7

Анонимен

преди 3 години

В моловете хората вече масово се разхождат без маски, в ресторантите се броят на пръсти, където сервитьорите носят маски и дезинфекцират, за кухненският персонал силно се съмнявам да спазват някакви препоръки. Те стара храна приготвят и фалшив алкохол продават, та мерки ли ще спазват.

6

Анонимен

преди 3 години

Още от самото начало огнището на заразата е в София, но нито съобщават от кои квартали са заразените, нито с какво са пътували, кои магазини са посетили, нищо не казват, мълчат, като комунист на разпит. Само лъжи и стъкмистика, вместо да вземат адекватни мерки за ограничаване на разпространението.

5

Анонимен

преди 3 години

С отварянето на заведенията и ресторантите вече всичко ще излезе от контрол.Въпрос на време е.

4

Шокирана и ужасена

преди 3 години

Тази нощ сънувах че е въведен полицейски час! Празни улици, празни паркове, празни заведения... Нямате си на представа какво чувство за сигурност и спокойствие изпитах!

3

Анонимен

преди 3 години

Много плосък номер но и ГЕРБ не блестят с особен интелект.Целта с уж обърканите данни, да се внуши, че след като вече го няма Щаба бройката рязко скача.Все едно че некадърниците правеха нещо друго освен по цял ден да хвалят Вожда, който ги назначи и да пазят тлъстите си заплати.

2

Ей

преди 3 години

Затворете огнищата, хора от там пътуват и разнасят вируса...

1

Анонимен

преди 3 години

А бе кажете с какво ги лекувате тия излекувсни, бе смешници.Кажете на учените по света, които трети месец се блъскат да открият ваксина.Да не би Бснкянадото светило и на Медицинските науки да е измислило някоя.