78

Анонимен

преди 3 години

Че кво спасение ..министъра е трябвала да плати отдавна тия пари!!а до колкото поповете,знаем кви имоти и коли карат

77

Анонимен

преди 3 години

мутрата-премиер няма ли да каже нещо за договорката за тия 20%, още много бизнеси са рекетирани по същата схема, те няма ли да се покажат или първо трябва да им изгонят шефчетата извън страната, че тогава да почнат да говорят за хунтата?!? Мустака и Черепа да запрятат ръкави и да почват да разказват още приказки, може буквар да издадат, филм да направят, но явно на никой не му пука от тия престъпления и търговия с влияние и корупция... кучетата си лаят, керванът си върви!

76

Анонимен

преди 3 години

Жалко, толкова земи са дарени, толкова пари се даряват, толкова наеми взимат и няма пари и няма. О Боже, о боже помогни и на мен- ББ.

75

Анонимен

преди 3 години

За Рилския манастир хубаво,но какви бяха вчерашните глупотевини които изпраска Бацето при посещението на сръбския президент с вид на аутист??Сърбия ни обичала и със свещ не можеш да откриеш сърбин който да ни мрази,как няма да ни обичаткато си утроиха територията с българска земя за 100 години!Но рибата я изби наш Баце като каза че славим 13 века??св.Сава,на който костите са изгорени в Белград от османлиите и бил в заговор за убийството на българския управител на крепостта Просек до Струмица!

74

индулгенция

преди 3 години

даваш и оправяш сметката с ,,Началника, --няма такова нещо ,ще ти се ама няма.....

73

Господин Полицай!

преди 3 години

Вижте сега в момента на карта е заложено пет следващи поколения и ако вие си премълчите и ако вие не се намесите, аз не отговарям за последствията от вашето бездействие, и не отговарям за действията на компанията, която представлявам с целия си здрав разум! И не отговарям ако случайно изпусна туба с бензин някъде, някой гуми бъдат спукани и една синя таратайка стане на пихтия! Предупреждам господин полицай, че небесния юмрук много по-добре си знае работата от тоя оли.гофр.ен!!!

72

честен данъкоплатец

преди 3 години

А такаааа ....ДС ченгетата се подкрепят, с нашите пари !

71

Анонимен

преди 3 години

А Делян Пеевски плаща ли 20% такса "спокойствие"?Питам за един приятел.

70

Анонимен

преди 3 години

Еййййй,тоя голям магьосник,бе.В който джоб бръкне,пари вади.Май доста кинти е поскрил тук там.Иначе при тия суми,дето раздава без да пипа бюджета,да сме фалирали досега.

69

Господин Полицай

преди 3 години

Вижте сега принципно предлагам втора сделка - запазвате си тоя Den of evil, дето се пази сърцето на самия Диабло, аз господин полицай принципно дълбоко в душата си ненавиждам религиозни ***.и, особено крадци, лъжци, измамници и престъпници каквито са палестинско-израелските ***! Та сделката ми е средната аз ще престана да трепя тия ***, ако изритате адвентиста с незаконното строителство и в нарушение на архитектурните разпоредби съгласувани с образователната стратегия на страната!

68

Тонката

преди 3 години

до 74 Перник ще е наш на следващите избори,бас хващам:):):):)Тези винкели,тръби,арматури и профили ги видяхме по време на водния режим:):):)Перничани съвсем културно си изчакаха Бойко пак за кой ли път да оправи нещата и за изпроводяк даже кметът им му целуна ръка:):):):)Не допуснаха Радев, Корнела и Мая да политизират,изгониха ги:):):)

67

Анонимен

преди 3 години

престанете с това дава бре продажни с това дава - раздава държавна пара ние народа даваме той на никога не е дал нищо от себе си освен лъжи наглост и прос.тотия

66

БиБи

преди 3 години

Давам!

65

Анонимен

преди 3 години

Явно иска да си изкупува някакви грехове ама няма да стане както казва тоя над него вижда всичко и едно замазване няма да ме помогне при положение че съсипва държавата и хората в нея и да се кръсти и тамян и свещи да пали няма да стане Бог го вижда що за човек е ще си плати и наследниците му ще плащат вместо него -дето се вика до девето коляно -има смисъл

64

Поп Генади

преди 3 години

В знак на признание към заслугите на Бойко Борисов за съхранението и развитието на Българската Църква и Православието в България, от Съюза на Българските Богослови ще въведем предложение, което ще гласуваме на следващото си заседание - да се обяви денят 2ри юни за Бойкоборисов ден, в който да се почитат всички, които носят имената Бойко Борисов а миряните да се молят и да отправят искрени молитви за здравето на им.Амин Господи, помилуй.

63

Анонимен

преди 3 години

Тонка в Перник ще ядете винкела!!!!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

търговия с влияние, корупция в гигантски мащаби, престъпления от всякакъв тип и мащаб - Лойко и хунтата са за панделата, но няма кой да ги пипне, понеже са си назначили слушковци навсякъде за тия години... ще управляват доживот и след това някой техен близък ще наследи властта.

61

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА!!!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Тикво не са ли те учили в Симеоново, че църквата в итделена ит държавата?

59

Анонимен

преди 3 години

Ония да си продаде ролекса и последния модел кола... и ще има не само за Рилски манастир и всички останали.Аз не искам да се дават пари нито за джамии, нито за църкви... поне докато от църквата не слязат при хората.