148

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен149 Малкия , взми си поука от това което ти казах и спри да дрънкаш. Ти , дори не знаеш кой е убил дядо ти, ако това е вярно с твоето: " Най вероятно" .Аз без съмнение зная за моите убити роднини в комунистическите лагери. Не им рови костите, че ставам бесен, СОПОЛАНКО !!!

147

до 157

преди 3 години

Да има десетина тона суджук - да обединява народа около него! Как да обединиш народа, като единия е усвоил суджука, а на другия са му оставили да ходи да се радва на тържествената заря - проверка!

146

Борисов нищо

преди 3 години

На никого НЕ е дал.Това са нашите пари.

145

Анонимен

преди 3 години

Влизам за да напиша.че тоя вече въобще няма да го отразявампълен игнор.

144

Частен клиент

преди 3 години

Борисов днес даде пари за Рилския манастир. Радев какво даде, освен отново да разединява народа?

143

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали Деси му пише речите, но знаем кой пише Фесбука на Буко Тиквата! Радев поне ги говори без да чете! Ако Деси е писала тази реч /в което не вярвам/, значи е много талантлива. Всичко е безукорно точно, но не носи точки през средностатистическия български ***! *** не се интересува от достойнство, а кой главанак раздава парите и плещи простотии без да се притеснява.

142

Анонимен

преди 3 години

До проф Т.КараманскиСигурно Простото е отишъл да чете какво си го питал. :))))Само в неприятности ги вкарвате, начи :))))))

141

ЗА "ДОСТОЙНСТВО

преди 3 години

И ТОЗИ СИ ПЛЕЩИ : " ДОСТОЙНСТВО,АПАТИЯ,ЛЪЖИ"ЕСТЕСТВЕВО С НЕГОВАТА ЗАПЛАТА С МОЯТА ПЕНСИЯ НА ИНЖЕНЕР НЕ СЪМ В ГРАФА " ДОСТОЙНСТВО"ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ СЪМ В ГРАФА: "АПАТИЯ"И ЧЕ ТОЙ Е В ГРАФАТА : " ЛЪЖИ"ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО Е ВЪРШИЛ ПРЕДИ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ И ДА НЕ ГОВОРИ ЗА "ДОСТОЙНСТВО"

140

Анонимен

преди 3 години

Тоя винтяга по една случайност стана президент, но ще си отиде съвсем не случайно, а закономерно защото за нищо не става. Кухо и празно дърдори против правителството за да угоди на Корнела и Деса (с ония прякор) разбира се.

139

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Krom 147 То се знае, много военни направиха пачки от този скрап. Приватизацията беше пладнишки грабеж ! Кой намаза от всичко това, червената номенклатура ! Факт !!!

138

Мхм

преди 3 години

До Анонимен 149Комунистите и фашистите са от едно котило, синко.

137

Анонимен

преди 3 години

Радев е интелигентен човек смятам и с български дух -да не ни харисва това което казва но повече ли ви харесва това дето се лее от устата на един продажник за евросубсидии .България има земя -земеделието е спасявало света смятате ли че вместо да си купувате жилища в големите градове е по-добре да сте при земята българска -колко от вас отгледаха нещо за себе си от тази земя .Земята ще ни се отблагодари не политиците

136

Анонимен

преди 3 години

До СКОРПИОН !Да,знаем,моя дядо беше антифашист и го убиха,ама не комунистите,а най-вероятно фашистите.

135

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 131 Ти , беше ли роден, или си бил при дядо си . Мачкани, преследвани, следени, уволнявани, тормозени и убивани масово хора, ставаше в комунистическите лагери, по времето на управлението на БКП. Ти на кого даваш акъл, малки ми жълтурко ! Ти знаеш ли, че тази партия е забранена със закон на 05. 05. 2000г.Ти знаеш ли, че точно за това се преименува на БСП ! Един съвет, първо се нучи да четеш,да пораснеш, да ти се махне жълто от устата и тогава давай съвети!

134

Krom

преди 3 години

. каза Президента, който докато беше офицер а после и командващ на ВВС гледаше тихо и кротко как режат бойните самолети и унищожават бойната авиация. Отива му несъмнено точно на тоя да говори за достойнство и за Ботев.

133

Чебурашка

преди 3 години

До fРазравят, че Деси му ги пишело речите, след като Иво Христов стана евродепутат. Решила, че има капацитет и дар слово.

132

f

преди 3 години

Това да строиш електрически централи из цяла България и народът да плаща тока като луд, за целите на военните, проработили за големите компании за пари, против собствения си народ, да арестуват и мачкат хората, много умно радев, няма що! И все някой друг ти пише репликите!

131

Анонимен

преди 3 години

Радев не е купувал гласове. БСП ИМАШЕ СПОНСОРИ ДАРИЛИ ПО 400 ЛВ.И ВСИЧКИ ПРЕДПОЧЕЛИ ДА ДАРЯВАТ ВМЕСТО ДА СИ НАПРАВЯТ ПРОТЕЗИ-ДО ЕДИН БЯХЯ БЕЗЗЪБИ.ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КУБЧЕТА И КАПАЧКИ ЗА БУРКАНИ ЗНАМ ПОДВИЗИТЕ НА БКП. ПОСЛЕ ДПС СЕ ПРИТЕЧЕ НА ПОМОЩ И РЕШЕТНИКАВЧЕТО ЦЪФНА НА ПОСТА. ОЩЕ НЕ СИ ЗНАЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА.САМО ВЕТО И НАДГРОБНИ РЕЧИ. МИЗЕРИЯ,ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ.

130

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз имам позната адвокат,която беше неграмотна и се учеше да пише правилно,когато след образованието си попадна между двама колеги в общ офис и те и поправяха правиписните грешки,докато се научи на правопис,а беше влязла с връзки,дори знаеше по коя тзма ще се пише на изпита по история и беше учила само по тази единствена тема,след което продължи във варненския университет право.Ако си човек на точните науки,може да грешиш в правописа,но не и като адокат!

129

Чебурашка

преди 3 години

До Христо Христов..... Виденов изгони сорос и не искаше да реже ракетите... та и "американците" не го...... Виденов го изгониха Добрев е Гоце под давление на руснаците , защото не крадеше и не даде газопреносната мрежа на Милер от Газпром.