16

Миро

преди 3 години

Аз съм За!

15

,,,

преди 3 години

Хубава поправка в закона, но малко късно. Със сигурност не е случайно. Доста човешки съдби промениха, докато си изперат и натрупат още пари. Следващите са бързите кредити.

14

Щерю

преди 3 години

Няма обществена рулетка, която да не е манипулирана, чрез изкуствен интелект в полза на Казиното...

13

Някой си

преди 3 години

Мене точно хазартно зависим ме завлече и то жестоко. Съдим го чрез ЧСИ. Но греда. Познавахме се 14 години. Завлече още куп хора. Даже сега пак е осъден. Мязтото му е в затвора. Но адвокатите казват че няма начин. Така че много ще се радвам ако този законопроект стане факт. Той тоя освен че е зависим е и пълен ***. Но и хитрец.

12

Анонимен

преди 3 години

Цялото лято ще е така. Успокоени, заразилите се няма да търсят помощ и ще се самолекуват, до момента в който нещата стигнат до болница. След което ще се разплитат огнища, но все ще се намери някой който ще го пренесе на ново място. Средно на три седмици до месец ще пламват огнища, и при обследването им, ще имаме скок на заразените.

11

Българин

преди 3 години

Мдаааа , така е по цял свят!!

10

Анонимен

преди 3 години

До ЕЛЕНААве како Ленче - я кажи в други държави може ли шефа на строителният надзор да обяснява как бетонна конструкция със стаи , стълби и т.н. е укрепващо съоражение??Кажи тая НАГЛОСТ да не я мразя ли? Естествено ,че ще мразя крадливата crан от ГЕРБ - писна ми от тях.Ти като си толкова обичлива *** закачи цвете на ревера на myлупа Борисов - само внимавай да не те усети кмета на Симитли ,че чувам ,че бил ревнив.

9

Анонимен

преди 3 години

Казината са забавление за свръхбогатите.

8

ЕЛЕНА

преди 3 години

До тоз пуделГЛУПАЦИ А ТИ СТИГА СИ ПИСАЛ ГЛУПОСТИ ЯВНО САМО ЗА ТОВА СТАВАШ Я МИ КАЖИ ТИ КАКВО СИ НАПРАВИЛ ЗА СЕЕ СИ И СТРАНАТА СИ МИСЛЯ НИЩО ЩОМ ТАКА СИ ИЗЛИВАШ ОМРАЗАТА НЕ СЕ ЛИ ОГЛЕЖДА ДА ВИДИШ КАКВО СТАВА В ДРУГИТЕ СТРАНИ !

7

Russian roulette

преди 3 години

Казината и хазарта са чудесен начин за пране на пари от други незаконни дейности и би трябвало да се провери внимателно, благодарение на кои точно мъдри управници се стигна до това положение.

6

Анонимен

преди 3 години

i v granichnata zona kudeto e negoviqt hotel - skapan lobistski tarikat

5

млад поет

преди 3 години

Върти и сучебат Валериот хазарта, далавера да намери!

4

Правилно

преди 3 години

Това само в България го има казина във всеки квартал. Казина само в 5 звездните хотели трябва да има и никъде другаде.

3

Анонимен

преди 3 години

Управляват ни пълни едеоти!

2

тоз пудел

преди 3 години

Валерката - верният пудел на Вождът-Тиква.Незаконни строежи , ДДС , внос на работници от чужбина ..и сега това?Защо все въртят да 'спасяват' хотелиерите?Плyжекът Борисов - хващам се на бас - в няакъв момент ще се окаже крупен собственик на хотели.За сега обаче от политиката на Борисов най-много се облагодетелстват - Пеевски,Домусчиев,Цеко Минев...Наглост, наглост , наглост - само това прелива от правителствените усти на cмpagливи талази.

1

MaйMyнaтa

преди 3 години

Ей тва е. Короната вече е в действие, а аз съм мнооого доволен.