17

Анонимен

преди 3 години

Бих искал да чуя позицията на Брюксел като най-големи застъпници на интеграцията ахахаахах

16

Историчка

преди 3 години

Сложно нещо е историята - в Чехия имат паметник на Чърчил за заслуги към чешкия народ, а за нас Чърчил се свързва с бомбардировките над София и България. Ние не искаме паметници на Съветската армия, а благодарение на тази окупация не сме били поделени териториално то съседите ни. Друго, което сигурно не знаете е, че въпреки всичките си престъпления Сталин стои в основата на Българска патриаршия, която не е съществувало от Патриарх Евтимий до 1953 г. Поставил е задачата , за да не зависим от Тур

15

МЕФИСТОФЕЛ

преди 3 години

МУ - ХА - ХА .!.

14

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Пак ще се...върнат времената на...грубата сила за възпиране на погромаджиите,защото сегашната демокрация е...слободия и поражда...анархизъм.На вандалите,трябва да се отговори...подобаващо с 5-10- 15 години строг тъмничен затвор,като преди това бъдат...посъветвани от органите...подобаващо.

13

ДО ЕЛЕМАГ

преди 3 години

Само на робите им е хубаво на маса с господаря!!

12

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Така започнаха и комунистите.В Петербург са разрушени на 10000 паметници, в Москва е разрушен най-големия събор в памет на победата над Наполеон, в България са разрушени паметници на общественици, на генерали, на загинали от войните.Простолюдието винаги търси виновни за нежеланието си да се образова и работи.

11

До Елемаг

преди 3 години

Добре ще е руснаците да си платят за паметниците, както предлагаш. Но още по-добре ще е американците да си платят за базите тук. Както плащат на Гърция и Турция например. Лошо е да си по-голям католик от папата!

10

Анонимен

преди 3 години

Май ще трябва да вадят гилотините...

9

Анонимен

преди 3 години

Гот ли е с интегрираните?

8

Надраскали паметник

преди 3 години

Това е "благодарността" им за:1. Благодарение на френските колониалисти си изградиха държави в съвременния смисъл на думата.2. Благодарение на френските колониалисти в тези държави възникна мрежа от модерни учебни заведения.3. Благодарения на френските колониалисти бе положено началото на модерна икономика в тези държави.4. Благодарение на Митеран многохилядни тумби се преселиха от Северна Африка във Франция и над 80% от тях мързелуват на соц.помощи на гърба на работещите "колониалисти".

7

ДДРОнег

преди 3 години

Човешката глупост е безкрайна, но май тези, които са оцапали паметника на де Гол не са хора !!!

6

Късно е

преди 3 години

Мандалото падна. Европа се наводни с неевропейци, които си търсят правата като човешки същества. А ние понеже сме хуманисти, им ги даваме - в ущърб на нашите собствени права. И след 20-30 години малкото останали бели европейци ще ни депортират в Африка.

5

Анонимен

преди 3 години

То за да знаеш кой е Де Гол, трябва да можеш да четеш. Което определено не може да се каже за малограмотните индивиди от колониален произход, с които Франция се напълни през последните няколко десетилетия. Само незнаещите нищо още приемат Париж за дестинация на романтиката и изкуството - вече можеш да ходиш един час из Париж, без да видиш нещо друго освен *** по улиците и тъмните сенки на араби и черни, които се скитат безцелно и гледат накриво. Западът ще умре в близките 20 години.

4

ss

преди 3 години

До Елемагальоша не е безсмислен, той е ОБИДЕН за България!

3

Само отбелязвам

преди 3 години

Разбирам го Хитлер. Те чер.ните много нахални. Ей затова ги е мразил. Обратните сбъркани, а евреите важни.

2

Анонимен

преди 3 години

И тоя ли е бил робовладелец?

1

Елемаг

преди 3 години

На фона ан това,което става с всички паметници на най-великите личности по света,руснаците за техните безлични трябва даже да ни плащат,че не сме ги гътнали ми понякога само ги оцветяваме в комикси.Да не говорим,че Альоша дори не го драскат ,а си стои.А той е 100 пъти по безсмислен, от паметниците на дьо Гол и Вашингтон,например.Така,че братушки обичаме се,на маса най-ни е хуабво с вас нищо,че сте големи ***,ама си плащайте,че ви ги не пипаме дори :)