31

Анонимен

преди 3 години

Схемата е ясна...в друга статия за същият случай пишеше, че птиците са на 51 седмична възраст. Кокошки носачки се отглеждат около година след това се ликвидират и подновяват. Защо не ги удари птичия грип на 30-тата седмица когато са най - продуктивни? Ние доматите ги ядем с колците....

30

Анонимен

преди 3 години

Птичи грип в Асеновград, убиват 72 000 животни и внасят двойно повече от Полша със салмонела. Препоръчано от СЗО.

29

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Ние винаги убиваме хуманно! Овце,крави,*** !!! Само хуманно! Изтребихме животните в България хуманно!Но едно наше момче ви внесе 120 000 тона замразено хормонално свинско...

28

Карла

преди 3 години

До ДодоТи си един уплашен ненормалник, света е много по-хубаво и приветливо място, отколкото твоите представи за него! Усмихвай се повече и всичко ще е наред1

27

Бунак Обама

преди 3 години

Искахте вносно навремето - на ви сега, всичко ви е вносно, защото нищо не можете да произвеждате или не ви дават, все тая. Неразумни, направо безумни, юроди

26

Додо

преди 3 години

(Ония) винаги се целят по 2 неща - храната и водата. Само това са двете необходимости на човека, на живот или смърт. Затова винаги атаката ще е там. Бъдете умни и не се предавайте, братя Българи! Отглеждайте си храна, градина, кокошки, прасе, като минимум, защото това е нещото, което ще има стойност и тези са хората, на които (ония) не могат да им щракнат ключа и да ги убият от глад. Затова са и тези непрекъснати атаки по хората, които сами си отглеждат храната, затова са и тези евтаназии!

25

Пурку

преди 3 години

Че останаха ли още животни за унищожаване в България?

24

Анонимен

преди 3 години

Едно време османците са подкрепяли българския земеделец за да има и за данъци нещо.А сега патриотите в парламента подкрепят всякакви антибалгарщини под маската на патриотизма.

23

Анонимен

преди 3 години

До Bg ***"Прасетата ги избиха"............Ххахах! То харно ги избиха ама магазините пращят от българско свинско. И на пук на тролските ви "прогнози" за космически цени на свинското то даже взе , че............поевтиня! Ама тази "прогноза" за 12лв.кг на пилешкото дето я направи по-долу направо изби рибата!:) Леко тролчев, дай малко по реално:)

22

Анонимен

преди 3 години

До До 20 Пак се започваДърта лъжа! Няма забрана за внос на пилешко от Русия! Внасяй бре! Евтино, чисто, екологично!! Фалирай ги тез български пилчари-алчници! Братска Русия преди всичко! Венсеремос!

21

До 20 Пак се започва

преди 3 години

Има санкции не може да се внася месоот Русия!

20

Анонимен

преди 3 години

До Пак се започваДаже и по 35 лв./кг ще стане пилешкото. Сега е момента да изкараш луди пари! Започвай внос от Русия. Там е чисто, екологично и по 0.50 евро за кг.! Сключвай фючърси с доставка януари/когато ще е 12 лв. килото/ аз очаквам 35 :)/ и си българския Бил Гейтс! Успех товариш! Венсеремос!

19

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

През 2018 г. ГЕРБ избиха овцете и козите в България под предлог "чума по овцете". През 2019 г. избиха абсолютно всички прасета в България под предлог "африканска чума по свинете". През 2020 г. на ред са домашните птици и така ангажиментите към западните партньори ще бъдат изпълнени окончателно. Да живее ГЕРБ! Смърт за българското животновъдство!

18

12

преди 3 години

Втрещен съм. Съвсем добронамерено дадох идея на руския *** "дедо от село"/пост 10 / да отвори верига за руски хранителни стоки, а той вместо да ми благодари ми пише минуси! Що бе, чоджум?! Ххахахах!

17

Пак се започва

преди 3 години

За зимата очаквайте пилешко 12лв килото. Всяка година измислят нов грип. Щото трябва да се трепят животни за да внасяме. Как другите нямат грип и изнасят пък ние само имаме и внасяме?

16

Анонимен

преди 3 години

опа от спукания екран е

15

Sata NATO

преди 3 години

Скоро грипът ще зарази всички кокошки, а после ще имате държавни кокошарници и държавни служители ще ви дават яйца срещу купони. Продължавайте да търпите ГЕРБ във властта и няма да ви се размине.

14

ЕВАЛА ДА ВИ ........

преди 3 години

като при свинският !!!!! жената му беше 7 лв на кило изтепаха прасетата уж имало грип и свга ядеме яносно свинско бог знае от резерва на кпя държава седяло 19 години и 11 месежа в фризери и го взимаме вместо на 7 лв килото на 13.80 евала айде свга заразете кокошките за да има за кво да ги изтепате и поале ще ядем пилешко на поне 10 години от фризерите на някоя дърбава на жена 13.80 за кило браво все едно мразите народа си ....ужас кво оскате да избягаме по чижбина и ние дето едвам останахме ....

13

Анонимен

преди 3 години

Е вече прекалихте...

12

Анонимен

преди 3 години

До дедо от селоАбе като всичките храни от запада са "боклучави" що не вземеш да внасяш "чисти" от Рашистан бре?? Давай бре, по пари ще ходиш! Правиш верига хранителни магазини "Руская манджа" и "избиваш рибата"! Опашките ще са денононщни! Как не си се сетил! Ай от мен да мине прати ми само 10 000 евро за суперидеята и...........късмет! Хахахах!