37

Петър Илиев68

преди 3 години

Истинските расисти не са белокожите. Какво ми пука дали покрай мен се движат черни, жълти, червени, кучета, котки, слонове, крокодили... Все живинки, дадени от горе. Имало е колониализъм, робство, да, но те не могат да преодолеят комплекса си за малоценност, дори и след като имаше и президент "негърче", разноцветен, другоцветен.Аз какво, зелен ли да се боядисам?До колкото си спомням миналата година в страната на необятните възможности има 66 жертви на полицейско насилие.

36

Анонимен

преди 3 години

До джо"Как точно ни пият от кръвчицата"Как ли не, но нека започнем с едно кръвопускане, което наскоро прекратихме: плащаме 50% по-ниска цена на газа.

35

Историчка

преди 3 години

До Вземи читай повече Патриаршията е била призната през май 1953 от Вселенската църква под натиска на СССР за да има послушна БПЦ, която да се управлява от София, а не от Истанбул. Тогава питам аз защо Фердинанд и Борис 3 - "великите" царе не успяха да се преборят с Вселенската църква за признаване?

34

@

преди 3 години

haha нямало да позволи, смях! Докато не се разгърнат войници и не почнат да стрелят по тези ***, те ще вярват, че са безнаказани и могат да рушат спокойно! Колко осъдени има? Нула!

33

Анонимен

преди 3 години

До Толерантен / 23/по твой съвет потърсих статията "Белите роби" и я прочетох. Препоръчвам и на останалите да я прочетат. Достатъчно е само да напишат заглавието в Гугъл.

32

Вземи читай повече

преди 3 години

До ИсторичкаИ се образовай кой е агента Стефан и защо точно януари 1945 е обявена "независимостьта" на патриаршията...Защо точно тогава...Освен това прочети за съдбата на стотици свещеници, убити от балканските мекерета на грузинския сифилистик- например Борис Неврокопски и други.

31

НЕКОЙ

преди 3 години

Много бавно и много мъчително ще схванете, че либерастията и толерастията водят до унищожение от диваците, които подкрепяте.

30

джо

преди 3 години

до Анонимен 29 Как точно ни пият кръвчицата Руските " поробители"? Май ти не си в час и трябва да пробваш все пак някакво лечение.

29

Анонимен

преди 3 години

До ИсторичкаПий си хапечетата и не пропагандирай в полза на руските ни поробители, които и до днес ни пият от кръвчицата.

28

Поручик Ржевски

преди 3 години

Не е проблем, че някакво *** е направило простотия. Не е страшно, че полицията не го е хванала. Страшното е, че се напълни с толерасти, жендъри и всякакви фенове на мигранти, гей сватби и много полове. И те стоят и гледат в захлас как африканците им убиват държавите и обществата.

27

Анонимен

преди 3 години

Пропаднали държави

26

Анонимен

преди 3 години

С тия вандалщини сами си го набиват. Лъснаха им задниците, с което показаха истинското си лице.

25

Анонимен

преди 3 години

Представете си какво ще стане ако поругаят паметник на Мао в Китай ?

24

мак

преди 3 години

Това са последиците от толерантност. Варварство и нищо друго. Искат права и специално отношение, но от какъв зор и кой им е длъжен? Защо мислят, че са по-по-най? Не искат мирни протести, толкова им е акъла, че вандалстват. Сами "работят" за лошо мнение за тях, а после се оплакват, че някой ги гледа накриво.

23

толерантен

преди 3 години

Потърсете статията "Белите роби". В izvanredno.info

22

Анонимен

преди 3 години

Диваците рушат цивилизацията, а лигльовците гледат, че и някои ги подкрепят.

21

Анонимен

преди 3 години

А ние кога ще съборим паметника на руските окупатори?

20

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоАдрианчо? Захвана ли я с троленето рано сабахлям?

19

рускиня До ДДРОнег

преди 3 години

бих искала да поправя. Всеки народ който позволява да цапоти паметници е жалък. Толкова лесно да залееш с боя един паметник - той няма да те отвърне. Много по сложно да се стегнеш и да оправиш живота своя и на своя народ - и точно тук революционния дух на цапотещи по паметници спира. По логика на пишман-свободолюбци трябва да съборим и египетските пирамиди - символ на рабството

18

човека с бича

преди 3 години

Аз знам нещо хубаво за поругателите на Де Гол - един волски бич!