7

Анонимен

преди 4 години

До 4Ние сме малко ... от по-старите завети ;)

6

Анонимен

преди 4 години

Извод: Всеки, който излиза от калъпа на послушкото и чехльото, е емоционално нестабилен.

5

Ямболски цървул

преди 4 години

След едно шише мастика и аз ставам емоционално и стъпко- нестабилен!

4

Анонимен

преди 4 години

Исус е казал:'Уважавай враговете си, дори ако са най-близките ти'.С други думи - остави се да те МАЧКАТ.

3

Анонимен

преди 4 години

До ОпаренНякой я е научил да се държи така. И ако виновник не е същата тази нейна майка, значи е израснала в ръцете на баба си - свекървата на май.ката, която не само е разглезила внучка си, но и не е счела за нужно да я научи, че човек трябва да уважава май.ка си.

2

Нестабилно

преди 4 години

семейство - над тази причина може да се позамислим. Възможно е да има такава зависимост между изброените качества на характера на един човек и стабилността на връзката на родителите му.Но букетът от изброените качества на манталитета на някого, независимо дали е мъж или е жена, може да има и една единствена причина - той просто е едно мамино детенце, което все още не може да разбере, че не е център на света и глезотиите му са върховен закон само да полата на кухоглавата му маминка.

1

Опарен

преди 4 години

Добре написано и вярно, но нима за жените не се отнася.Преди много години имах връзка с една такава емоционално нестабилна невеста - постоянно търсеше скандала, крещеше на майка си по телефона за нищо, сякаш слушаш разгневен пастир на стадото си овцИ.За възпитанието и спирам да пиша....