307

hahah

преди 3 години

American idiots!

306

чичо

преди 3 години

Стига сме гледали в канчето на другия!Това Западни Балкани,Северна Македония,Русия,Путин,чичо Дончо,Меркел,ЕС и други пу...ки майни какво ни топли нас?Трябва да се гледа СЕГА и у НАС какво е положението и да се вземат БЪРЗИ мерки за излизане от фекалната яма в която се набутахме сами.Пък САЩ ако искат да бутат в океана статуята на свободата.

305

Анонимен

преди 3 години

САЩ е ***... САЩ е направен от предатели, които почнаха да пускат всякакви чужденци в държавата си... Още преди 20 години правеха филми и компютърни игри в които са избиват с приятелите си ли се самоу.биват. И сега наистина го правят...България, трябва да гледа държавите от Европа, например- Испания и Русия. Как са били РОби на арабите- Ислямисти, но са успели да ги изт.ребят, и да станат Империя....На БЪлгария ни трябват СЪЮЗНИЦИ, за да ЗАВЗЕМЕМ Азия и Африка отново като до 1960 г.

304

Анонимен

преди 3 години

Е, щом издигат в култ един бивш затворник и рецидивист, защо да не бутат паметници ?Нормално !

303

Анонимен

преди 3 години

И видяхте ли им физиономиите на бъдещето на Америка? Тези дето бутнаха паметника. Бели момче и момиче с ***, агресивни физиономи и един чернокож. И тези ще рушат историята и културата. Сигурно яко надрусани като им гледах погледите и поведението.

302

2+2

преди 3 години

днешните бели американци не дължат нищо на днешните афроамериканци

301

Анонимен

преди 3 години

До Пенсионертези дни по телевизията имаше репортаж за банда роми за имотни кражби .един от пандата блъска някаква старица лекарка с 4 апартамента ,кара я в пирогов където чака друга от бандата санитарка , кото придмва жертвата да отиде у тях .сллед това прехвърлят жилището й при нотариус с пръстов отпечатък и след три дни жената е мъртва.По-високо образованите роми само ще правт по-префинени престъпленияя

300

Анонимен

преди 3 години

Не са обявили САЩ, а шепа крайно леви комунистически ***. Има разлика от земята до небето...!!!

299

Пенсионер

преди 3 години

Между афроамериканците и нашите роми има много общи неща, като престъпността например. Но има и огромна разлика . В САЩ много *** са високо образовани и са на високи държавни позиции.Дори имаха тъмен президент. У нас положението е съвсем различно.Високо образовани роми се броят на пръсти.Пълна деградация и неграмотност.И всичко това заради от страх да не ни упректнат в дискриминация.БХК, Цветелин Кънчев и др. пречат за интеграцията на ромите и никое правителство не смее да ги вкара в пътя.

298

истина

преди 3 години

чичо Том забрави кога пра баба му и пра дядо му ги свалиха от дърветата в Африка и ги взеха за роби и ги цивилизоваха малко,но явно гена си оказва влияние и диващината си е в тях.Има едно проучване че ако ги няма африканците,колко много ще спадне престъпноста,научния потенциал ще се вдигне сред населението,в затворите няма да се препълват и т.н.Така че тези диваци само дърпат цивилизацията назад и по-точно Америка.Също се получава и в другите страни само че с местните роми които точат соц. систе

297

истина

преди 3 години

Те тези паметници ги събарят африканците,а че Колумб е открил Америка да така е и после Испанските конквистадори са ограбили и избили местното население Инки по-точно в днешно Мексико в този район.Те за това и там си говорят още на Испански.А Англичаните са си пращали и заточавали техните затворници и престъпници в Америка които пък от своя старна са завзели земите на индианците които са си били местно население.Същото се получава и с Австралия така че те тези *** и историята си не знаят....

296

Алекс2

преди 3 години

Ние като сме толкова умни и разбиращи къде са ни парите бе ? Мислите ли че белите така лесно ще дадат собственоста си да бъде опосквана от тъмните скакалци ? Хайде да не гледаме американската паница а да гледаме в нашата...

295

bash_majstora

преди 3 години

и понеже сте *** като *** и спорите ето ви защо се казва америкаhttps://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE_%D0%92%D0%B5%D1%81%D0%BF%D1%83%D1%87%D0%B8

294

bash_majstora

преди 3 години

народ който си унищожава историята (каквато и да е тя) е обречен на забвение

293

До помнещ

преди 3 години

Помним помним, и ние помним как по българското радио съобщаваха, че американските войници във Виетнам ежедневно се напивали по баровете с...... кока-кола ! И друго помним - колко бил лош и несправедлив бил Западът, за разлика от социалистическия строй, и т. н. ! Само дето не ни обясняваха.... защо не ни пускаха да ходим там !

292

Кавър версия

преди 3 години

Центърът на комунистическото движение се премести в Запада. Засега САЩ печелят по точки преo Западна Европа. Сега наблюдамваме кавър версия на руските революции от 1917г. В момента върви каварът на Февруарската революция от 1917г.,когато меншевики,есери,анархисти и болшевики демонтираха държавата. Кога и кои ще са американските болшевики дето ще си разстрелят президента...предстои да видим. Дали пак ще са кипоносци?

291

Факт

преди 3 години

Защо пишем какво става в САЩ ? Само прочетете как всеки ден , в България, на десетки места , ц.и.г.а.н.ски орди пребиват българи , вихрят се като в космически войни , съсипвайки живота в родината !!! И няма мерки срещу тази агресия и своеволие !!! Та ние сме по-зле от САЩ ! Там има по-малко бели ,убити от църните , отколкото у нас !

290

Анонимен

преди 3 години

Това си е абсолютната истина, колкото и да не им се нрави на т.нар. "американци".

289

Анонимен

преди 3 години

до 301 Каква "демокрация" в Америка бе човек?! -:) Леле леле...

288

!

преди 3 години

До кога президента Тръмп и сената на САЩ ще търпи анархистите на Путин да вилнеят по улиците на големите градове. Време е да се прати армията и да размаже тези анархисти/комунисти в името на демокрацията. Ако тези не разбират от думи тогава по закона за самозащита армията и гражданите да започнат да стрелят по тези анархисти "на месо". Демокрацията е заплашена и е време армията да поеме контрол над тълпата и да върне демокрацията в ръцете на гражданите.