26

Да

преди 3 години

ДА ! Затворете полицейските участъци в САЩ. До един . Нека всички полицаи станат безработни или им дайте да продават царевица на пазара . Нека полицейската професия в САЩ бъде заличена в трудовия кодекс .....Ако това се случи Америка ще е в пламъци и до една година ще прилича на западнала африканска държава от третия свят . Нещо като Конго или Сомалия . Бели няма да има въобще, магазините ще са обрани, къщите изгорели ...и само чер.ни, мръсни сенки ще скитат без посока по улиците ..... хахаха

25

от маалата

преди 3 години

На американците много им тежат строгите закони!И на тях им се иска да я карат както дойде!Само дето без закони САЩ нямаше да са това което са!

24

Анонимен

преди 3 години

И аз считам, че полицията е по-скоро вредна.Всички ченгета се занимават и с престъпна дейност, кой с каквато може.Или "покровителстват" такава.

23

Morski

преди 3 години

До Анонимник 16 -за кръвожадността на християнството -ДА БЕ ДА!А исляма е още по !!!Примери колкото щеш!Не бъркай Католицизма с Християнството въобще!Православен се става само ДОБРОВОЛНО!А в Православна България няма никога роби !Точно обратното-православното ни население е било заробвано!Запада и света не знаят нищо за расизма в Османската империя и той не е към чернокожи , а напротив!И въпреки това ние не сме станали реваншисти!

22

Анонимен

преди 3 години

Асаасхахахахааахх! Краха на америка .

21

Анонимен

преди 3 години

страхотна страна, да да , взмаме пример от САЩ само, русофоби ?

20

Анонимен

преди 3 години

И като я дефинансират ще станат корумпирани ченгетата като тук.Ще питат като ги спрат:''Кво правим сега?''Не ми се вярва да им хареса на американците като им намалят парите на полицаите.Тоя филм могат да дойдат да го гледат тук.Май нас ще ни стигнат американците,а не ние тях.

19

Анонимен

преди 3 години

Вместо да затварят болници и училища, все институции с интелигентни хора нужни за обществото искаме да затварят ченгеджинииците и техните мързеливи, неорганизирани и корумпирани ченгета да ги съкращават. Да се гласува и разреши всеки който не е осъждан и луд да има право на оръжие бед други спънки. И така сами можем да се пазим и просперираме.

18

българин

преди 3 години

Точно така , махнете полицията , оставете черните да се дрогират яко , и ще ви изколят за нула време !

17

Анонимен

преди 3 години

Да намалят финансите, а тези анархисти, кой ще намали? Какво са виновни , например собствениците на магазини, че така пострадаха? Интересно, ако беше пострадал бял човек, дали щеше да има такива безредици, защото това е точно такова, а не протести!

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа като цяло християнството е кръвожадна религия. Кръстоносните походи са точно затова. Кръв и плячка да има.

15

Няма нужда

преди 3 години

Просто научете ги че хората са хора независимо от цвета на кожата им, малко е трудно за хора с IQ < 75 да го разберат, но може да се пробва. Или наемайте полицаи с по- високо IQ.

14

Анонимен

преди 3 години

Е то и в България има яка гавра с различните. Малцинствата са от столетия подтискани. Започва се с покръстването при Борис и кланетата върху хора които отказват да приемат християнството. После Цар Петър и гоненията срещу богомилите. Илинденско преображенските въстания в които са избивани мирни хора нехристияни. Дори драмата с Батак започва от това, че християните убиват двама младежи и фамилиите на убийците се скриват в църквата.

13

Анонимен

преди 3 години

Коментара ми е *** само за тез дет не могат да го схванат на тях всичко им е малоумно и Законът на Ом и Питагорояата теорема и Теоремата на Талес а бе друго си е я кръчмата там не е малоумно.Хи хи

12

Анонимен

преди 3 години

Трябва и българското урудливо недоносче, създадено по съветски тертип, пръкнало се през 44 година да бъде дефинансирано. Освен че над два милиарда лева годишно изчезват, служейки за развъждане на непотребници, се явява и основен генератор на престъпност като цяло, а в частност всевъзможни престъпления. От гламаря със слънчогледа, та ди висините на титаничната мисъл.

11

Анонимен

преди 3 години

"Е те черните много държат на образуваниету ша знайш."В САЩ не са само черни. Образованието е за всички. Много ти е малоyмен коментарът.

10

Рамзан Кадиров

преди 3 години

А не е ли по-добре да се дефинансират социалните помощи?

9

Анонимен

преди 3 години

"Това послание се прие като критика към кмета на Вашингтон Мюриел Баузър за това, че е предложила увеличаване бюджета на полицията за сметка на този за образование."Знаят хората, знаят... Само в България и разни пробити страни си мислят, че е голям келепир да вземеш от образованието и да дадеш финансиране на кухи батки.

8

Черньок

преди 3 години

Е те черните много държат на образуваниету ша знайш.

7

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно, като няма полиция какво точно ще предотврати изпадането на почти цялата държава в тотален апокалиптичен хаос. Някак си не виждам самите *** да изпълняват полицейски функции в гетата си, т.е. Джамал и Тайроун да пазят Джамал младши и бейби Тайроун да не сгазят лука. Явно либералните глобалисти, които дърпат конците на озверелите черни тълпи, целят колапс на Щатите. Или пък искат да свалят Тръмп, щото не им играе по свирката. Първо опит за импийчмънт, сега "мирни" протести.