33

Анонимен

преди 1 година

До С такова имеИмето наистина е на домашен любимец. Меган преди да се срещне с Хари е имала кученце което е тъпкала с храна докато умре . То се е казвало Арчи. Прочети за живота и преди женитбата и с Хари. Ще се уплашиш. Тая се е изпокарала с цялото си семейство заради капризи . Единствено майка и я търпи само защото я е родила . В Англия се изпокара с кралското семейство и принуди Хари да се откаже от всичко само и само тя да може да си го води за носа .Надали ще изкарат дълго.

32

С такова име

преди 1 година

Хубаво детенце, нека расте здраво и да бъде умно, а не като глупавата си майка, която освен всичко друго, му сложи име, подхождащо на домашен любимец, а не на кралска особа ! Пожелавам му също да стане със силен характер, за да не се поддава толкова лесно на женски простотии като баща си !

31

Ко речи ?

преди 1 година

Какво кралско семейство? Кви' пет лева ? Хари официално поиска хората да го наричат -Просто Хари и се отказа публично от всички кралски ангажименти и титли а Меган никога не е била кралска особа ...тя дори не е англичанка и няма английско гражданство.Дори им е забранено да ползват думата "кралски"/Royal в търговските марки които побързаха да регистрират.Думата "куче" е нормална за Арчи.Все пак Арчи се е казвал домашния любимец на Меган който умира от преяждане и на когото тя кръщава сина си

30

Toto

преди 1 година

И следващите му думи ще са "fuck" и "shit".

29

Анонимен

преди 1 година

Най-важната дума за Арчи е.....,,БАБА''.

28

Дук Манчестерски

преди 1 година

До АнонименТо не е и тяхно бебе, защото тази незнайна актриса Меган с пилешките крачета само се правеше на бременна, а друга жено износи плода. И светът се превъзнасяше по чернилката - тоест само дълбоката държава и ЦРУ, които я набутаха с комбинация в кралския двор за да го разбие...Но главният виновник за това е мухльото й Хари, син на Даяна, която той с постъпките си прави така, че хората спират да се прекланят пред нея. А вероятно и това е част от плана по дискредитирането на кралството.

27

Надпамен биолог

преди 1 година

УиндЗор демекНяма такова репродуктивно нахалство като технотоРусия да не им дадат никаква "коронка" дано

26

Don't call me

преди 1 година

А пък Чарлз ходи из УидЗор!!?! (мерси за произношението), will.I.am.a.king, и повтаря Centuries of inbreeding , по скоро Centuries of wrong inbreading са тея

25

Ленин

преди 1 година

Аз тея ще ги кача на престола, ама друг път

24

Oxford

преди 1 година

Collins вече дразнят много, по цял ден слушаме как дюкът на кеймбридж иска да стане кралКолинския принц искал да стане крал ... С благоволението на русия?!?

23

Анонимен

преди 1 година

Арчи прилича на на баба си кралица, т. е. на прабаба си кралица, като да и е одрал кожата. Но все пак ще израсне като свободен човек, благодарение на родителите си.

22

Анонимен

преди 1 година

ПРОСТАЩИНА, НА КОЯТО СЕЛСКИ *** СЕ КЛАНЯТ!

21

9

преди 1 година

Да имаш пари без да се налага да работиш! До там да я докарам на всички Българи пожелавам!!!! Но преди това, трябва да научим англичаните как да берът ягоди за нас, и германците да се натискат да работят за нас!!! Това няма да стане с овцевъдство, нито с мутри, а с акъл! Но за жалост колкото по-нагоре отива един човек, по-малко акъл среща! Хората строят умни градове, в България който е умен бяга с еднопосочен билет!

20

Гочето

преди 1 година

Такава важна и страхотна новина!! На тях пука ли им случайно на какъв хал са българите, та ни занимават с лигавенето на една посредствена актриса и рижия младеж? Ако не му е направила магия в родната на майка й Ямайка сигурно нямаше и да я погледне.

19

Мисир Тулупов

преди 1 година

"Герб.Победа" е казало мелезчето...

18

С такова име

преди 1 година

Може би "ау" и "бау" !

17

Анонимен

преди 1 година

Удрало ми е кожата.

16

Иван

преди 1 година

Първите My dad is henpecked

15

Анонимен

преди 1 година

Това не е никакво кралско бебе, защото баща му и майка му вече не са част от кралското семейство.

14

Масвидал

преди 1 година

На кого му дреме за точно това бебе????