247

индианец

преди 3 години

ХВАЛА!!!!

246

да

преди 3 години

същото и с Гладстон в Англия. Това е историческия релативизъм в действие. Може ли Гладстон да е бил защитник на поробените българи по време на Априлското въстание, пък нашите историци да отричат робството и дори кланетата на верска и религиозна основа спрямо българите. Същото и с Колумб.

245

Анонимен

преди 3 години

"А паметниците на Сталин навсякъде олицетворяват благородство."Такаа. Я да видим. Втората световна война. България я губи, макар и да участва само формално. Злия Сталин връща ли Добруджа на румънците? Не. Откъсва ли други територии от нас, въпреки че е можел да даде разни на съседни държави, които са му в сферата на влияние така или иначе? Не.*** много лош тоз Сталин към нас, да му се не види.От друга страна "добрите съюзници разбомбиха цивилна София. Че и паметник им вдигнахме.

244

Анонимен

преди 3 години

Ето така трябва да ЗАВЗЕМЕМ Африка, както преди 70-100 години. Но и България да вземе ДЯЛ.https://en.wikipedia.org/wiki/Colonisation_of_Africa

243

Татанка-Йотанка

преди 3 години

Сега наследниците на Ташунка Витко и Татанка-Йотанка може да поискат реституция на земите си. Наш Бойко е чел Бинету и ще им окаже морална подкрепа.

242

Анонимен

преди 3 години

Един мавзолей го бутахте повече време, отколкото е построен. А паметникът на Красная вече 31 години само с четката го събаряте. Разбираемо, друго не може да се направи.

241

Анонимен

преди 3 години

САЩ е ***. САЩ е направен от предатели, които почнаха да пускат всякакви чужденци в държавата си... Още преди 20 години правеха филми и компютърни игри в които са избиват с приятелите си ли се самоу.биват. И сега наистина го правят... България, трябва да гледа държавите от Европа, например- Испания и Русия. Как са били РОби на арабите- Ислямисти, но са успели да ги изт.ребят, и да станат Империя....На БЪлгария ни трябват СЪЮЗНИЦИ, за да ЗАВЗЕМЕМ Азия и Африка отново като до 1960 г.

240

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 274"И тук един леваци се опитват да поругават паметници. Драмата на нашенци е, че дори нямат толкова боя. Могат да оцветят частично само първия етаж на Съветската Армия."СъвеЦката армия не е Колумба на България, тъй че скоро ще ги демонтираме всичките и ще ви ги пратим у МасквЕ да си ги боядисвате.:)))

239

Анонимен

преди 3 години

САЩ КАТО СЪЮЗНА ДЪРЖАВА И ВЕЛИКА СИЛА ПРИКЛЮЧИ.СЕГА ТАМ Е ЕДНА ТЕРИТОРИЯ В КОЯТО БЕЗЧИНСТВАТ ЧЕРНИ,ЛАТИНОСИ И ХОМОСЕКСУАЛНИ *** .АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА -УМРЯ! СЕГА НОРМАЛНИТЕ БЕЛИ ХОРА В ЩАТИТЕ КАТО БЕЛИТЕ ОТ ЮАР ТРЯБВА ДА СЕ ИЗНАСЯТ ОТТАМ ЗАЩОТО ИДВА ЧЕРЕН РАСИЗЪМ

238

Докато мъдрите...

преди 3 години

Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват - нашенска поговорка.След време ще му възстановят паметниците на Колумб, но сега тълпата трябва да свърши своето.

237

Не Колумб, след него

преди 3 години

Самият Колумб няма нищо общо с геноцида срещу индианците. Той е открил пътя за Америка, като при това до края е вярвал, че е открил пътя за Индия. Война срещу местното население са водили испанските и британски заселници (и португалците в Бразилия).Но тълпата в САЩ поразява въображението със своята неграмотност.

236

Анонимен

преди 3 години

И тук един леваци се опитват да поругават паметници. Драмата на нашенци е, че дори нямат толкова боя. Могат да оцветят частично само първия етаж на Съветската Армия.

235

НЕ Е ЛЕСНО

преди 3 години

КОМУНИСТИ ДА ТИ ПРОМИВАТ МОЗЪК 70 ГОДИНИ

234

Анонимен

преди 3 години

До Лесно е ...ЗАБРАВИЛ СИ:ВЕЛИКАТА ЕВРОПА ВРЪЩА ВСИЧКИЯ ЗАГРАБЕН КЕШ ОТ ДЪРЖАВИТЕ ДЕТО СИ ЦИТИРАЛ....И СТАВА НЕ ТОЛКОВА ВЕЛИКА, А РУСИЯ СЕ СВИВА ДО ТЕРИТОРИЯ ОБИТАВАНА САМО ОТ СЛАВЯНИ....

233

Лесно е ...

преди 3 години

...Колумб е расист. Единственит законни жители на САЩ са индианците . Тогава .......Афроамериканците се връщат в Африка и стават САМО Африканци. ...Латиносите се връщат в Испания а тия по-м0ргавите с доказани прадеди индианци - обратно в Ю.Америка.... Белите англоамериканци - ОБРАТНО в затворите на Англия да си доизлежат присъдите на прадядовците си каторжници, откарани в "новия свят" като замяна на затвора с изселване заради криминалните си деяния.... Евреите - обратно в Обетованата земя.

232

Флойд Колумб

преди 3 години

Всичко в тази държава ми изглежда наред. Няма нищо за гледане.

231

Анонимен

преди 3 години

Само варварите ДЪРЖАТ НА ПОЧИТ паметници КОИТО СА ПОЗОР ЗА историята ИМ !!!

230

Анонимен

преди 3 години

Там трябва да останат само индианците, като коренно цивилизовано население, те поне си пазят тотемите.ТО И ТУКА ТРЯБВАТ ПРЕДИМНО БЪЛГАРИ АМА СЕ ПОДМЯТАТ РАЗНИ РУСУФУЛИ

229

123

преди 3 години

Само варварите се борят с паметниците и историята !!!

228

Анонимен

преди 3 години

Там трябва да останат само индианците, като коренно цивилизовано население, те поне си пазят тотемите.