19

Винету

преди 1 година

До 18. Като типичен *** ни говориш от името на народа. Ама това беше преди 1989. И кой е този народ? 200-300 главорези на Костя Копейкин или 100 седящи на кюстендилската сли.ва? Той народът си казва думата, ама на избори, кой иска да го управлява. Вече повече от 10 години.

18

Анонимен

преди 1 година

а може ли народа да излезе и да ви покаже колко е 'истински' този вирус и как съвпада с далаверите на герб

17

БСП са гад.ини

преди 1 година

До активист на БКП. И откъде изтече тази информация? От "Позитано" 20 ли?

16

До Анонимен 5

преди 1 година

Пожелавам ти да станеш един от сухите пръчки на Мангърчето ли е,Катърчето ли е,не знам,знам,че е гушнал доста помощи за негови фирми,сега ходи като цветарка и разправя глупости ,но пък и трудно може да разбереш какво говори,защото само мънка и ***.Отиди при някой от близките на починалите от вируса и се опитай да им кажеш,че няма вирус,но не забравяй да си вземеш и вазелинче!

15

форумен плужек

преди 1 година

И днес ще вдигаме революции и ще сваляме правителството.

14

Активист на БСП

преди 1 година

Изтече информация че Борисов е заръчал на Мутафчийски да завишава броя на заболелите за да може да въведе отново извънредно положение и да се отклони вниманието от Божков!!!

13

Анонимен

преди 1 година

До 11 Ние белият свят сме го видяли,ама ти май не си излизал извън очертанията на село......

12

Курис Пичерядис

преди 1 година

Добро 6 Акъла не се определя от ника..Ти професоре познаваш ли някой от тези 1000000 човека заболели с този вирус??

11

Анонимен

преди 1 година

83 нови и 4 починали, хъм какво ли ще решат, ще разберем след 6 часа

10

брех

преди 1 година

честн нищо не разбрах, или аз съм много ***, или този доцент му е каша в главата, или който е писал статията неможе да напише логически свързно няколко абзаца, а просто е нахвърлял думи и изречения без голям смисъл по между им

9

Анонимен

преди 1 година

До номер 8. Ама не камата, а един олигорен.Гузен негонен бяга. Не не е за Пирогов. Явно си наясно какво следва като влезеш в Пирогов . Вма също, случаен не влиза

8

Анонимен

преди 1 година

Възможно е Борисов да иска да направи нещо. За България. Обаче засега не става. Заобграден е от корупция на най високи нива. Където се бутне излиза...И щаба го подведе. И половината му министри

7

Анонимен

преди 1 година

До 4Вирус фантом. Премиер фантом. Здравен министър фантом. ЩАБ фантом. Гереал Мутафчийски пълен фантом. Артекс фантом. Арнаудова фантом. Божков фантом ( данс манс мвр замина).Алепу фантом. Маските фантом. 1,4 лв. Рзи фантом, подаръци.Тестове фантом. 1млн. 400 на ден. Къщи за гости фантом. Барцелона фантом. Евро пари фантом. Фантомас

6

Анонимен

преди 1 година

До Курис ПичерядисКолко ти е акъла се виждая от ника, дето си избрал. По 100000 се разболяват всеки ден по света, та фантомен вирус, казваш.

5

Анонимен

преди 1 година

Офф Спасе ,Спасее ...втръснали сте на всички вече с тези наколенки пред гламавия Султан от Банкя.Грам достойнство ли не остана под белите престилки?Аман от безгръбначни.Само Мангърчето се опъна на дебелия *** и просто ви остави да му ближете зад.....Срамота.Вирус има само в крадливите герберски кратуни.

4

Курис Пичерядис

преди 1 година

ВИРУС ФАНТОМ......

3

Анонимен

преди 1 година

Здравната система издържа, защото върнаха всички останали нуждаещи се. Много от които ще умрат.Сега. Нека има статистика за умрели от ковид всеки ден. Но да има и статистика и за всички починали.

2

Щирлиц

преди 1 година

Овцете трябва да се чувстват болни,най-добре целогодишно,все пак са евро.ейци.

1

Анонимен

преди 1 година

Този човек е изпуснал "Сънчо"."Утрото е по мъдро от вечерта".