъци?

преди 3 години

Чак толкова зле? Да ме прощавате, но заради разни пиарки и ейчарки тръгна лаф, който не мога да не спомена и във вашия случай - "Можеш да изведеш момичето от селото, но не можеш да извадиш селото от момичето".

32

Атанас Велмазов

преди 3 години

Западната пропаганда и лъжи край нямат ! А Маршала стои отстрани и се присмива, върти всички на малкия си пръст ! Слава на великия севернокорейски на род, начело с Маршал Ким Чен Ун- най-великият ръководител и държавник !

31

vlady

преди 3 години

Всъщност в първите 10 години от съществуването на Северна Корея е имало известни комунистически елементи, но на практика още от средата на 60-те не е комунистическа, последните елементи на комунизъм са премахнати в края на 70-те.

30

Анонимен

преди 3 години

Ле..лей..й,...тая че довръши Америката !

29

КИМ

преди 3 години

*** на Очен

28

vlady

преди 3 години

До АнонименСеверна Корея никога не е била комунистическа държава, винаги е била средновековна феодална абсолютна монархия с теократични елементи и комунистическа фасада. Марксизмът е нелегален.