21

Анонимен

преди 3 години

Много лесно става с истински прегледи, при които ще отпадне поне 80% от дараците по пътищата, истински курсове и изпити за книжка, хубави пътища с адекватни знаци и маркировка, полиция, която упражнява системен контрол най вече с повече техн.средства и своевременни и неизбежни санкции-глоба, лишаване от книжка, понякога иот кола и свобода за най дивашките изпълнения и така.

20

Анонимен

преди 3 години

Трябва ефективен контрол и санкции.Умните хора отдавна са го казали, ефективността от санкциите се измерва с тяхната неизбежност, като размера на санкциите е несъществен. Грешка всеки, който залага на размера на санкциите, което никога в човешката история не е проработило.

19

АБВ

преди 3 години

То пък е много трудно да се намалят така наречените джигити! Решението е контрол и наказания. Наказанията трябва да са парични на висока стойност и затвор за тези, кото не се стряскат от паричните. От лични наблюдения - в Гърция например, джигитите не превишават и с 1 км. ограниченията на скороста. Топлата вода вече е открита!

18

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименМиналата година ходих до Индия. Привидно движението е хаос, но само привидно. Там ако моторчето или колата ти е без клаксон се спира от движение :) - майтап, постоянно свирят клаксони. С тях индийците пазят и себе си и теб. Вярно, че движението е много нагъсто, но не видях никъде катастрофи. Е, веднъж едвам я избегнахме. Но ми се струва, че е по-безопасно от тук !!!

17

северозапад

преди 3 години

При Бай Тошо това го немаше

16

.

преди 3 години

Чрез пистолети!

15

G гид

преди 3 години

Значи, ако случайно причините ПТП с много щети, се правите на луд и готово,няма наказателна отговорност - браво на КАТериците. Ами ако беше сгазил горката лелка?

14

Анонимен

преди 3 години

Ще намалим джигитите,като спрат да се крият мишките по храсталаците.

13

Ямболски цървул

преди 3 години

С камери през 50 метра

12

Елемаг

преди 3 години

14 то този ,дето претрепа Милен Цветков е от новите на ГЕРБ,до колкото си спомнямна Лъчо мозъка сина :) Старите комунисти си караме по правилника,без ПТП :) Какво сме виновни,че искаме ред?

11

Анонимен

преди 3 години

Като се премахне Закона за движение по пътищата. Нека да станем като в Индия, всеки да кара както иска, където иска :)

10

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагНа жалките кoмyниcтичеcки *** все ГЕРБ са ви виновни за това, че не умеете да вършите нищо друго освен зулуми и престъпления.

9

Анонимен

преди 3 години

Едно време хубаво ги оправяха в Бургас тея джигити....Що коли си накупиха .......без да ги ползват...Хахахахаха....

8

стефчо

преди 3 години

Отнемане на кола и книжка завинаги,и принудителен труд за лицето с годинки!

7

Привет

преди 3 години

Накарайте най после полицията да работи и ще се оправят нещата..

6

Баси якото

преди 3 години

Дай тази система да я прилагаме и за пиенето, ако някой има остановен, че е пил да му се отнема книжката до 3 дни и да му се правят внезапни проверки 6 месеца дали е пил.

5

Елемаг

преди 3 години

Ала бала биполярно и глупости.Всички видяхме на клипа,че не беше пуснал "ФАРОВЕТЕ" и за това така караше.От първия си мандат ГРОБ приемат само умни закони,започвайки с "ФАРОВЕТЕ" и не се спират пред нищо.Е, увеличават се произшествията,дори при намалящо население.Важното е обаче,че първата крачка ,а именно "ДНЕВНИТЕ СВЕТЛИНИ" спасиха хиляди,ако не милиони животи!!!Всичко друго е второстепенно!!!ГЕРБ знаят правилната насока!!

4

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези джигити?

3

До 3

преди 3 години

Истинските виновници, драги ми смехурко, са простите хора. Ето, самият ти си пример- ти името си не можеш да напишеш правилно, например, седнал да търси вината в другите. Всеки търси вината някъде другаде, но не и в себе си. А що народ познавам- млади, напети, мислят се за богопомазани, като се качили на някаква бракма от Германия на 10 години. Дребни тарикати до един- предреждат се по светофари, задминават неправилно. Възпитание, манталитет, ценности.

2

...

преди 3 години

С корумпета под фуражките не става... не се ли убедихте?Докато не "резнете" корумпетата, всяка друга мярка е излишна...