23

Анонимен

преди 3 години

До Аз и той и те..Аз съм българин, и ако тия блатници само си ПОМИСЛЯТ пак да ни насаждат техния режим, ще се гърмим, ама ЯКО. И доста хора около мен, които притежавал напълно легално огнестрелно оръжие мислят същото, тъй че .... предлагам да не си пробват късмета.:))))

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"Все го е направила на салата. Има причина жените да не са приемани във войската в продължение на десетки хиляди години. Колкото и да си прогресивен, не можеш да излъжеш биоголията. Хипотетично, повечето жени, били те военнослужещи или, ще бъдат сгънати от средностатистическия мъж в битка."Ахахахахахаха. *** с колелото. Последния път когато някакава средностатистическа от*епка скочи не една от патрул на Израелската армия, въпреки че я рани с нож пак му *** ******. Свиквай.

21

Аз и той и те..

преди 3 години

Няма разумен Българин който да вдигне оръжие срещу Русия, и САЩ го знаят и затова е цялата лудница.

20

Анонимен

преди 3 години

До УжасАма иначе парадите на армията и манифестациите по време на Комунизма не бяха "скъпи и ненужни" нали?:)))))))

19

аз

преди 3 години

да храним армията и милицията, за да пази политиците от недоброжелателските избиратели!

18

Анонимен

преди 3 години

До До 17/18Ае на бас, че ше я направат като нова. Даже ако залитнат леко може и малко киборг да я направат, та да е здрава буквално колкото желязо. :)))ЯВно и с международната политика си толкова наясно колкото с медицината.:)))))

17

Ужас

преди 3 години

В време на тежка финансова криза под натиска на САЩ, ния харчим пари за не нужни и скъпи учения , когато само с едно копче се рещава всичко по време на война.

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсе го е направила на салата. Има причина жените да не са приемани във войската в продължение на десетки хиляди години. Колкото и да си прогресивен, не можеш да излъжеш биоголията. Хипотетично, повечето жени, били те военнослужещи или, ще бъдат сгънати от средностатистическия мъж в битка.

15

До 17

преди 3 години

Вече нито ще стреля а с този счупен таз надали и деца ще ражда... та е спечелила.От мисията ни в афганистан имасе потрошени над полови милиард лева и афганистански бежанци по границата, а и в София... това е защото родната армия ни пази.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12"През социализма жените раждаха войници, а през американизма те самите стават войници."Много ли те подтиска мисълта, че тая ако те хване ще те направи на салата и че вероятно може да стреля, за разлика от теб?

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15"Великата евроатлантическа армия, треперете престъпници."Даже и на учения е по-сериозно от великата рушка пиянска шайка, която най-сериозното учение което прави е да изкарва закъсали Камази от поредното блато, щото Путин не им е направил пътища и между големите градове в улисията да си играе на световен лидер.

12

Анонимен

преди 3 години

Великата евроатлантическа армия, треперете престъпници.

11

Анонимен

преди 3 години

Ако са се качили нависоко повече хора да изпълняват Кама Сутрата и са натежали на вишката, може да са пострадали.

10

Анонимен

преди 3 години

Дотам ли стигнахте бе ***, жените ходят в казарма, а мъжете ги е страх да идат да не си счупят маникюрите.

9

Анонимен

преди 3 години

През социализма жените раждаха войници, а през американизма те самите стават войници.

8

А какъв го дири

преди 3 години

там? Да не роди едно дете да отгледа, тя се прави на мъжкарана. Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак!? Това правят днес жените, вдигат крака, но не където трябва! То мъжете войници са пълни толупи, остана жени да ни пазят, смях, смях!

7

Гаро

преди 3 години

Браво Гано,а така да видиш? На ти военна служба,на ти военна униформа...Имам чувството че никога няма да ти дойде акъла в главата....

6

Анонимен

преди 3 години

Мъжете са научени да боравят с оръжие още от деца. Жените трябва да минават специално обучение.

5

до 3

преди 3 години

щото не се плаща. армия се прави само от наемници. другото е пожелания за ползу роду.

4

Анонимен

преди 3 години

А къде e оня плoндep Каракочев, дето обеща че ще връща казармата и сега жените да ни бранят от лошите да даде брифинг.