27

Анонимен

преди 3 години

Но пасаран

26

Анонимен

преди 3 години

Лапалапа свършва

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Връщай" комунизъма щото по нормален начин не можем да се върнем на власт. Ей го на и либералите в Америка и те така, като не могат по нормален начин да вземат властта прибягват до какви ли не неща...

24

Анонимен

преди 3 години

младите и здравите не живеят в гората, живеем със старите и болните, няма как да се пазят само- невъзможно е, в обществото всички зависим един от друг ! ------- Напротив, може да се самоизолират само рисковите групи граждани.

23

Анонимен

преди 3 години

Връщай мерките, ще пламнем! И затворете болниците, че най-много оттам се заразяват!

22

Анонимен

преди 3 години

Дабе, болните са в пъти повече. Вие сте най-измислените борци срещу вируса.Слуги на бойко пожарникаря!!!

21

Анонимен

преди 3 години

За другата незнам, но информационната карантина в пеевските медии си върви. Защо не пишете нищо за посещенията на Севда? Всеки месец ходела в офиса на Божков

20

До 20 Благойчето

преди 3 години

Сега си отворен щото най вероятно си амеба на 20 дет се налива с бира и сеца чадел по градинките, само че ще остарееш и ти или недай ди боже да заболееш от нещо- никой не е застрахован, тогава ще обърнеш резко плочата! Така , че не се прави на Господ Бог и не дърпай дявола за опашката !

19

Анонимен

преди 3 години

До 14,Може да се обзалагаш колкото искаш, в кръжока където си приказвате празни приказки. Там може и да минаваш за умен, но има и други кръжоци.Но аз съм убеден, че не умееш да вадиш правилни изводи от достъпната информация по епидемиологичните мерки, и употребата на тестове като един от инструментите за събиране на информация.И щом за три месеца не схвана схемата и методиката, вероятно ще е за цял живот. И това е факт, без залог.Глупост написана 100 пъти не е истина, колкото и + да има.

18

Благой от Минстрой

преди 3 години

До До БлагойчоАло, щабиста, минавало ли ти е през акъла, че е антиприродно да даваш приоритет на старите, болните и слабите пред младите,здравите, силните ? Либералните глу потевини ви изпържиха мозъците.

17

До Благойчо

преди 3 години

Благойче бате... младите и здравите не живеят в гората, живеем със старите и болните, няма как да се пазят само- невъзможно е, в обществото всички зависим един от друг ! Спри бирата и мисли рационално

16

Благой от Минстрой

преди 3 години

Всеки трябва да си поема последиците от собствените проблеми. Който е слаб, стар и с куп болести, да се изолира и пази, защо е нужна репресия спрямо младите, здрави, силни хора ? Да затворят този проблем в рамките на здравната система, и да спрат да занимават цялото общество и да го тревожат.

15

Анонимен

преди 3 години

Свиквайте вече. Болни и заразени с мин. симптоми ще си натискат парцалите и ще водят активен живот. Огнища ще се откриват когато в такъв клъстер, се появи тежък за болница. После РЗИ скачат и пробонабиранието достига пика на възможностите на БГ лабораториите. Тогава ще има завишено откриване на заразени. До седмица десет дена, ще обхванат каквото може и е проследимо, но определени супер заразители ще прескочат в нови клъстери. След около 20 днеа и в новите ще се появи някой с тежка симптоматика

14

Мангъров

преди 3 години

Мангъра проповядваше за стадния имунитет, сега когато се разбра, че такъв НЯМА, или поне не е по дълаг от 3 месеца къде го??? Нали много тръбеше как всички трябва се ушивт с вируса за да замине?

13

Анонимен

преди 3 години

Властта е уплашена и започва манипулацията с данните .

12

Анонимен

преди 3 години

Мога да се обзаложа, че ако броят на изследваните се повиши на 20 000 за денонощие случаите ще бъдат около 100. В БГ броят на тестовете винаги е бил много нисък и поради това, когато се увеличи техният брой се увеличават и регистрираните случаи. В край на крайщата имаме невярна картина на развитието на болестта. в другите страни се правят по 20 000 за денонощие, а у нас 1000.

11

данък глупост

преди 3 години

Интересно къде покриха Витанов. Той предупреди да не се изпуска шарана и че ако се изтърват 2-3 клъстера, бройката ще скочи. Явно не е бил доволен от бързото разхлабване на мерките под натиска на мангъровщината. Любимите на Мангъров шведи имат по 1000 нови случая на ден. Когато вървиш по средата между два пътя и единия от тях е грешен, плащаш данък глупост. Дребната монетка дрънка ли дрънка, водете му се по акъла, далече ще стигнете.

10

Анонимен

преди 3 години

Според мен в България тепърва предстои развитие на епидемията..За момента Бай *** още нищо не е усетил реално,че да се стресне.

9

Факт

преди 3 години

Сам не се ли пазиш няма кой да те опази, камо ли в ресторанти и молове, където хигиената е под всякаква критика

8

Анонимен

преди 3 години

Искам да знам колко хора са починали единствно и само от коронавируса без други заболявания. Надали ще са повече от 10-12 за 3 месеца.