168

рАДЕФФ

преди 3 години

Пиша ти бавно,щот четеш трудно??!!И дръж здраво основната нишка на мисълта си,не знам ка а, *** неа така!!

167

Анонимен

преди 3 години

Радев, Радев...така и не проумя какви са ти активностите като президент.

166

Анонимен

преди 3 години

Този Радев ще ме умори: "Ботев презираше конформизма, днес мнозина слугуват на лъжата"...Този човек мярка няма в злобното говорене.

165

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименначи-мачи,аз имам и ангажименти,бе ***!!!!Тук се вяствам само когато мога.За да науча новините и ..да се самоунижа,обръщайки внимание на такива зл/об.ни при-4-м-ати като теб.

164

Анонимен

преди 3 години

Поне може да декламира,другия и български не може да говори като хората.

163

Анонимен

преди 3 години

До СКОРПИОН !В такива лагери през соца никога не са вкарвали невинни хора ,а криминални престъпници, вредящи на обществото,сега герои ли ще изкарате криминалите?

162

Факт

преди 3 години

Разбираме , че главният декламатор на републиката някъде декламирал нещо , но не разбираме защо продължава да харчи народни пари , когато хората са останали без пари , без работа.....? Защо го пазят 20 човека от народната любов ? Защо ,бе, хрантутник народен с 13 000 лв заплата за нищоправене ???????????

161

чичо

преди 3 години

До Частен клиент Борисов не дава нищо!Това са наши пари и си го набий в простата герберастка тиква!

160

моч

преди 3 години

Типичен селски партиен секретар от соца - ограничен , злобен , отмъстителен и назадничев ТКЗС-ар.

159

Анонимен

преди 3 години

Всички пишещи тук сте способни да се пенсионирате като пожарникари и да раздавате на воля чужди пари! Някои биха препускали и с джипка! Но единици могат да се качат на изтребител, да навъртят дузина фигури висш пилотаж и да останат цели! Просто Радев не е от статуквото! Затова го мразят! Статуквото не са само управляващите. Ако има грешки, най голямата е, че се опитва да прилича на политик! Вместо да им тегли една на всичките и да бъде пич!

158

до Зозо

преди 3 години

Теглил заем - дал!

157

до 166

преди 3 години

Защото ги презира! Защото 95% от тях пряко, а останалите с мълчанието и конформизма за които Президента говори са причина това тиквенско управление, този фестивал на простотията да продължава и да не му се вижда края! Те поддържат една действителност с угодна ,,журналистика" и с мълчание! Действителност, която уби Милен Цветков! Нещо Ботевско да има в тях!? Както каза Бойко - цяло ято пуйки!

156

Зозо

преди 3 години

Хахахахааа, Боко "давал" пари :))))))))))) Ами ще дава, щото си е събрал. БСП що не даваха? Щото винаги фалират държавата и са на дефицит, спират им парите от ЕС и са некадърници :)))))))))))))))))))))))))))))))Който има дава, който няма ........................... стои гладен и плаче по форумите :)))))))

155

Анонимен

преди 3 години

Най-после си обръсна главата за да скрие грозната си прическа на полуплешивата тиква. За това му трябваше почти един мандат. Коментара е излишен.

154

Анонимен

преди 3 години

До сс,кой премиер,в коя държава НЕ ХАРЧИ ПУБЛИЧНИ СРЕДСТАВА БЕ червени???Вашите *** ЧИИ ПАРИ СИ РАЗДАДОХА НА СЕБЕ СИ,ТЕХНИТЕ СИ ЛИ???Тоя поне нещо дава и на хората,затова го и преизбират.Ако той е *** вие какви сте щом не ви искат мнозинството а предпочитат Борисов??Защо не се запитате!!

153

Зозо

преди 3 години

Абе Радев защо бега от журналисти като дявол от тамян? Казва си репликите и се мушка някъде веднага.

152

до 153

преди 3 години

И аз така смятам! Цял мандат само празни приказки, идеологии, констатации, морал и кухи фрази! Едни герберасти не можа да изгони от властта! Ни пари има, ни нахалство, ни правомощия, нито акъл в главата! Загубена работа! Поне да беше малко по *** като Бойко и да разбираме какво казва. Какво е това - достойнство!2 Кажи, че Барба *** е по юнак от Христо Ботев и всичко е ясно!

151

сс

преди 3 години

борисов дал пари за това дал за онова с чужда пита помен прави, харчи държавни пари, Ботев и Левски срещу такива държавни изедници са се борили.........

150

Анонимен

преди 3 години

До Борисов нищо - ако *** реши да даде нещичко едва ли ще го извади от джоба на Деса.

149

Анонимен

преди 3 години

Точно обратното БОРИСОВ НИКОГА НЕ ЧЕТЕ и затова често дрънка небивалици особено по исторически теми,а Гадев ги заучава речитеси или ги чете ако не от лист или на екран предварително записани.Ти явно си кьорав дрогарьо и тия дето са сложили плюс също/