10

Отличниците

преди 3 години

Ами като правят по 100 теста ще има по 10 заразени.Ако направят 1000 теста,заразените ще са 100При 10 000 теста - 1000 и т.н.В нормалните страни правят по 70-80 000 теста дневно.

9

Анонимен

преди 3 години

със 104 новозаразени, за Божков няма и дума да има, пуснаха повечко тестове и готово

8

Анонимен

преди 3 години

От всички новинарски сайтове почти не може да се прочете нещо за корупция, за мин Танева. Нещо негативно за щаба или кабинета.Нещо повече, почти всички сайтове са забранили коментарите. Всеки разумен Българин може да си направи извода.

7

бай Миле

преди 3 години

Колко удобно.. тамън приказката за Али Баба започна да става интересна и започнаха да намират "болни".. явно спешно трябваше да се намери някаква друга дъвка за медиите.

6

Рибаааа

преди 3 години

Е баш там ли ? Къ ше ловим риба ся ??????

5

Анонимен

преди 3 години

Тлъстия Шехерезадник с 10-годишното телефонче, да пали Жипката и да отива да спасява човешки животи.

4

Истерик Минетчийски

преди 3 години

Айде започвайте да измирате яко не.Хладилните камиони докога ще ви чакат.

3

Анонимен

преди 3 години

плюс фабриките в нова и стара загора, плюс нови разград, плюс трите учителки в детската градина които са заразили всички около тях...утре ако сме под 300 черпете

2

Анонимен

преди 3 години

Айде Щабарчетата с тлъстите заплати, големите специалисти да отиват да спасяват човешките животи от тая невиждана ярост.С не да четат някакви манипулирани числа от телевизора.

1

Хайдрих

преди 3 години

Защо не затворят ахрените от Сърница и Доспат да не сеят заразата? В Шуменско затвориха село а Тея не ги барат. А може и да искат да плъзне и да си вършат каквото си щат като пак обявят Извънредно положение.