267

ира

преди 3 години

Това е извратено.

266

ХААХХАХА

преди 3 години

ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ ВЪН ОТ СЕВЕРНА АМЕРИКА ТОГАВА ....САМО КОРЕНОТО НАСЕЛЕНИЕ НАПЪХАНО В РЕЗЕРВАТИ ЗАСЛУЖАВА ДА ЖИВЕЕ НА ЗЕМИТЕ СИ....ЧЕРНИТЕ И ТЕ ЗАЩОТО ТЕ СА ПРИШЪЛЦИ КАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ.НАКРАЯ ИЗЛИЗА ЧЕ НЯМА НАЦИЯ АМЕРИКАНЕЦ ЩОМ СА ХВЪРЛИЛИ ПАМЕТНИКА .

265

Анонимен

преди 3 години

Бравос, бравос, почнали са да мислят. Впечатляващо. Рядко срещан феномен в днешно време. Да се надяваме, че няма да се изморят твърде бързо от мисленето и отново да се върнат към съня на блаженото без(с)мислие.

264

123

преди 3 години

То си е така, ама без геноцид нямаше да има САЩ. Не е правилно да съдим толкова далечни събития по днешните критерии.

263

Анонимен

преди 3 години

На тъмните им беше дадена цивилизацията наготово, включително концепсията за недопустимост на робството. Без белите те нямаше и да сънуват, че робството е нещо лошо. И днес робството е факт в Мавритания, Чад, Нигер, Нигерия, Еритрея и т.н.т. Но от цивилизацията те разбират само МакДоналдс и крек, по въпроса за задълженията са в неолита. Това е. А белите психари, които целуват краката на тъмните, са или илитерати, които не си познават историята, или са добре платени либерасти - всичко е пари.

262

Анонимен

преди 3 години

Колумб в действителност е изнасилвал, убивал, поробвал и рязал крайници като никой друг. Но защо ли се съмнявам, че тези, които събарят паметници, не са много по-добри от него?Освен това Колумб ги е правил тези неща и на испанци, така че определено не е бил расист. Продавал е в робство и бели.

261

Don

преди 3 години

тези диваци ако никой не ги спре ще върнат Сащ и Европа в камената ера.

260

Анонимен

преди 3 години

Афроамериканците които учат,работят и спазват закона,живеят по-добре от останалите си събратя-също както и белите. Без труд,само с протести не става. Имаме си и тук такъв проблем, с едни наши съграждани.

259

Анонимен

преди 3 години

колкото по зле там толкова по добре за нас, така че да рушете палете грабете и убивайте всеки умен или образован човек това ще изведе америка до нови върхове ние ви подкрепяме братя африканци блек ливе имат големо значение

258

Край

преди 3 години

Дааа да видят Либерия и Хаити на какво приличат и тогава да искат равенство.ЮАР също е път да стане витрина на черното управление.

257

крахът

преди 3 години

Насилственото канонизиране и бутане напред в обществото на неграмотни, *** и прости полукриминали само заради това, че били цветнокожи, ще доведе до тотален крах САЩ. Не случайно Тръмп бе избран от средностатистическия бял, работещ и плащаш данъци американец. Сега противниците му са отворили кутията на Пандора и обещават да превърнат в "държавна политика" идиотизмите на маргинали, вандали, грабители на магазини, мародери и наркопласьори. Проблемът е в тях, а не в държавата, която ги хрантути.

256

Факт

преди 3 години

На Американския континент не е имало нито една обособена държава, когато го е открил Колумб, така че никой не може да има претенции за собственост ! Самите "коренни" индианци са и те преселници - предимно от Азия ! Ако не бяха евроопейските заселници, сега там със сигурност щяха да са на нивото на Африка или на най-бедните латиноамерикански страни ! Така че, тия просто трябва да успокоят топката, и да помислят върху тия неща, но явно мнозина от тях дори не ги знаят - толкова им е културата !

255

Аха

преди 3 години

Разбрахме - той е виновен, че те съществуват ! Да си ги прибира веднага !

254

Анонимен

преди 3 години

И Отнесени от Вихара махнаха от поточната платформа на HBO. Миналата година отрязаха Доналд Тръмп от Сам в къщи 2 и коледната любовна песен Скъпа , навън е студено "Baby it cold outside".Тва са хода които реални проблеми нямат и се заяждат с глупости!

253

Анонимен

преди 3 години

До .263 Този паметник-***, може да се премахне,защото е символ на съветската окурация на България,която се състоя не толкова отдавна,както е било робството,например.

252

.

преди 3 години

Да се готви Паметникът на Съветската армия - освободителка в град София.

251

Анонимен

преди 3 години

Афроамериканците трябва активно да участват в развитието на демокрацията ,а не да обвиняват личности от историята,затова,че са живяли преди няколко века,когато робството е било позволено. Все едно,да протестират срещу канибалите в Африка,които преди няколко века са се самоизяждали. Тези,които рушат икономиката на страната си,нямат право на социални помощи.

250

Анонимен

преди 3 години

И всичко това за да протестират за смъртта на опасен престъпник и наркома.

249

Анонимен

преди 3 години

Тези като не водят война някъде и почват гражданска такава.

248

Готина мацка

преди 3 години

Напълно съм съгласна. Колумб е робовладелец и колонизатор, а найважното е че изобщо не е открил Америка, защото викингите са я открили през 10ти век.