22

До 17

преди 3 години

Че какво е лошото на конспираторите? Да подозираш властимащите в конспирация е най-разумното нещо, на което човек е способен. Властта покварява, а абсолютната власт покварява абсолютно. Не живеем в абсолютна монархия, за да се заблуждаваме в непогрешимостта на авторитетите. Това, че един човек е богат и с власт, не го прави благодежден. Джефри Епстийн е нагледното доказателство. Верен приятел на "разумните" демократи, които издигат в култ масови убийци като Чърчил. Не, благодаря!

21

Анонимен

преди 3 години

Всичко си му е наред на президента.Представя нагледно какво представлява америка.

20

!@!

преди 3 години

*** статия.огради и периметър за охрана се решават от службите за сигурност. президента, който и да било той, нито се интересува, нито има думата.Не мога да разбера защо бай-***, в територия на хиляди километри от САЩ, го вълнува кой е президент на тази държава, защо бият нег*ите или колко безработни имат?Какво променя в нашия живот дали президент на САЩ е демократ или републиканец?Всички преди този са почнали войни, с милиони жертви, този е единствен засега е изключение.

19

Ебассси

преди 3 години

С такъв президент на САЩ враг не им трябва.

18

Анонимен

преди 3 години

Тръмп не е Джордж Харисън. Не забравяйте!

17

Викаш ще ми се получ

преди 3 години

Ми да го взема. Имали бол мандати - дали. И въобще няма да съм изненадан. При толкова *** конспиролози не само той ми и Болсонаро, и Божо, и Дутерте ще вземат.

16

Анонимен

преди 3 години

Продължавай с опитите да си оригинален и забавен. Все някога ще ти се получи. Каквото и да си говорим тук, Тръмп ще вземе втори мандат. Още сега ви го казвам това, за да не ревете, когато дойде ноември месец.

15

Do 10

преди 3 години

Евала, пич!Такива глuposti трудно се измислят.А, ако ти идват и от вътре, направо си е талант.

14

До Джордано Бруно

преди 3 години

Мани го тоя Глупости. Вдига пушилка, за да се скрие жестоката истина, че целта на нибурийците и тяхната марионетка бил гейтс е да почнат всички хора на земята да ядат боб, щото метанът е ценна суровина за сивите. Хора бдете!

13

До Глупости

преди 3 години

Навремето така са се подигравали и Джордано Бруно. Не е срамно да си про ст, но е срамно да се гордееш с това. :)

12

Глупости

преди 3 години

Тия работи за ционисти са бошлаф. Истинската игра е между догоните и пущуните, но нарочно баламосват конспиролозите с евреи илюминатите и т. Н. Пущуните открай време владеят външния кръг на земята, която е плоска, но това се крие и необозпокоявано си чишкат от ръба. Но сега вече и догоните искат да се облекчават там. Та така...

11

Тиквоний Велики

преди 3 години

Баба Ванга е казала:-Човек с коса произведена в Китай,ке се скара с Китай,и Америка ке стане по-бедна от Лом !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Не харесвам Тръмп, защото е марионетка на Израел, но ще спечели изборите и то с разлика. Втори мандат не му мърда. Демократите, които са инструмент на другите ционисти Сорос и Ротшилд, няма как да го спрат по законен начин. Крайно време е хората да разберат, че борбата между Тръмп/Путин и либералите не е борба между доброто и злото, а борба за власт между двете най-големи фракции на световния елит. Който и да спечели, ние, обикновените хора, си оставаме гои т.е. ***. Стига телешки възторг..

9

Оранжевия клоун

преди 3 години

Нали искаше ограда. Америка фърст. Ще загроби Америка фърст. И то само за един мандат. Школсун бай Дончо!

8

Анонимен

преди 3 години

неприятен "човек" ...

7

Анонимен

преди 3 години

Е, вие какво очаквате, как да се предпази президента от възможни терористи(или няма такива?) Да ги елиминира един по един като в "Airforce 1"? О да, забравих, нашият президент е военен. Ай стига бе!

6

Анонимен

преди 3 години

Ей....Соросовци престанете да извъртате новините това което се случва при нас е платеи бунтове ог дълбоката държава за ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ и постигане на техният нов световен ред клед малко ще сложа репортаж в моя ютуб канал как протестиращи заедно с полиция пазят магазин таргет от тези грабители да те искат да убият президента както убиха кенеди тука удариха греда обаче!!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Купуваш си нещо с фалшиви парици, дрогиран си като добиче, оказваш съпротива при ареста, умираш като те затиснат, после подпалваш цялата държава и казваш, че белия човек е расист.

4

Анонимен

преди 3 години

Е какво трябваше да направи?Да им разтвори вратите за посещение?Хах...

3

Анонимен

преди 3 години

Антирасистите от Антифа са пратили расисти да му търсят отговорност Тръмп да е убивал някой, не е ? Вместо да строи огради да подпише указ за ареста на Сорос, Хилъри, Обама и Джо Биден и да понесaт отговорност за палежите. Явно никой от тях не е против паленето, не се видяха остри реакции с които осъждат действеята на прротестиращите.