18

дядо Йоцо

преди 3 години

geerb ке падне

17

Анонимен

преди 3 години

Първите 2-3 седмици имаше суспенс, после стана зорлем страх. Който може да събере 2+2, спря да ги следи още тогава. Хората не са *** и може да им се вмени отговорно поведение без да се всява излишна паника.

16

Анонимен

преди 3 години

Само една бърза смъртна присъда на щаба ще успокои обществото и ще върне доверието към нашия водач и премиер генерал лейтенант доктор Бойко Борисов!

15

до 8

преди 3 години

Консултантска IT компания- BI, Data Analytics, Machine Learning, AI. Да кажем, с подходящия маркетинг си намерих правилните клиенти, които искаха някои анализи, a други клиенти решиха да си разширят портфолиото с онлайн услуги, които бяха особено търсени по време на изолацията (доставка на храна, например). Отделно имам магазинче за готвени ястия и там точно за месец и малко измислих решение с доставки до пред вратата на заведението и до дома. Всичко се продава с ден предварително.

14

1

преди 3 години

До до 1,абе ***,за 20 дена унищожиха големия бизнес на васко -черепа,ти ми пишеш как ще ли да унищожат бизнес за 2 месеца

13

кратка хронология

преди 3 години

1. Няма проблем.2. Огромен проблем.3. Хладилни камиони, детски градини-морги.4. Яко ше ***.5. ??!?6. Закривай.

12

ресторантьор

преди 3 години

Да отиват на съд и да им дадат смъртни присъди, куршума и довиждане

11

Анонимен

преди 3 години

В моя дом не допуснах да влезе нито един член от тази хунта,нито един от тези манипулатори, изпечени лъжци и мошеници.Не съм подчинявал живота си на техните внушения, надсмивах се над тях, на тези клоуни, дърпани с конци от "банкянското божество". Свършиха с пълно фиаско пошлите им изпълнения.Въпросът сега е един - Ще им простим ли на тях и на "Божествения", че тровиха живота на психически по-лабилните български граждани?Не мисля,че трябва да им прощаваме! Заради собственото ни достойнство!

10

Анонимен

преди 3 години

Единствения бизнес който се увеличи е на тези с онлайн търговията и производство на маски и спирт. Сега хората като почнат да се движат и необходимостта от маски падне? Ще се отворят и още онлайн търговци и край с успешния бизнес за 3 месеца.

9

1

преди 3 години

др.генерал,равносметката,ще я видим,догодина,като си подадете декларациите ,пред сметната палата,за получените от вас и щаба възнаграждения.

8

До3

преди 3 години

Перко ха кажи сега,като какъв ти е "бизнеса"че успя да Цъфнеш през тия три месеца и като те слушам се каниш и да Вържеш занапред?

7

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоСмени "Гошо" с "Адрианчо" и всичко ще е точно.

6

до 3

преди 3 години

Не само Lufthansa, а ЦЯЛАТА автомобилна индустрия. Но пък други големи имат скок на акциите за последните 4 месеца с над 50%- Netflix, Amazon, Tesla и подобни. Иначе, като цяло, си прав. Един малък бизнес, ако няма ликвидност за 2-3 месеца, здраве му кажи. Повечето стояха и викаха неволята, а други, като теб, са се адаптирали. Винаги давам за пример eBag, които по време на извънредното положение имаха скок на оборота с 450%.

5

Анонимен

преди 3 години

100 дни само-реклама

4

Анонимен

преди 3 години

Е как, спасиха хиляди хора, вижте случаите в Швеция. Ако не беше Мутафчийски щяхте да броите трупове по улиците.

3

до 1

преди 3 години

Какъв малък бизнес се унищожава за 2 месеца, бе драги ми смехурко? Точно големите, като Луфтханса пострадаха. Аз съм собственик на 3 малки бизнеса. Даже си извадих ценни поуки и поработих над проекти, които отлагам години наред. Не само, че приходите ми не намаляха, а точно обратното- увеличиха се, защото знам в какво и как да вложа, че да ме търсят хората от къщите си през интернет по време на домашната изолация. Пострадаха сивите бизнеси- кръчми, хотели и подобни. Айде чао.

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Който е...гледал 100 дена...бриффинги да каже за...ползата.Аз съм гледал 1 път до...половината и изгубих...интерес.

1

Изхарчени милиарди

преди 3 години

Без карантина няма болни само унищожиха малщия бизнес некадърници