59

НАЙ СЕТНЕ

преди 3 години

Писна ми да слушам колко е зле всеки сезон, а да продължава бетонирането на уж нашето Черноморие. И какво имаме? Презастроено, мръсно, без места за паркиране, без места за плажуване и т.н и т.н. Ами как иначе да бъде, имаш плаж за 10 000 човека и леглова база за 100 000?! Няма такава простотия, а се опитват да ни кажат колко е добре, че и как да ги спасяваме! Кой да спасявам? Мутрата с големия хотел или довчерашния селянин с малкия хотел ??? И двамата не струват и не носят нищо. Да фалират !!!

58

Хах

преди 3 години

Добре де, при положение, че всеки може да провери цените на хотелите и къщите за гости и да сравни , защо пишете глупости. Посещавам точно 3,4 хотела всяка година, в нито 1 цените не са мръднали от 2019

57

Съвет

преди 3 години

Бойко *** да молиш Путин да помоли руснаците да дойдат на морето ни. Само не му разказвай вицове.

56

Анонимен

преди 3 години

Цени, цени,... хайде стига с тези цени. Качеството на почивката е важно, а не цените. В България качеството не струва и затова говорят само за цени. Аз предпочитам да дам примерно 10000 лева за истинска почивка примерно в Испания, вместо да дам примерно 1000 лева за псевдопочивка в България.

55

злобар

преди 3 години

Настанало е време когато всичко българско и родно е изключително вредно и опасно за нашият джоб .

54

тонката

преди 3 години

важното е цените в Гърция как са, за у нас никой не му пука ;) Евхаристо

53

Анонимен

преди 3 години

Толкова години "подкрепям" българското черноморие и никога не видях по-ниски цени от предходната година. Дори и тази година цените са по-високи от миналата. Така, че тази година ще "Подкрепя" планината. Хем по-чисто, хем по-тихо, хем по-евтино! Бистра, чиста вода и обилно слънце!

52

Чебурашка

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРПутин ти е чичо и явно си доброволен руски роб, който се е пристрастия да лиже руски ботуши и задни части.

51

Атанас Велмазов

преди 3 години

В Созопол ходя от 20 години, защото ми е любимо място на черноморието, но спада на цените е брутална лъжа ! Всички цени в ресторантите , по-големите и семейни хотели са с 25% нагоре, има само увеличение

50

Анонимен

преди 3 години

В живота всичко си идва на мястото! Просто дойде време БЕТОНОМОРИЕТО да се срути изоснови и мутрагените там където им е мястото! Инвеститори за нещо смислено и качествено винаги ще се намерят лесно!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Надолу? У нас? Цените? Ха-ха-ха...Вчера една оферта в село Китен за 180.00 лв. на човек инклузив в хотелче с басейн, колкото моя на двора. Че аз толкова платих миналата година за 5-звезден хотел в Анталия! Не стъпвам на тази смешка - бг черноморието! Хората ще отворят белите курорти през юли и ще отидем пак на чисто и нормално място.Пък вие изпълнявайте поръчките да рекламирате тукашните "бисери". Все ми е едно. Очевидно не само на мен.

48

хмм

преди 3 години

Колко да са надолу не знам, но колегата този уикенд е бил в Бургас и е платил цена, по-висока с 20% от юли-август 2019

47

АБВ

преди 3 години

Авторката на тази публикация, първо - много отдавна никой не беше писал за предстоящия туристически сезон по българското черноморско крайбрежие и второ - откъде измъкна тази новина, че цените слизали надолу? Всички хотелиери и ресторантьори заявяват, че ще запазват настоящите цени, няма да ги намаляват. И кога и какво е станало по евтино в България?

46

Иван

преди 3 години

Звънях на наколко места и цените са с поне 20-30% НАГОРЕ. Не се лъжете по лъжливите ***! Мутрите искат да си избият парите, ама да не казвам къде ше ме хванат.

45

Русенец

преди 3 години

До пазарна икономикаЕстествено, че не. Но имам 500 символа, а те са крайно недостатъчни, за да изложа всички доводи защо не искам на българското море. ВИСОКИ ЦЕНИШУМНЕЛЮБЕЗНОСТ И ВРАЖДЕБНОСТ КЪМ ТУРИСТАПРЕЗАСТРОЯВАНЕНАГЛОСТЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВОГЪСТИ ПЛАЖОВЕЛОША ИНФРАСТРУКТУРА ЛИПСА НА МЕСТА ЗА ПАРКИРАНЕЛОШО КАЧЕСТВО НА ХРАНАТААко продължа да изброявам, няма стигне времето. Няма да забравя как българин по рождение, 50 години живял в България не ме пуснаха да разгледам български курорт

44

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До ЧебурашкаЧичо, ти пил ли си с рускоговорящи, горди собственици на некачествените апартаментинепродаваеми ? Знаеш ли, че пият предимно родния си алкохол ?Знаеш ли, кой и как им го доставя ?!

43

Анонимен

преди 3 години

Мдам, няма да ти продават порция двойно варени спагети за 30-40 лв, а само за 20. Таз година на промоция

42

созопол

преди 3 години

До wwwсамо руска реч се чува а през Възродителния се забраняваше да се говори на турски!

41

Чебурашка

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРДа бе, украинците са пияници, пък руснаците са въздържатели! Защо тогава до обяд един руснак не можеш да видиш на плажа а само рускини с деца? Русофренията така те е ударила, че си неспасяем случай.

40

турист №1

преди 3 години

До wwwБяха преди руснаците и се оплакваха директно в генералното руско консулство...Всичко им се позволяваше и ги целувахме тука по задниците.Но още като стъпихме на руска земя - автоматично се превръщахме в чужденци , шпиони и диверсанти. Руснак първо те кани на маса, после у дома и накрая в КГБ.Оженваш се за рускина и я прибираш тук и веднага я изключват от комсомола и КПССИ това наричахме братска дружба навеки със СССР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!