15

Анонимен

преди 3 години

Май пропускат Томас Джеферсън? А той? Паметниците на Платон и Аристотел също трябва да съборят. Чакай, робите са им били бели. Това не се брои. Всички римски паметници също да се унищожат! Давай. Да се премахне полицията. За да не се нарушават правата на "хората". Индивиди дето толкова книжки са прочели и застават зад такива простотии?

14

Анонимен

преди 3 години

Само до Вашингтон ли ще се върнат? Древна Елада, Персия, Египет, Рим също са били основани на робство. На всеки свободен атинянин са се падали по 10 роба, които да ги облужват докато те се правят на демократи.

13

Анонимен

преди 3 години

Е ние си го знаем и никога не е било прикривано това.Прочетете биографията ме у писана от толкова писатели.Винаги сме знаели ,че е робовладелец с плантация.Въпросът е друг.Какво от това че е бил.И много други са били ,но на тях няма паметници.Имаме много мореплаватели ,но не всички са със статуи.Въпросът е в това защо са издигнати тези статуи.Ние не сме ги издигнали защото са били робовладелци ,а за нещо друго.Лесно е да се руши,смисълът е да се изгражда.

12

Анонимен

преди 3 години

Сметай как цветните ще пренапишат Историята. Автоматично краварите са в цветна уж революция. Но моше ще печата кинти и ще подсмихва.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Те и белите да се прибират в Европа

10

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се промени съзнанието на хората.Че независимо от миналото днес всички сме равни пред закона.

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво да променяме? Желязната църква Св.Стефан на чия земя е построена? Роб със земя? В Батак българи са клали българи. Помака/българин мюсюлманин/ водещ башибузука от помаци е предложен от първенците на Батак, българи християни за длъжността която е заемал. На вдовиците и осиротелите деца след Чипровското въстание, Портата е отпуснала пенсии! Петко Войвода отива на помощ на Портата, когато еничарите в Истанбул са се развихрили. Индже е продаден от пастрока си да стане ***! И т.н

8

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че причината за всичко това е ниското ниво на образование от новите поколения. Младите не четат и не се интересуват от миналото. Те действат първосигнално.Дали се наричат "роби" или крепостни селяни - разлика няма. Такава е историята на човечеството. И трябва да я приемем.

7

Анонимен

преди 3 години

На *** като не им харесва да се товарят по кораби и самолети и обратно в Африка там да си подредят живота както смятат за най-добре.

6

Анонимен

преди 3 години

Колумбе, да ти... Откритието.

5

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите в САЩ издигнали като свои символи Петка и Чапаев защото виждаш ли воювали с БЕЛИТЕ!!!!!

4

Дедо ви Шишарко

преди 3 години

Колко още доказателства ви трябват, че начина на живот на бели и черни е несъвместим?

3

гост

преди 3 години

афротата се множат. помощи и телевизия, като няма работа правят американчета.

2

Анонимен

преди 3 години

Не само е робовладелец, има дете от робка.

1

Анонимен

преди 3 години

Американците трябва да се поучат от нашия опит да променяме историята.