35

?

преди 3 години

Какво общо има феминизмът с погромите в САЩ?

34

Анонимен

преди 3 години

"Автоматично краварите са в цветна уж революция. Но моше ще печата кинти и ще подсмихва."----------------Ако някой се съмнява, да си спомни колко грубо и жестоко се разправиха с движението "Окупирай Уолтстрийт" преди няколко години. И как сега "галят" вандалите.Отговорът е *** - вандалите 2020 не застрашават Уолтстрийт.

33

do 32

преди 3 години

Заврения зет Гаргамел залитвал по студентки, въпреки че живее в чужда къща - това е накратко, може да се добави роднина с повечето българи от малата и т.н.

32

Анонимен

преди 3 години

Събарят паметници, спират филми ("Отнесени от вихъра" с великата Вивиан Лий), забраняват книги ("Чичо томовата колиба" на Х.Б. Стоу), редактират книги ("Том Сойер" на Марк Твен)... Когато Марк Твен е писал Томе Сойер на "***" са им казвали "***", а пренебрежителното и обидно обращение е било "нИгер". Е какво сега, назад във времето, за да променим нецивилизованото писане на Марк Твен ли?Ами какво правим с останалите писатели?

31

Анонимен

преди 3 години

Ето защо паметниците са глупост.Идва време и ставаш неудобен и го разрушават.За мен е езически култ.

30

ДДРОнег

преди 3 години

И сащ и Австралия, а и страните от Латинска Америка са построени на цената на избиването и заробването на местното население, може би образуването на всяка държава е започнало с насилие ...То и във всеки човек има и Добро и зло, и к'во правим тогава ...Аз мразя крайностите !!!

29

Анонимен

преди 3 години

Иван Костов е най-големия робовладелец след Цезар.Посече над 3 милиона души,но още дава акъл как да се унищожат и останалите.

28

Morski

преди 3 години

То ,както е тръгнало и паметници от Римската Империя ще трябва да ги бутат мултикултуристите! И то тогава какво ще остане от западната ,че и част от източната цивилизация (визирам крепостните в Русия , робите във Византия )!Май само България не е била с роби , а е била заробена !Значи не само *** могат да имат претенции ами и ние!😉

27

Българин

преди 3 години

В имението на Джордж Вашингтон има възстановка на колибите да роби. Разбира се, че е бил робовладелец.

26

На Мусолини

преди 3 години

До Пич ЩЕ МУ ДИШАТЕ ПРАХА!!! ОЩЕ КАРАТ ПО НЕГОВИТЕ МАГИСТРАЛИ! Капитализмът създаде неравенство а комунизмът се възползва от него - той се е изакал в устенцата на всички и затова го мразят и червените и сините

25

Джедай Мастър

преди 3 години

Ама Джордж Вашингтон е бил робовладелец. Както впрочем и останалите "бащи на нацията".

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А паметника на Червената Армия в София защо не можем да го бутнем тогава?"-А защо трябва да го "бутаме"? За да нямаме история ли? Ами да бутнем и Шипка, и Мадарския конник, и да отречем Аспарух...Историята е написана, не я пишеш ти, не я пиша аз! Затова е история!

23

Дановски

преди 3 години

Ще кажат, че Джордж Вашингтон е робовладелец, ще кажат, че бащите основатели до един са масони, ще съборят множество паметници, но не това е най-важното.Забележете тенденцията "черният расизъм" да измества и заема мястото на "белия расизъм".

22

Анонимен

преди 3 години

Ще дойде ден и някой ще даде Оскар на тъмнокож, макър да не е успял да види нито една емоция на тъмното му лице

21

Анонимен

преди 3 години

А паметника на Червената Армия в София защо не можем да го бутнем тогава?

20

Анонимен

преди 3 години

По време на робовладелския строй е имало роби, странно, нали?

19

Пич

преди 3 години

Разбира се, че е робовладелец. Това е описано в историята и не е тайна. По онова време всички по-заможни хора са били робовладелци. Съвсем друг е въпросът дали това трябва да е проблем 300 години по-късно. Платон и Аристотел и те са били на мнение, че белег на развитото общество е наличието на робство. И какво сега, вадим ги от световното литературно наследство? От друга страна пък Мусолини е освободил робите в Етиопия, да му вдигнем паметник на него?

18

Предложение

преди 3 години

В рамките на най-соросоидния сайт в България предлагам всички чернокожи в САЩ да бъдат качени на луксозни круизни кораби и да бъдат върнати в Африка. Там няма робство и лоши бели полицаи. След като ги свалят тях, моля нека корабите дойдат до Варна и Бургас да натоварим онеправданите *** шведи и да ги пратим в Индия. Лошото е, че Дебелян и Боеко ще останат без избиратели.

17

Прекариат

преди 3 години

Съгласен съм с автора, но имам едно допълнение - не знам защо премълчава (или пропуска) истината с манипулацията на т.н. "протести"? Та те очеизвадно се подклаждат, в момента, от ДП и разни фондации, загубили на последните избори. Всъщност, те се борят за едно, много просто, нещо - заличаване на държавността и възцаряване на глобализма и техноментализма. А може ли да има държавност, без да има история на държавата?Ето, затова се ликвидира миналото! У нас - също!

16

Анонимен

преди 3 години

Трябва да свалят и филма Патриота по тази логика.Мел Гибсъновия герой беше с ферма и чернокожите му бачкаха.Вярно ,уж като свободни ,ама знае ли човек.