39

Чебурашка

преди 3 години

До рускоговорящитеПравят си анклави "Малая Россия" и се затварят там, за да си живеят по руски. Абсолютни откачалници, една дума български не научават, гнусят се от местните и очакват всички да са като старият НЕСЕБЪР да им подгъзуват и да им лижат задниците.

38

www

преди 3 години

Преди 2 години ходих в Созопол от сантименти по миналото. Беше около 24 май. Хубавото беше, че нямаше хора. Лошото беше, че навсякъде се вдигаше прах от подготвящите се заведения а в заведенията цените бяха УЖАСНО високи при това извън сезона (заведенията в стария град). Та, сантиментите ми за следващите 12 години (от толкова не бях стъпвал в Созопол а там ми минаха най-хубавите младежки години) се изпариха.

37

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Алооу колеги, професори не ми трябват многознайковци.Рускоговорящия турист е добре дошъл винаги !Изключение правят пияните до козирката украинци, но те не знаят на кой свят са тогава !Какво да очакваш от ултранационалисти, от изкуственосъздадена държава ?

36

www

преди 3 години

До ЧокоНямам възможност всяка година да ходя на Малдивите и Карибите. В Гърция ходя всяка година. Прав си в едно, в Северна Гърция българите са адски много и това наистина не е чудесно. *** който оставяме по плажовете в Гърция е много по-малко отколкото тук. Има много кофи по плажовете иначе щеше да е много зле, защото Гърците не чистят кой знае колко самия плаж. Но по отношение на шума, ами гърците са в пъти по-шумни а испанците още няколко пъти в сравнение с гърците :)

35

вв

преди 3 години

Наппротив всички цени са с 20-30% нагоре. Може да проверите в основните търсачки!

34

пазарна икономика

преди 3 години

До Русенецсамо със високи цени???

33

Чоко

преди 3 години

Аз от 2001 година не ходя на черноморието ни! Всяка година си ходиме със семейството на Хаваите или Малдивите, а понякога и на Карибите! В Гърция не ходиме, заради българите, много българи, мръсни, говорят на висок тон, хвърлят болкуции по плажа, фасовете си ги изхвърлят от пепелника на колата на улицата!

32

рускоговорящите

преди 3 години

До Чебурашказабравят че са гости и тук си остават завинаги! Защо ли? Созопол само руснаци!

31

Русенец

преди 3 години

Проверете цените, безумно високи.Току що видях цени на къмпинг Градина - над 250 лева бунгало без храна. Не искам да си спомням за нелюбезността. Преди няколко години в Созопол в комплекс Грийн Лайф бийч даже не ни пуснаха да го разгледаме, а приятели бяхо почивали предната година и искахме да резервираме отново. Такива били указанията на собствениците руснаци. Мен - българина не ме пуснаха. А сега да ги спасявам и да и помагам. НИКОГА. Когато се научат на туризъм, може и да си помисля.

30

www

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРАз ти цитирам ФАКТИ. Ти, субективно мнение.

29

ФАЛИТ...........

преди 3 години

До BojkotПак загубихме! Предадохме се! Гръцкият и турски туризам надделяха!Природата си прибра вересиите от нашето китно черноморие хищнически експлоатирано

28

АНТИ

преди 3 години

До рибарКак ще има риба, като безмилосто ровите с траловете години наред ?!Морето дава, но морето и взима !

27

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До wwwРускоговорящите туристи спасиха последните, макар и много слаби сезони на местните по Черноморието.Колегата е прав.Румънския турист, също е добър клиент!Виж при мутрите на Сънито например, се перат пари и нещата стоят по друг начин.

26

нова остана

преди 3 години

Достъпни жени и неограничен алкохолизъм без сух режим!!!!!!!!!!!!!!!

25

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

"родното черноморие трудно ще си върне туристите, защото качеството на услугите не отговаря на цените"=========================================================Като идваше в почивната станция на МС в Сл.бряг, качеството отговаряше на цените, нали ?!Като се правиха на интересни на плажа към станцията, беше хубаво на цялата компаниявеселяци, нали ?!

24

рибар

преди 3 години

До гръкофилТо и рибата избята от черноморието камо ли и хората.......................

23

www

преди 3 години

До СозополГлупости!!! 460 770 руснаци са посетили БГ миналата година независимо по каква причина от общо 12 552 152 чужденци посетили БГ. 1 277 610 пъти гърци са посещавали БГ миналата година.508 342 са британците. 445 316 са поляците. 2 161 004 са румънците. 605 348 са македонците, 379 336 - сърби, 1 628 231 турци и т.н. и т.нДори в летните месеци руснаците не са на първо място а на пръв поглед са поне на 5-6 място. Това са фактите!!!

22

До 17

преди 3 години

Тук темата не е Светльо и субсидиите, а мутроморието и летният му сезон. Чудно какво не си разбрал/а!? Созопол е ок, ама да го сравняваш с Гърция трябва да си живял в пещера през последните 30 години.Или да вярваш в созополския некропол на русалките!!!! А те нямат нищо общо с Русия...

21

Анонимен

преди 3 години

Колко тъ п и заблуден трябва да си наистина за да се завреш на Кафяово море да си късаш нервите и да пълниш пеликанските гуши на Гербо-Олигархията, след като слънчева Гърция е само на 3 часа път.А там е друг свят - лазур, синева, чистота, ред и спокойствие.И най-важното любезни хора.А мелезът между Коза и Кобила - Ангелкова си мисли, че хората ходят заради чадърите ...

20

Цоко

преди 3 години

Вчера ви го написах, днес ще повторя - смея се с гз си...хаххахахаххахахааа....